Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VC = Válzotó szelepvezérlés.
Úgy magában.
Sziasztok banditosok,
mi az a vc?
a változó szelep vezérlést azt vágom,de ez valami elektronika hozzá?
Ennek is csak az a baja, mint a Scottoilernek.
Hogy előre beállított (mint látom, manuálisan szabályozható) IDŐközönként olajozza a láncodat.
Ami, lássuk be nem mindegy, mivel dugóban, és autópályán nem ugyanannyit megy a lánc.
A mccoi az a megtett út után olajoz. Ha dugóban állok (persze, hogy nem állok), akkor is csak az előre megadott ÚT alapján olajoz, és nem áztatja el a motort olajjal.
Persze, lehet mondani, hogy a városhatáron átállítom, de a fene akar vele vesződni. Személy szerint csak egy LED figyelmeztet rá, hogy olajzó van a motoromon. Az meg pont jól jön, hogy tudjam, minden OK.

Azt azért mondjuk el, hogy nem véletlen ilyen nehéz beszerezni. Ez a cucc egy német fickó saját fejlesztése, és keze munkája. Nem ipari mennyiségben előállított, és terjesztett termék. Ezzel jár az is, hogy a usernek kell megoldania az összeállítást.
Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van olyan haverja, aki szívesen beforraszt néhány alkatrészt egy előkészített nyákba.
Ha tényleg érdekelnek a részletek, szívesen segítek, de az összeállítást, és a beszerelést elsőre nem vállalom.

Barkácsolóknak: Gyakorlatilag a nyák kivételével minden beszerezhető Magyarországon, csak utána kell járni.
© kizs 2010. márc. 12. 12:20 | Válasz | #3170

A Hyosung fórumon röppent ez fel, gondolom titeket is érdekel:

"Gyors kérdés holnapig eldöntendő!
Már egyszer kérdeztem, de most ismét megkérdem, mielőtt a szállítmány megjön

Kit érdekel elektrom láncolajozó szett? (egyszerű felszerelni, nem kell a vákuum csöveket furkálni stb...)
Kép itt:

Az ára árfolyamtól függően 20-21e Ft szállítással."

Nekem is ez a bajom vele...jó cucc, de ha nincs egy megbízható embered aki felrakja, akkor fele annyit ér...
Elég bonyolultnak tűnik első látásra a honlapjukon meg a beszerzése nem túl egyszerű mivel itthon senki sem forgalmazza úgyhogy maradok az egyszerűbb megoldásnál scottoiler.
www.mccoi.de
Fotókat tudok küldeni az elhelyezésről
Nekem van egy jó barátom aki keni vágja az elektronikus részét de hol lehet a szerkezetet beszerezni? Pontos leírással meg tudjuk oldani, elhelyezni talán vagyunk olyan kreatívak.
K_István az ész ebben, majd megmondja
Én csak szereltem a kész cucokat magamnak, az elektronikát is más forrasztotta össze, de úgy elegem lett belőle a végén, hogy kizárólag hatszámjegyű összeggel lehetne rávenni, hogy mégegyet beépítsek
Ok. Kicsit megnyugodtam. A paneltervet jó lenne ha megtalálnád, de meg tudom tervezni.
Az egyedüli problémám az elhelyezéssel van. Ugyanis a 400v bandit full csupasz motor. Az ülés alatt nem szeretném azt a kis helyet is elfoglalni.
Azon gondolkodom, hogy mivel van 2 rossz szabályzóm is, az egyiket kibelezem, és abba építem bele a szabályzót valahogy. Így gyári kinézete lenne. Bár félek hogy pici a hely neki.

Köszi a segítséget.
És nekem nem tudtok beszerezni jó áron egy ilyen kis szerkezetet meg persze segíteni a beszerelésében!
jaa, ugy konnyu.
Semmi gond, ez így jó. :-) Földfüggetlen csillagkötés a leggyakoribb. Szóval mérések alapján a fázisok adnak teljesítményt. Így viszont a szabályzó a rossz. Ami azért jó hír, mert utánépíthető és mindenképpen olcsóbb mint egy teljes generátor.

