Megvannak még. Azért (is) cserélem őket, mert bibis bennük a két, villához rögzítő csavar menete (párszor már le volt szedve, előző tulaj v. szerelő elcseszte)... Ha így is jó, odaadom valami jelképes összegért...
nem nyultam karbihoz :( jól megy ha forgatom, de városba lasu temponál, lámpánál alapjárat ingadozik, és ha indulok, elején erölködik utána egy nagyot lök és indul mint egy vaddállat
na náá hogy megvan ;) ha 7végén jó idö lesz és szabad leszek hivlak söt tudnál segiteni egy teloszimering cserébe is mert ako megveném a szimeringeket valahol kicsit rendbe kéne rakni a vasat mert nyárra le akarkom rakni az autot
várom a jó idö tudjak mocizni egyet balcsiig :) cseréltem gyertyák (iridium NGK) uj szürö, uj olaj, karbihoz nem mertem nyulni mert valaki már piszkálta és nem akarok még roszaba teni a helyzetet, kébzeld, most szebben megy de : alapjáraton és kiss fordulaton az 1es henger nem megy rendesen (hidegebb a leömlö :( ha magasab rpm.en viszont változik a hangja és már az is forro, de olja érzésem van mint ha nem kapna benyo csak ha nagyobb váccum van:( lehet hogy a tank váccum csövel van valami baj lehet farsot sziv vagy pasz karbi retkes belülröl :( Nem felejtetelek el ;)
Eger környékén akit ajánlani tudok, az két fickó, sajna az egyik nevét nem tudom:
Az egyik Felsőtárkányban, Attila, ahogy Egerből beérsz, jobbra az első utca, majd balra a második házikó, mindig sok motor van nála, meg fogod ismerni.
A másik Andornaktályán Mezőkövesd felé fordulva jobbra a lejtő alsó harmadában.
Mindketten korrekt és jó szerelők. És persze az óradíjuk is olcsóbb, mint a suzuki szalon... :-)
az a hejzet én is sokat szivtam vele,mivel én már sokadik gazdája vagyok, az észlelt hibákrol a vélemények megosztottak voltak,szerelökhöz is vittem itt veszprém megyébe,de mindenhol a lehuzások mentek,és a gép ugyanojan sza maradt. megszereztem hozzá a gyári leirást megvettem hozzá a szerszámokat,müszereket.és sajátmagam megcsináltam. Amugy is szereléssel foglalkozom,csak leirás nélkül féltem hozzányulni.
en 15. keruletben vagyok, es kocsival (is) mennem kell, hogy vigyem a gummat. amugy jo lenne!