Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de, megyek, ha nem talalok kozelebbit. azert o messze van tolem (15. kerulet). bar legalabb erti a dolgat, nem mint jopar gumis ceg.
Nem mész tsanyihoz?
koszi!

de jo motorgumist talalni (a kozelemben ) eleg nehez...
Szépek nagyon a múlthéten 3 szerelőnél jártunk a haverommal mire a harmadik megkönyörült rajtunk és be szúrt minket egy cserére, de a szerelést mi hajtottuk végre 1900 Ft/db volt az akció, de hála istennek fent van!
Az úgy nem olyan nyerő...mennyit ment el?
Olyan van most fenn, és hát...
A hétvégén a Szlovákoknál 50km kanyargással 0-ra jártam jártam le a szélén az egy centis barázdát. Sajna ez az olcsó így nagyon drága! Túl lágy az oldala (igaz egyszer sem csúsztam meg vele), a közepe meg kemény és minta nélküli, esőben halál! Még 3-4ben is kipörög a vizen! Csak óvatosan túrázós motorosoknak ajánlom, de nekik meg lehet hogy Kenda is elég!
Amit én csináltam, abba ilyen kellett: 41x53,1x8/9,5mm
Suzuki Bandit 250 em van. És volt itthon ilyen szimering és ha jó bele akkor nem veszek hanem ezt használom fel.
Gondoltam megkérdezem azért mielőtt elviszem kicseréltetni, hogy ne akkor kelljen megvenni ha már ott van.
Mert megmértem a telón a méreteket és ekkorára mértem csak a mélységet nem tudtam.
Milyen motor? Egy 250-en cseréltem szimeringet, ott rosszul volt megadva méret a katalógusban, az általad említett nem ment bele.
sziasztok

olyan kérdésem lenne hogy az első telókba belefér 41*54*11-es szimering?
11-es mélység elfér vagy nincs ennyi hely?
A conti Motion 46 körül van a Strausznál párban.
jaja. de sajna 59-nel olcsobban nem tudom.
Ezért kérdeztem, mert a 60párezer, az már nem 50párezer!
bar azt nem mondtam, hogy ha csak ugy betevedsz oda, akkor nem ezt az arat mondjak majd.
de itt a gumis topicban is hatvaparezerert van mar asszem.
Oké köszi ,szétnézek!
bar az annyira mar nem jo ar, kb. annyiert sokan tudnak mar hozni.
neked 59-ert tudok. termeszetesen azon sem keresek semmit, szoval akar te is elmehetsz erte. hivatalos gumiszerviz.
És, nem lehetne Nekem is ennyiért?
Zalaegerszeg, rokon, 54 lett a vege.
Mennyiért hozta, és honnan?
Én is ebben a gummában gondolkodom!
Helló sziasztok!

Repsol Olaj olcsón!

Repsol Moto 4T Racing 10w50 1990Ft/L
Repsol Moto Horquillas 10w20 550Ft/L Villa olaj
Repsol Moto Horquillas 15w30 530Ft/LVilla olaj

Tel: 0670-403-56-50
ment mail.
Adatlapon telefonszám vagy mail cím. .........küldj egy mail-t és visszaírom....
ja, erd mellett? nem gyomro? mi a pontos cim?
messze?.......Érd mellett vagyok, igaz, hogy Bp. túloldala......na mindegy ha mégis jó akkor gyere, ki-be szereléssel 2400/db.