Istei ez a RoadAttac2-)))
Hazafelé nem nagyon kíméltem:-)
Szerintem - ha föleg igaz, hogy 75%-al többet bír mint a sima - akkor BŐŐŐŐŐVEN megéri ezt a 57500ft-ot (plusz az 5000 szerelés)
Meséltem Macának a gumidat:-) Hát csodálkozott nagyokat:-)))
Hú, az nagyon király volt, már rég motoroztam ilyen jóízűet!
Lesz ennek még ismétlése száraz úton melegben, mert az 577-esen 900 méteren még hó volt, vízátfolyás és levéláradat, helyenként.
Ez az igazán jó rész már egy innen elvezető átkötő úton történt szártaz úton kb 300 méter magasan és itt a 15 fokban már tudott olvadozni a gumi! Ráadásul szinte forgalom mentes volt. Tulajdonképppen ez az élvezet minden állatkodás mentes volt, és mégis, még a DL-nek is leért a lábtartója, pedig az szerintem nem semmi!
Sikerült a villaolajcsere . Elnéztem a mérőpoharat 450ml volt mind a kettőben 510re töltöttem. Köszönöm aki írta a fórumba, hogy a rugó helyett inkább a villaolajat cseréljem le. Tökéletes lett !
És ha majd' 2x annyit teszel bele, akkor nem lesz kőkemény?
(Nekem anno a szintén Suzuki robogómba öntöttek gyári mennyiségű olajat, és gyakorlatilag megszűnt a rugózása)
Az első telóban lecserélem az olajat. Folyik ki belőle a nedü ( gyári még ) de csak 300 milinél jár lehet nincs is benne több ? Fejre állítva csöpög kb fél órája meg is mozgattam de az 500 nem lesz meg de még a 400 mili sem ! Gyárilag ilyen kevés van benne vagy én nem csinálok valamit jól? Ezért gyenge az első futóműve a Banditnak?
Most vagyok 10e-nél, de eddig nem látszott rajta semmi. Most az első kanyargás lenullázta a szélét! A közepével, még mindíg el lehet menni sztem 10-et, egyenesen!
mondanám, hogy gyere hozzánk de az még messzebb van mint tsanyi felénk elég jól érti mindenki a szakmát, mert aki nem tud centírozni az el sem vállalja a melót
Istei ez a RoadAttac2-)))
Hazafelé nem nagyon kíméltem:-)
Szerintem - ha föleg igaz, hogy 75%-al többet bír mint a sima - akkor BŐŐŐŐŐVEN megéri ezt a 57500ft-ot (plusz az 5000 szerelés)
Meséltem Macának a gumidat:-) Hát csodálkozott nagyokat:-)))