Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!

valaki gyorsba nem tudna mondani egy 400as bandit első kerék tengely átmérőt! Mert vennékcsapágyat, de nem emléxem hogy 6302 vagy 6203 kell bele! én 6203at irtam fel lapra, még régen mikor ki votl szedve de egy katalógusba 6302 van! És az egyik 17 a másik 15ös belső átmérőjű, igy abbol már ki tudnám következtetni! Köszi!
Kazam te most megmenthetsz engem.
A szerelő adott egy képet hogy ezt szerezzem be, de ez is teli van nyilakkal állítólag készítenek ilyet a profik.
kazam az milyen név?
te sok jót szoktál írni.elvittem szervizbe és azt mondták a traktor 24 voltos és a régi akkumulátornak kicsi volt az indító feszültsége. ma este tudom meg mi ment tönkre.
Sentinel1100
Sziasztok!

Egy K7 1250A-ra szeretnék riasztót venni. Tudtok valami jót ajánlani?
A váltónak jobb 1 hangyányival sűrűbb tehát:15W-50.A második szám a hőtűrés(durván fogalmazva)tehát a 10W50-nel a váltó nem lesz jobb,ha eddig 10W40-et használtál.Nekem a 15W-50 nagyon bevált.
ha kérdésed van szivesen segitek, pár éve nyüstölöm az enyémet elérhetőségem az adatlapon!

Ha csak karbiszinkron az max egy órás müvelet és számlás szerelőnél 10 ropi max, havernál meg 2 sör!
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, kinéztem magamnak egy '92-es 400-as banditot , de.... a srác azt mondja karbiszinkront kéne csinálni rajta. Nos ez nem tudom mivel jár, mit szoktak ilyenkor csinálni (cseréni) és, hogy ez mennyibe kerül kb. (gondolom nem filléres dolog) jó lenne tudni vásárlás előtt.
Ha valaki tud ezzel kapcsolatban infót adi, megköszönném előre is.
Látnoki képességeim azt súgjág hogy az előző motorod v. egy SV v. egy HD. Eltaláltam?
Most 5100 10w40-es van benn a váltó visszaváltásnál nem a tuti de akkor megpróbálom a 10w-50et hátha az jobb lessz.
Sziasztok.

Eladó Suzuki Bandit 1200 motorhoz K§N sportlégszűrő házzal együtt 20.000Ft. Külön a szűrő 10.000 Ft.
az vasalócekász ismerem
kicsit előbb a motorostársak nagyon szidták a szervizeket meg igazából jó lenne ha menne a motor. Mostanra feltöltöttünk mindent a traktorossal és azt mondta jó lesz. köszike a tanácsot biztos találok a környéken segítséget.
"a szerelőnk azt mondta hogy a rajzon lévő nyilakat vegyem meg. a pénz nem számít de olvastam hogy ne vigyem szakszervizbe mert elbasszák."

Ha tényleg ezt így mondta, akkor én mégis inkább a szervizbe vinném.
diódák
Te biztos tudod az 5. ábrán mi lehet az ott.
A képen látható motorról a két négydugó féknyereg betétekkel együtt 12ezerért elvihető. A meneteiket gyógyítani kell Helicoillal.
Ez most komoly vagy vicc? mert viccnek fasza
hallgass a szerelődre........én a nyilak mellé a baloldali tölcsért is megvenném
kérdésem lenne.
Vett apám egy motort nekem de szülinapomra adta csak ide. a tanyáról a hummerrel behozta. be akartam indítani de a traktorról kellet bebikázni. segítsetek a szerelőnk azt mondta hogy a rajzon lévő nyilakat vegyem meg. a pénz nem számít de olvastam hogy ne vigyem szakszervizbe mert elbasszák.
Csinosodik-csinosodik
Csak így tovább pontosan és szépen, ahogy csillag megy az égen...
Hiszen tényleg csak így érdemes.
Jó munka!
Zolee13 ne zsongíts könyörgöm
Nagy cc lég-olajos vasba rendkívül jó alkalmazni a rész más néven fél szintetikus motor olajokat, főleg ha rendelkezik észter technológiával. Egyébb iránt ez a váltómű és az olajfürdős kuplungszerkezet javára válik
Tehát MOTUL 5100 10w-40, 15w-40, 10w-50, 15w-50 közül bármelyik alkalmazható
Az úgynevezett vastagabb olaj jobban, hoszabb ideig megtartja viszkozitását pl. előnyben részesül túrák alkalmával, erőteljesebb igénybevételnél. A magasabb hőtartomány pedig önmagáért beszél.
Nagyon röviden-tömören ennyi, szerintem több nem is kell...
A döntés a tied...mire is használod a vasad?
Már tudod is, melyiket válaszd
Szevasztok Banditák!Olvasom a topikban az olajokról szoló hozzászolásokat.Csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy most cseréltem a nagybanditon/vizes/ olajat.Castrol ActEvo 10-40-es volt benne.Most Bel-Ray EXS 10-50.Lehet,hogy én képzelem be de sokkal de sokkal jobb a váltó úgy értem finomabban veszi a fokozatokat.Az erő legyen veletek!
Eladó a képen látható csomagtartó konzol!Ár: 15-25000Ft
Érd:0620/2144-256
Jófajta