Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy is volt?
10.000nél raktam fel a RoadSmartot hátra, akkor volt benne 2000 (barát levette). Én még beleraktam 10.000et, szóval 12.000et bírt. Az első 12.000nél került fel a gyári helyett, és még most is fent van, 23.000nél, és úgy érzem, kibírja a második hátsót. Kb.20.000et saccolok neki.
Tévedtem, egy komplett garnitúra még nem ment el, de most e-h az van fent. Így jó.
Ha összefutunk, ki akarnám próbálni a PR2-t, mert az volt a másik jelöltem, de jött a baráti alkalom, így RoadSmart lett. Lehet, következő e-h cserénél kipróbálom, ugyanakkor tartok tőle, hogy ennél sokkal jobb nem lehet. Rosszabbra nem akarom cserélni.
hol vetted a road2-es gumit?
Michelin Pilot Road 2 Használok teszteken esőben az egyik legjobb guminak tartsák de én szárazon is megvagyok vele elégedve még nem csúsztam meg vele soha. Barátomnak is ajánltam feltetette egy BMW 1200 GT-re és nagyon bejött neki legközelebb is eszt rakja vissza meg persze én is. Futásteljesítménye mivel hogy két komponens ezért a közepe keményebb keverékű és nem nyalja el olyan hamar mint egy komponensű gumikeverék.
rakattam,bocs
Sziasztok!
Csomy,mennyit bírt ki km-ben az előző garnitúra?
Tegnap raktattam fel a Road Attack2 garnitúrát,szárazon jó,vizen 100 körül már csúszott sima aszfalton,érdesen jó.........
Hello!

Én a Dunlop Sportmax Roadsmartot használom, ez a második garnitúra. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Sziasztok!Pirelli Diablo Supercorsa gumiról vélemény?
Bubusom! Bármelyiket veszed, (Bridgestone, Michelin) szerintem mindegyikkel jól jársz....
Olyan gépet tuti nem találsz, ami abban az állapotában gurult le a gyártósorról, mert konténerekben hozták be őket anno. Amúgy nekem a személyes tapasztalatom, hogy a banditok gyenge pontja a karburátor, mert nagyon érzékeny. Ezt kb kétévente kell szinkronizálni, de alapvetően ha betartasz minden cserét, és ápolod, más bajod nagyon nem lesz vele.
A másik, amibe a kötelezőkön kívül bele kellett nyúlni az a szelepek beállítása volt, mert azok is elállítódtak az évek során.
Nyilván motorvásárláskor a szokásos dolgokat kell megnézni, pl:
Csöpög-e az olaj a blokkból, van-e olajfolyás az első teleszkópon, gumik használtsága( ha csak az oldala szemcsés, az elég árulkodó a használatot illetően), járó motornál van-e valamilyen csörgés, zörgés, kormánycsapágyak nem szorulnak-e? Fékek mennyire adagolhatóak stb. Az esztétikai hibákat meg úgyis látod. Nagyjából ennyi, de úgyis kiegészítenek, ha kihagytam valamit.
Sajna nem jön össze a tali időhiány miatt, pedig nagyon mennék.
Még személyit is csináltattam, mert még a régi lapozós volt.
Csepreget még nem tudom, az is jó lenne. Ha nyár végén / ősz elején lenne, akkor már vsz. el tudok menni.
Jó,jó gondoltam.
Csak arra akartam rámutatni, hogy:
"azaz" =/= "az az"
Szentendre környékén nem tudtok véletlen eladó 250 v. 400 banditot olcsón? Köszi:)
Mi a véleményetek úgy általában a 2 komponensű gumikról?
Michelin pilot road 2 vagy Bridgestone BT 023 esetlen Conti road attack 2
Melyik fut el többen és milyen a tapadás? Válaszotokat köszönöm
Sziasztok!

600S Banditra keresek sportkipufogót, jó minőségűt, jó állapotban lévőt!

06-20-392-7667

Csaba
Nem faterom veszi meg ... azért írtam hogy nem én veszem meg ..

Mizu Gábor? Bandi tali nem jön össze? Csepregre menjünk idén is? ;-)
"az az apám"

Mármint a Bandit?
Hello sziasztok!
Most álok egy 400-as bandit vásárlása előtt, az az apám.
És lenne pár kérdésem hogy mit nézek meg rajta amikor meg veszem hogy mi az ami hamar elromlik rajtuk stb stb... mire figyeljek oda.
A motor 1993-as, változó szelep vezérlésű, a tulaj olyat mondót hogy két 400-as van, egy gyengébb és egy erőseb ez elvileg az erősebb. Köszi szépen előre is a válaszokat, széles utat.
Hú, ilyet nem sajnos. Szerintem ilyen tipusspecifikus dolgokat csak a gyáriban kapsz.
Olaj beválik?
Gyula!

Gumi bisz-baszokat is tudsz szerezni a motorhoz? A tanklefogatás két darabból álló rezgésmentesítő bakokra gondolok. Hogyé? Meg lehet, hogy kéne a kuplungnál lévő kis kapcsoló, tudod, ami az önindító relét zárja.

Kösz
Kraven
Suzukinál. Nem hinném, hogy egy ezresnél többe keülne.
Én a kormánykiemelő kupakját hagytam el, az 300 volt
Sikeresen elhagytam az 1-ik takaró kupakot a lengővillatengelyről nincs valakinek elfekvőben ,vagy esetleg hol lehet szerezni és mennyibe kerül? A vizeseké u.a. ez 1 fekete műanyag korong ami az ember sarkánál van vezetés közben.
Sajnos nem!Nem tudunk rájönni mitöl lehet!De nagyon gáz!
A nyomást nem tudom.
A zúgás megoldódott?
Sziasztok!

Keresem Fehér Tibort, akinek egy ezüst 650-es Banditja van, volt, és Hajdúbagoson lakik, lakott.
Aki tud róla kérem értesítsen!
Köszönöm!
30/241-3516
shamway@freemail.hu