Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK!
Igazából, eddig minden gumis azt mondta hogy az 5coll széles felnihez a 160-as gumma alul van méretezve,mert 170-es kéne rá. az 5 és felesen már 190-es gumma van, mint a GSX1400-on.
a 170-ről a 180 pedig csak 1 méret difi.
Nekem eddig tetszik!
hello ha letesztelted kerlek irj okvetlen kossz
én mondtam,hogy jó a 180-as gumi
es minden gond nelkul felment az 5 col széles felnire es nem er bele semmibe sem? zsiir!
Oké, a hétvégén tesztelem a kanyarszeretetét!
na, majd irjal bovebb tapasztalato(ka)t is!
Bizony, és nagyon tetszik!
Gixxerből sem mindegyik passzintható be. Igaz, hogy csak egy kis köszörülés kell. Vadász kollega talált egy jó kis leírást németül. Talán majd belinkeli.
Kunmadárra?Természetsen! Te is oda tervezed?
Hát akkor majd meglesem, ha itthon lesz a motor, hogy mi újság szabad hely tekintetében a rugóstag felső részénél.
Ajj bassza meg a jeges medve, minden külön-külön jut eszembe, nehogy egy post-ot tudjak írni! Még egy kérdés, és ma már tényleg elmek aludni, akarok csinálni egy üléspúpot, és végül is műanyagból kéne, de a gógle nem az én barátom, gondolom ha megvan az alap minta, akkor kéne egy öntő forma? Vagy van olyan máanyag amit fel kell kenni, és majd lecsiszolni? Van aki otthon van a témában?
És egy újabb kérdés! El-Blue Diablo! Légyszi dobj már fel egy képet hogy a folpackozást a tankbőr készítésnél, mert nekem valahogy nem fekszik:D Előre is köszi
180-as gummat tettel hatulra?
Szép estét! Ma megrendeltem a szürke felni csíkot a mocimra Dzsordzségtól:D Megy valaki elsején kunmadárra? Illetve Dombóvár környékiek megy valaki Taszárra? Lehet nem megyek ballagásra, akkor elmegyek én is:P
A gixer 750 és 1100 az tudom, h jó. Ennek a gáztartálya elfér ott?
Kis segítség kellene. '99-es görbevázas nagybandihoz jó-e a '07-es Hayabusa rugóstagja?

Sziasztok!

Pilot Road 2CT vel valakinek tapasztalat!? Uj dot, kettős keverék! Most rendeltem egyet szereléssel együtt 65 várom a tapasztalatokat köszi!
Már fenn is van, Királyság!
Kicsit stabilabb lett a hátulja, de lehet vele kanyarodn.
Már 1,5 cm-re vagyok a szélétől, pedig csak a városban tekertem le egy 50-est!
Köszi!
Akkor hajrá
aha, jó csóka, én is ott cseréltem a defektest...
Épp mert rövidebb időre tervezem, ezért ki akarom próbálni, Ugyanis b@ssza a csőrömet a kiváncsiság.Hallottam már ezzel kapcsolatban, ezt is azt is, tehát jobb ha megtapasztalom !
Én is vettem egy PR2 hátsót, mert akciós volt. Lövésem nincs, mikor teszem fel, a mostani PR egyszerűen nem kopik, én meg keveset megyek. Ha rám hallgatsz, azt csinálod, h hátra PR2, előre PP2CT. Előre szerintem nagyon ász a PP, engedi a kanyarba féket, stoppit, mindent.
Én a másik linkre írtam, a contis nem ad meg DOt számot, amazon meg 2002-2004-es gumik vannak.
23-ért jó az a force. Csak szerintem fura érzés lesz a 180, de Te tudod.