Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erikosz!

Istei ez a RoadAttac2-)))
Hazafelé nem nagyon kíméltem:-)
Szerintem - ha föleg igaz, hogy 75%-al többet bír mint a sima - akkor BŐŐŐŐŐVEN megéri ezt a 57500ft-ot (plusz az 5000 szerelés)

Meséltem Macának a gumidat:-) Hát csodálkozott nagyokat:-)))
Hú, az nagyon király volt, már rég motoroztam ilyen jóízűet!
Lesz ennek még ismétlése száraz úton melegben, mert az 577-esen 900 méteren még hó volt, vízátfolyás és levéláradat, helyenként.
Ez az igazán jó rész már egy innen elvezető átkötő úton történt szártaz úton kb 300 méter magasan és itt a 15 fokban már tudott olvadozni a gumi! Ráadásul szinte forgalom mentes volt. Tulajdonképppen ez az élvezet minden állatkodás mentes volt, és mégis, még a DL-nek is leért a lábtartója, pedig az szerintem nem semmi!
de egyébként jó volt a csavargás?
Itt a telefonszámom,küld el a Tied SMS-ben! Persze ,hogy kell!
06-30-9-444-910
Ezt mondom Én is!
Viszont ha valaki csak túrázásra használja, száraz úton és ott is az egyenesek vannak túlsúlyban, akkor lehet, hogy éppen ISTENÍTI!
Sziasztok!

Van eladó karburátorsorom 12-es 2003-as Bandithoz kb 14e km-et futott. Akit érdekel hívjon!
Tel :06703846755
15195-nél írtakra kérdeznék egy címet. Ha nem akarod reklámozni akkor mailbe ha lehet, megméretném az 1.2-emet.
Sikerült a villaolajcsere . Elnéztem a mérőpoharat 450ml volt mind a kettőben 510re töltöttem. Köszönöm aki írta a fórumba, hogy a rugó helyett inkább a villaolajat cseréljem le. Tökéletes lett !
mind a kettő amelyik a szimpi
ahh, meg meglatom. melyik mailcimed él?
ha nagy gáz van szerintem tudunk intézni 85-90%-os gumit, ha persze nem sértelek meg az első 10e a hátsó 15e
phaskivan. kocsog nagyon gazdag emberek (fonokeim).
mindig az a rohadt csóróság
most még sztem az lehet h a karbi alján azt 4 kis csavart nem egyformán van beállítva vagy pedig valahol farsot szív sztem.... sok sikert!
erik!

ha erdekel a gumi, es eljossz erte meg a heten, 54-ert a tied! egy sajnalatosan surgos anyagi gond miatt meg kell valnom tole.

ha eriknek nem kell, akkor mas is viheti, de csak a heten.
háát hallod nem sokat bírt
És ha majd' 2x annyit teszel bele, akkor nem lesz kőkemény?
(Nekem anno a szintén Suzuki robogómba öntöttek gyári mennyiségű olajat, és gyakorlatilag megszűnt a rugózása)
Jól csinálsz mindent, a gyárban kispórolják. Az enyémben 2,5, és 3dl- voltak!
8 hónapos, gyártás 2009.ápr.
Az első telóban lecserélem az olajat. Folyik ki belőle a nedü ( gyári még ) de csak 300 milinél jár lehet nincs is benne több ? Fejre állítva csöpög kb fél órája meg is mozgattam de az 500 nem lesz meg de még a 400 mili sem ! Gyárilag ilyen kevés van benne vagy én nem csinálok valamit jól? Ezért gyenge az első futóműve a Banditnak?
káár
milyen idős a gumi?
asszony kiskunhalasi, de csak Kiskoroson szoktunk atmenni hazafele, Nagykoroson nem.
Most vagyok 10e-nél, de eddig nem látszott rajta semmi. Most az első kanyargás lenullázta a szélét! A közepével, még mindíg el lehet menni sztem 10-et, egyenesen!
mondanám, hogy gyere hozzánk de az még messzebb van mint tsanyi felénk elég jól érti mindenki a szakmát, mert aki nem tud centírozni az el sem vállalja a melót