A képen az 1250-es bandita gyári beállítása van.
Az "alátét" vastagsága 2,2mm. Tehát a gyári beállítás 4mm a teló végétől. Én ezt 8mm-re állítottam. Van aki egy kicsit többre.
Te azt írtad, hogy a kifli fölött legyen még 1,2mm (?) szabadon és csak utána jöjjön a kupak.....
Nekem nem igazán van meg.....csak a kupak látszik ki.....
Mikor teljesen felengedtem (az kb 1,5cm lehet) akkor annyi volt csak az érzésem, hogy "nehogy lenyomja a fejodomot a sárvédő:-)"
De mivel ugye megcsinálták a 6-ost, így nem volt más nekem semmiben - bár nem vagyok az a "lábtartóig döntöm, mert az a király" kategória.....
Mármint felengedését? (mert most van lent....csak a zárókupak látszik ki a kifliből)
Yes.....de nem írtam még be, mert csak Adony és Batta közt tudtam "tesztelni" ott meg nem sok kanyar van......vagyis hogy hogyan viselkedik az így eléggé szubjektív lenne
Hogy értsük egymást:
Melyik műhely(bár konkrétan nem mondtad de én úgy gondolom hogy motorszerelő) az amelyikben dolgozol mert nagy-ívben szeretném elkerülni. Ha Te magad meg lennél győződve arról hogy "tuti" műhely nem próbálnád elkerülni a nevesítést.
Egyébként mint minden fórumon itt is vannak olyanok akiknek tanácsait, javaslatait elfogadják valamint elmennek hozzá javításra.
Nem kéne elgondolkodnod azon hogy Te miért nem tartozol ezek közé?
Más: A tévedés és a tudás hiányát beismerni nem szégyen bár igaz lehet kellemetlen.
Az olajozóm 10+ekm-t futott hiba nélkül. De nézhetjük a hűtőtakarómat is. Viszont a jobb első teló szár gyárilag rosszul volt összerakva. Vagy akár nézzük a toyota gázpedált vagy a motorjaink hírhedt fényezését. Annak az időnek rég vége amikor azt lehetett mondani hogy a "gyári az isten".
Minek úgyis a hibát keresitek minden szavamban.de azért kíváncsi vagyok hogy hány motor fut az utakon amiben a jobb minőségű otthon gyártott alkatrész van, mert ha jobb akkor reklámozzátok és komolyan én is használom értsétek komolyan. Ha véletlenül nem éritek el a legyártott 1000000 darabszámot és nincs tesztelve évekig az sem baj.
Halihó
NOLAN N84 N-Com Target XS nagyon szép állapotban eladó
Új ár: 66, most 25 pénz...
Karcálló,páramentes dupla plekó,400 UV védelem.
Teljes szellőző rendszer. Páraelterelő,bogárvédő.
Kivehető és mosható bélés és arcpárna.
Microlock zár.
VPS napellenző.
N-Com: komunikációs kit (mobil, gps, utas) 45 helyett +20 forint
Akit érdekel
Engem kereshettek bármikor, ha bukócsövet kell rozsdátlanítani!
Csak hogy tudjátok, én személyesen ismerem HD-Matyit ! ! !
Az "alátét" vastagsága 2,2mm. Tehát a gyári beállítás 4mm a teló végétől. Én ezt 8mm-re állítottam. Van aki egy kicsit többre.
Te azt írtad, hogy a kifli fölött legyen még 1,2mm (?) szabadon és csak utána jöjjön a kupak.....
Nekem nem igazán van meg.....csak a kupak látszik ki.....
Mikor teljesen felengedtem (az kb 1,5cm lehet) akkor annyi volt csak az érzésem, hogy "nehogy lenyomja a fejodomot a sárvédő:-)"
De mivel ugye megcsinálták a 6-ost, így nem volt más nekem semmiben - bár nem vagyok az a "lábtartóig döntöm, mert az a király" kategória.....
Ember tervez i..........sza.
Csúszik. Addig meg powertape.
Ezek szerin szarabb nem lett .
Azért a szubjektív véleményedet is leírhatnád.
Yes.....de nem írtam még be, mert csak Adony és Batta közt tudtam "tesztelni" ott meg nem sok kanyar van......vagyis hogy hogyan viselkedik az így eléggé szubjektív lenne
Egyébként az egy motoron 3 fővel való motorozást nálunk nem engedélyezett
Más: Kipróbáltad a motor elejének a leengedését?
Úgy látom nem mered megosztani a műhelyed nevét, címét.
Ezért innentől részemről ezt a témát befejeztem.
Melyik műhely(bár konkrétan nem mondtad de én úgy gondolom hogy motorszerelő) az amelyikben dolgozol mert nagy-ívben szeretném elkerülni. Ha Te magad meg lennél győződve arról hogy "tuti" műhely nem próbálnád elkerülni a nevesítést.
Egyébként mint minden fórumon itt is vannak olyanok akiknek tanácsait, javaslatait elfogadják valamint elmennek hozzá javításra.
Nem kéne elgondolkodnod azon hogy Te miért nem tartozol ezek közé?
Más: A tévedés és a tudás hiányát beismerni nem szégyen bár igaz lehet kellemetlen.
Egyébként nem a kérdésemre válaszoltál
En nyugott vagyok mint a fahattyu, akkor en mar szerelhetek? Es tavgyogyithatok is koszonet nelkul?
Udv
Istvan
NOLAN N84 N-Com Target XS nagyon szép állapotban eladó
Új ár: 66, most 25 pénz...
Karcálló,páramentes dupla plekó,400 UV védelem.
Teljes szellőző rendszer. Páraelterelő,bogárvédő.
Kivehető és mosható bélés és arcpárna.
Microlock zár.
VPS napellenző.
N-Com: komunikációs kit (mobil, gps, utas) 45 helyett +20 forint
Akit érdekel