Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem így van, mert a hűtő méretétől függ a nyitási nyomás.
Kinyitás után pedig a túlfolyó csövön, a motor alá távozik.
Csak nyitás nélkül tud a kiegyenlítő tartályba tágulni, és hűléskor onnan visszaszívni.
Milyen nyomás értéke volt az eredetinek?.......általában 1.1-ek a motorok, ha a mostani ereszt akkor lehet, hogy az rossz ráadásul mellé nem ereszthet csak a kiegyenlítő tartályba....
Handó Péter tegnapi mesterműve!
Nem tudom, hogy jó-e ki kéne próbálni!
Most egy 650-esé van fenn, de nem jó, mert korán nyit és csöpögteti a fagyállót!
Nekem van egy suzuki motorokhoz(mondjuk nem csak azokhoz) való 1.1-es hűtősapkám. Szerintem a Tiedre is jó. Árról fogalmam sincs, utánanézek ha érdekel.
Keresek, egy 1250-es bandithoz hűtősapkát!
Ha tud valaki segíteni, megköszönném!
Ja bocs......
Sajna az EXTRÁS oldal megszünt.....
Majd felteszem ma (reggel) a rendes tárhelyre a vidit, ha még megvan a gépen
Úgy kell , mint - szerintem - minden más motoron.

Egy GS500-as felvétel itt van.....a Bandité sem más szerintem:

http://akmt.hu/sufnituning/tel...
Sziasztok!
Segítség kellene,mit nézzek meg a hátsó lámpán,hogy mindkét helyzetjelző ill.mindkét fék lámpa működjön!
Égőket néztem jók! Jelenleg a bal oldalon a helyzetjelző működik a féké pedig a jobb oldalt,de ezeknek tudtommal egyszerre kellene működni,vagy hadjam jó az igy is!
1.2cm3 S 2003-as évjárat

segítségért előre is köszi
Sziasztok!

94-es GSF 400-on szeretnék csinálni karbiszinkront (Mikuni) csak azt nem tudom hogy melyik csavarral tudom állíltani a karbit!

Segítsetek!
Hyy!
Köszi a segítséget .
Esetleg nem tudtok 20ezer körül?!
Ólcsó benzint mindenkinek
http://akmt.hu/sufnituning/cso...
Handó Péter Mátraszele
06302430034
http://www.kepesmotor.hu/kipuf... it nézz körül.Én 2-3 hete vettem egy gyári arrow sportdobot összekötöcsövel 38000 ft.De vannak ujjak is csak azok drágábbak.
Sziasztok!
Egy 1996-os bandit 250-re szeretnék venni sport kipufogót újat vagy akár használtat is!Akinek van vagy tud olcsón csináltatni szóljon légyszives.
Üdv, Peti
HELLO
segitseg kellene 2003as suzuki banditon hogyan kell kicserélni a hátsó fékbetétet_?
Valami leíras vagy kép...
Kossz szepen elore is
Hello!

Biztosan lehet. A karburátorok tetején, a fekete sapkán kellene lenni egy kis kb 1cm magas gumi dugónak. Azt kell lehúzni, az zárja a szinkron-csonkokat. Vigyázz, ne törd le őket, mert utána már nem lehet lesz szinkrontesztert rákötni :)
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy 94-es GSF 400 VC re lehet kötni karbi szinkronizálót, tehát van rajta valami csatlakozó,levezetés vagy bármi? Vagy meg lehet oldani valahogy?
ok, keress meg...
szia!

hat, en szeretnek egy nagytesot, de itthon parom nem igazan preferalja.
szoval most meg marad a motor. de ha elado lesz, beszelhetunk.
Helló taylor! Ha mégis úgy döntenél, hogy eladó a motorod akkor engem érdekelne a dobod!
Üdv.: Camelus
Hát az enyémben nem bazsevál valami jól!
Megvolt a szokásos olaj, olajszűrő, légszűrő csere, karbi szinkron, szelephézag ellenörzés. Gondoltam akkor belerakatom az iridiumos gyertyát a gépbe. De azt mondta a szerelő srác hogy nem volt fasza vele a motor, ezért visszaadta és rakott bele a gyárival megyeggyező CR9-t. Na csak ezért kérdeztem. Amúgy az volt a jelenség hogy hidegen szépen vette a fordulatot, aztán melegen 3500-4500 lassan pörgöt föl aztán meg mintha kilőtték volna!
Miért ne működne igaz az enyém vizes de most van a gyertyába 38000 ezer kilométer és még mindig működik! A gyári CR9E gyertyát azóta már kétszer kelet volna cserélni.
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy valaki használ-e iridiumos gyertyát a lég olaj hűtésű karburátoros 600ccm motorjában? Működik rendesen? NGK CR9EIX-ről van szó.
hat igen, es ugy nez ki, nem lesz csere. megiscsak kozos haz/lakas-vasarlas lesz a kozeljovoben.
nembaj, 650-essel is vigan lehet mokazni. de lehet, egy plexit nezek ra.
Hát igen, itthon is sokat nyom a latba a "Főnökasszony"!