tank tisztitás,kopreszio mérés, szelephézag éllitás/de pontosan hozzávalo szerszámal/karbi tisztitás,uszoszint pontos beállitás tüszelep ellenőrzése ,uj gyertyák,szinkronálitás,levegő beállitás,légszürő tisztitás, az én 400 banditomba 56000 van és hidegben is könyen indul,söt hosszu álás után is.
Látod nemhittél nekem,amiről a telefonba beszéltünk ,az enyémel azota sincs semmi baj,már 800km hajtottam bele,és franko.Peddig a hibák ugyanazok voltak mind a tiéden. üdv:
Ezért nevezik úszótárcsának ! Ennek ellenére nekem már cseréltek gariban 1* most lesz a második! Ha lötyög lafog az nem gáz de ha áll mint ökör akkor nem fsza. Az enyémen más cuccos van de annál a tárcsa jól láthatóan elfordul ( szegecsek nyíródnak ) az agyhoz képest! A te típusodnál a vetemedés inkább a gáz, igaz ez is vezethet ahhoz a problémához. De szakival nézesd + a fékkel ne gagyizz !
Volna egy-két probléma a Banditámmal: egyenletlen alapjárat, visszadurrog a kipuf, alapjáraton ha kis gázfröccsöt adok a fordulat felugrik 2000-re és pár másodpercig ott marad... Olaj még régi, gyertyák úgyszint... karburátorokat kitisztitottam, légszűrőt és bowdeneket is... de semmi hatás... Valaki tudna segíteni?
Üdv Banditákok!
Téli álmát követően lassan újra összeáll a nagybandim. Az új, hatdugós féknyergek illesztésekor vettem észre, hogy a féktárcsák kicsit el tudnak "fordulni" a középső részhez képest, elfáradtak a képen pirossal jelölt "valamik". Lehet ezt valahogyan orvosolni? (azon kívül, hogy tárcsacsere)
Cuccaid megvannak, jössz a héten? (jövő héten nem vagyok)
Volna egy-két probléma a Banditámmal: egyenletlen alapjárat, visszadurrog a kipuf, alapjáraton ha kis gázfröccsöt adok a fordulat felugrik 2000-re és pár másodpercig ott marad... Olaj még régi, gyertyák úgyszint... karburátorokat kitisztitottam, légszűrőt és bowdeneket is... de semmi hatás... Valaki tudna segíteni?
Téli álmát követően lassan újra összeáll a nagybandim. Az új, hatdugós féknyergek illesztésekor vettem észre, hogy a féktárcsák kicsit el tudnak "fordulni" a középső részhez képest, elfáradtak a képen pirossal jelölt "valamik". Lehet ezt valahogyan orvosolni? (azon kívül, hogy tárcsacsere)
1200-es Bandihoz nincs valakinek elso villa/villaszar meg elso sarvedo?