Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a baj sanyi, hogy messze vagy tolem.
en 15. keruletben vagyok, es kocsival (is) mennem kell, hogy vigyem a gummat. amugy jo lenne!
Bp. mellett? hétvégén is megcsinálom ha akkor jobb.....
sracok, tudnatok mondani jo motorgumi-szerelot Pesten?

nem volt lehetosegem atszerelni a gummakat hetvegen. amugy nyuszi hozta.
O.K. Majd hívlak.
Okés, elhozod?
Megvannak még. Azért (is) cserélem őket, mert bibis bennük a két, villához rögzítő csavar menete (párszor már le volt szedve, előző tulaj v. szerelő elcseszte)... Ha így is jó, odaadom valami jelképes összegért...
Megvannak még a régi nyergeid? Lehet tudnék rá vevőt!
nem, de pár haver mondta, hogy a karbiszinkron segítene...
41*53,1*8/9,5-es kell bele. 4900-ért van, ha kérsz
nem nyultam karbihoz :( jól megy ha forgatom, de városba lasu temponál, lámpánál alapjárat ingadozik, és ha indulok, elején erölködik utána egy nagyot lök és indul mint egy vaddállat
Sziasztok!

Van némi eladó portékám, remélem nem sértem meg az urakat (és hölgyeket) a reklámmal.

ELADÓ IRÁNYJELZŐK

Üdv: 2N
megoldjuk
O.K.
azoknak mozogni is kell mivel azokkal a hőtágulást kompenzálják... próbáld mozgatni amikor melegek.. csak ujjakra vigyázni:)
nem vettél le ilyen kis kupakokat és nem raktad vissza ahol a karbi szinkronhoz kell rádugni a csöveket?
na náá hogy megvan ;) ha 7végén jó idö lesz és szabad leszek hivlak söt tudnál segiteni egy teloszimering cserébe is mert ako megveném a szimeringeket valahol kicsit rendbe kéne rakni a vasat mert nyárra le akarkom rakni az autot
a számom még megvan? összejövünk,belövöm én a gépedet tutira. bizzbennem tutira megcsinálom. csá Ferei
várom a jó idö tudjak mocizni egyet balcsiig :) cseréltem gyertyák (iridium NGK) uj szürö, uj olaj, karbihoz nem mertem nyulni mert valaki már piszkálta és nem akarok még roszaba teni a helyzetet, kébzeld, most szebben megy de : alapjáraton és kiss fordulaton az 1es henger nem megy rendesen (hidegebb a leömlö :( ha magasab rpm.en viszont változik a hangja és már az is forro, de olja érzésem van mint ha nem kapna benyo csak ha nagyobb váccum van:( lehet hogy a tank váccum csövel van valami baj lehet farsot sziv vagy pasz karbi retkes belülröl :( Nem felejtetelek el ;)
Halihó Banditák
Akit érdekel 50 forint
Kutyacsont nélkül...tehát csak a rugóstag eladó
Szevasz...amit a képeken látsz 1ben eladók, sajna krómszárak nincsenek.
30forint
am Édes Endre.
Köszi ! :)
Az andornaki már szerelgette a gépet ,de kipróbálnám a tárkányit is :) mert azt mondják az a tuti :P
Szia Csabika,

Eger környékén akit ajánlani tudok, az két fickó, sajna az egyik nevét nem tudom:

Az egyik Felsőtárkányban, Attila, ahogy Egerből beérsz, jobbra az első utca, majd balra a második házikó, mindig sok motor van nála, meg fogod ismerni.

A másik Andornaktályán Mezőkövesd felé fordulva jobbra a lejtő alsó harmadában.

Mindketten korrekt és jó szerelők. És persze az óradíjuk is olcsóbb, mint a suzuki szalon... :-)

Üdv,
Gazza
az a hejzet én is sokat szivtam vele,mivel én már sokadik gazdája vagyok, az észlelt hibákrol a vélemények megosztottak voltak,szerelökhöz is vittem itt veszprém megyébe,de mindenhol a lehuzások mentek,és a gép ugyanojan sza maradt. megszereztem hozzá a gyári leirást megvettem hozzá a szerszámokat,müszereket.és sajátmagam megcsináltam. Amugy is szereléssel foglalkozom,csak leirás nélkül féltem hozzányulni.
Szóval egy tisztességes szezon előtti felkészítés... Azt hittem valami speciális dolog kellett hozzá.

Azért kösz