Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meglatom, meg itthon meg kell beszelni asszonnyal.
mivan a fullgas-nal?
A legjobban tényleg akkor járnál, ha találnál vevőt.
Újat, pedig ha találnál a fullgasnál, mert úgy néz ki bajban vannak!
van par elado, de meg eloszor az enyemet kellene eladnom. gondolom egy ujba a beszamitast nem eri meg...
ezust blokk sem rossz, de csak fekete villakkal.
fejidom meg azert, mert en is csak oregszem, es megiscsak kenyelmesebb hazaugrani (Zeg.).
Volt a csapatban egy eladó, Pyerré, de meghirdette és egy nap alatt elvitték!
Ízlések és pofonok!
Nekem az ezüst blokk az isten!
A fejidom meg kell,hiszen már volt nakedem!
de hasznalt is johet.
nemtudom. azert lenne jo az uj, mert hosszu tavra vennem (tenyleg), es sajnos hitelt is vennek fel, ami annal kedvezobb.
de lehet, hogy fejidomosat szeretnek. (pedig meg tegnap is valtig allitottam, hogy eljenek a naked motorok)

kiszemelt nincs, csak 1 elvaras: fekete legyen a blokk.
Csak nincs valami kiszemelt áldozat? Mert akkor kérünk képet!
Esetleg újra cserélésben gondolkodsz?
A szelepézag ellenőrzést, azt meg kell ejteni 24-ezrenként (ez a "gazdiság" )de a vezérműláncot akkor kell cserélni, amikor elhasználódik. Ez még nem a motorhoz nyúlás, ez karbantartás.Én inkább olyanra céloztam, hogy szelepek,hengerfej,főtengely,váltó és ezek csapágyai,hengerek,dugók,gyűrűkstb!
Nem semmik ezek a kilométer adatok már csak azért is mert a szerviz például 50000ezer km után előírja a vezérműlánc cseréjét, szelephézag beállítását akkor ha jó a gazdi mind emelet el lehet tekinteni?
sracok, asszem en atpartolok a nagytestverre. most meg talan van ra eselyem, de ev vegen lakas/hazvasarlas, es most sok evre akarok beruhazni.
ugyhogy asszem nemsokara meg is hirdetem a motorom...
Szerintem bármelyik suzuki modell 100fölött megy el gond nélkül, ha van "gazdája". Van a csapatban több ilyen is, pl Intruder V800 130e. , Dl 650 110 e. Gs450 130e. és egyiknek sem volt a blokkjához nyúlva.Ja, és természetesen csak Ők hajtották!
Szia
Ugyan ezeket a jókat neked is
blackjack77
Kipufogó sárgulás elsősorban a rárakódott ráégett por vízkő stb van. Tenni ellene lehet bennhagyod a nappaliban , van egy cuccos kimondottan erre. Louis ban vettem Opti Glanz (10 euro) néven fut. Ráspricceled habzik mint állat és 1-2 perc után levereted bő vízzel és mint az ujj úgy néz ki csillog villog. De sajna 4000 km után már megint sárga.Ez van.
Szerinted elgurulnak 100e.km ezek a jó bevált vasparipák? én is az ötvenesek táborát ostromlom de ez az adatlapomon jól látható. De még semmi gondom nem volt vele még szelephézag beállításra sem került sor meg kap mindent amit a szerviz előírt és kész.
Kíváncsi leszek, hogy milyen sárga lesz pár év után... A dobozt és a konzolt a givishop@gmail.com címen rendeltem Peresa Bálinttól, jóval a bolti ár alatt.
Nekem egy hosszabb hajtós túra után a leömlők és a motor alatt lévő rész sárgult meg.
Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de ilyen dobozt és doboztartót nem tudsz valahol olcsón eladót?
a gyujtas dolgot nem tudtam. valtofenyert nem sirok.
most nagyon beleestem a nagytesoba. hejj, dejo lenne egy...
az a baj, hogy keves most a nyomatek. valakinek nem kell egy 650-es Bandit?
Gixxer gyújtástérképe van,sokkal harapósabb! És a váltófény is jó dolog, hogy kéne már váltani, ha elbambulsz!
Ha túl nyugodt vagy , akkor az a baj, mert nem hűti a menetszél!
Egyébként vigyázz vele, mert ez nem króm, hanem plírozott saválló anyag! A krómpaszta csúnyán összekaristolja!
Szia!
Semmi probléma, örülök, hogy a szándékod jobbíttó volt.
Így köszönettel veszem !
Régi tanulság számomra is, hogy írásban néhány sor nagyon félrevezethet.
Sok balesetmentes kilométert neked is!
Maqlamut 67
nyugodj meg,sokan fognak irigykedni azért a szép szinért ,majd idővel lesz az még acélkék is, ugy a szép
Hú sok mindenről lemaradtam Hát az úgy van hogy én félig meddig, faterom meg teljesen kint él, neki van kint egy cége, a mocit meg leasingre vettük és akkor így elég jó ajánlatokkal jutottunk hozzá, teljes körü gari+casco, meg ilyesmi! Ezért érte meg kintről hozni! Igen az elakadás jelzőre gondoltam, csak folyton hülyeségeket beszélek 2év alatt 50ezer kilométer? Nah nem mondom hogy meg próbállak behozni