Építs egyet! A fesszab.pdf (korábban átküldtem, ugye?) állományban lévőt javaslom. A tirisztor legyen bt151 legmagasabb amper besorolású (a 152 semmiképp nem jó, mert lassú). Mindenből a legminőségibbet vedd bele. Így sem lesz 2000 ft-nél drágább.
Valahol van egy paneltervem is hozzá, ha megtalálom felteszem, de szerintem Te is meg tudod tervezni. Majd rakj fel egy képet, hogyan sikerült. Sok sikert!
A standard 115 euro, + 30 a postaköltség, Mi kb 1 hónapos ötleteléssel kiszörtunk belőle jópár alkatrészt, egyben rendeltünk hármat németországba- úgy olcsóbb- Pista haza hozta, tervezett csinált hozzá csomó alkatrészt, így olcsóbban kijöttünk jóval
mipenz egy ilyen?
Mccoi.de esetén megemlíteném még a teljes supportot, amit a srác ad emailen keresztül.
Nekem majd' egy éve van fent, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Részemről a Mccoi.de termékée szavazok. Teljesen beállítható, minden alkatrész külön megvehető, átlátható, személyre szabható. Hátránya: borzasztó tökölős meló öszerakni, eletronikai tudás vagy támogatás nem árt hozzá. A scottoiler is jó, csak az jóval egyszerűbb.
Segítségeteket kérném automata láncolajzásal kapcsolatosan mert már meguntam fújogatni a láncot meg tisztogatni. Legjobb beszerzési forrás legjobb termék vélemény!
Most volt időm tesztelni a generátort és a szabályzót.
Érdekes helyzet áll fenn. Ugyanis testhez képest (akkusaru alatt) mérhető ugyanolyan feszültség, mindhárom fázisnál, de terhelni egyáltalán nem lehet. 12v 15w os izzó egyáltalán nem világít egyik fázis és a föld között sem.
Ha a fázisok közé rakom. akkor mindhárom esetben ugyanolyan fényerővel világít. Itt már 24v 75w izzóval próbáltam. Alapjáraton is jó.
Lehetséges az, hogy a generátor nincs rendesen leföldelve?
Egyáltalán a 3 fázis közös pontjának a testen kell lenni?
Aszondod repülővel hozták?
Csak hogy tisztán lássunk, mit akarsz tőlünk végülis?
A konténeresre az enyém cáfolat! Sose votl semmi baja! eddig! 5 éve! Persze lehet egy az ezerből!
En viccen kivul azt mondom, hogy annak mototnak nem szinkron kell hanem szenteltviz. egy parszor leirtam itt is, csak nem olvassa el senki azt a parszaz oldalt, de sokan meg egyet sem olvasnak vissza, hogy nem hiszem hogy sok elet van meg egy kisloketu nagyforedulatszamu 18 eves motban amit mindenki csak motorozni tanulni vett meg es alacson diak kolcsegvetesbol tartott fent..ez volt az itthoni elete, es ki tudja mit kapott a kontinerbe rakas elott ... Persze remenykedi mindig lehet...de ha megveszed kezhetsz sporolni hogy az alkatresz cserek mellett neha benzinre is jusson penzed... Es nem hiszem hogy tul borulato lennek ebben a dologban, csak tulsagosan elvakitja az uj lehetoseg az ember fiat.
Szerintem valasz magadnak mast a Bandit kultuszanak mar lealdozott , foleg azert mert mar nem gyartjak, csak nevet viszik tovabb... Persze mas tipusaknak is megvan a baja csak kevesebbet adtak el belole...
Miért nem méred meg, a tengelyt?
http://policesecurity.unas.hu/...
Nálam, 25e.-ért beszerelve kapod!