Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah tudom van egy p állás a gyújtás kapcsolón, de nekem van a bal oldali kapcsoló szetten egy piros benyomható gomb, ami beragad:S Majd a szervíznél meg említem..... Egy másik fontos kérdésem lenne....Hogy állíthatom be az órát....valamit elbabráltam ma rajta és 12:40et mutat fél órája Ma nincs velem a technika ördöge:D
szia!

BRorganisation oldalan fennt vannak a motoros nyilt napok datumai. szerintem nezonek ingyen be lehet menni.
Na ez így érthetelenre sikűlt. Na szóval amikor vannak ezek a nyíltnapok akkor mennék be , nem uborkaszezonban. Tavalyi az valami szervezett nyíltnap volt, rendőrökkel meg ilyesmi, gondolom az más tészta volt.
Látom te nagyon vágod ezt a ring témát. Tavaly volt egy nyílt napon odakinnt mint néző. Egy sima hétköznap is be lehet oda jutni a boxutcába ingyen vagy már a portán pengetni kell. Csak fotózgatni mennék meg nézelődni, lődörögni.
Milyen gomb?
Nincs helyzetjelző gomb, a slusszkulcsal kapcsolod!
egyet a kulccsal fordits vissza a gyujtaskapcsoloban. az utolso allas a helyzetjelzo, egyel elotte van a kormanyzar es elotte a `sima leallit`. remelem erre gondoltal.
Hahó! Olyat kérdeznék, hogy teljesen hülye vagyok:D Nagy forgalmú úton kifogyott a benzinem, és mikor félre álltam, felnyomtam a helyzet jelzőt.....nah már most az a gomb nem jön vissza....valaki mondja már meg hogy kapcsolhatom ki?
Az autómata feszítő nem tud erősebben v gyengébben dolgozni, mint amilyen a rugó fizikai ereje. Mint a neve is mondja...autómatikusan állít-feszít a vláncra...amíg el nem éri a feszítő képességének határát, vagyis a rugó erőhosszát.
Na ezért ez teljesen kizárva...ettől soha nem szorulhat. Marad a vezérlés véletlen elállítása, mondjuk 1fog eltérés...kezd el előröl lépésről-lépésre végig ellenőrizni a teljes vezérlést...türelmesen, precízen, szisztematikusan. Csak a forgásiránynak +felelően hajtsd a főtengelyt...+lesz a hiba, a gyertyákat vedd ki...lényegesen pontosabb, könnyebb beállítást eredményez.
Cső-csá...sok sikert!
El ne felejts nekem szólni! Na meg a dinnyesisakos kollégát se hagyjuk ki a buliból!
remelem is!
úgy látom eriknek tettszett a gumi
jovanna.
huuu bakki a 13000 tankolok és kimegyek a világ-buul
13000. 3x25 perc, csoportbontassal. vagy mersz este 2 ora szinten 13000, de akkor mindenki mindenkivel.
hring mennyibe kerül?
én ilyet használok 10w-50
hringen voltam mar, elveztem nagyon. kakucson meg nem jartam.
Én majd kakucsra nézek ki egyszer, ha lesz egy szabad déutánom. A Hringre én kevés vagyok( a videókat nézegetve biztosan), meg FB.
Még az 1.2 ben az is a jó, hogy rengeteg alkatrész csereszabatos a régi gixerekkel. Így ha fejlesztenél futóművet, esetleg mégis több kéne 50 lóval, a kapu nyitva áll. És állati kényelmes, meg könnyű otthon szerelni. Asszonyok is szeretik.
barmilyen meglepo, nekem a kisbandit is eleg. telen fogytam 16 kilot, azota mintha kicsereltek volna a motort, naggyon megy. es en nagyon keves vagyok hozza. ezert 21-en megyek hringre gyakorolni. nem jon valaki esetleg?
Hali!

Nálam 31070 pénz JT+DID VX kombóval. Elérhetőségem az adatlapon.
Az tuti, hogy az egyik legjobb motor a bandit....és ha még a nagyot is veszed, akkor nagyon sokáig kiszolgál. Ebben a kategóriában szerintem a csúcson van.......

Motorvásárlásnál mindig mérlegelni kell: És ha elakarom adni?
No azért a nagybandit elégé keresik - pont azért mert nem sok különbség van a kisebbiktől
Ja hogy légolajos.....

Akkor is jó:-)
Én specc egyedül FULL SYntist nem használnék bele, de ez nem az....
Esetleg nyomj bele - úgy is jön a meleg - nagyobbat
15-20w 40-50-et
Én a 0. km-től Castrol ActEvo 4T-t használok......