Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemrossz!
Pontosan, mindezekre!
ezer bocsánat a tudatlanságomért , de ez mire jó , megtudni hogy mi az igazi teljesítmény vagy hogy a motor mennyire használódott el az évek és a kilométerek során?
Így!
Így!
Csak alapmérés.
Nyomaték és teljesítmény, grafikonon nyomtatva adatokkal.Midjárt bescannelem, hogy néz ki!
koszi!
ez csak egy alap teljesitmenymeres, ugye? vagy lehet valamit allitani is vele?
5000+ Áfa= 6250Ft!
Megkérdeztem a Fiam!
Az Bagster-es történet és az SV-vel együtt elvitték........viszont tényleg jó volt, 30 rugó a corsaro-nál...
Sajnos katalógusban csak a suzuki cikkszám van a méret vagy a csapágy száma nincs meg, azt mindig lenézem a kiszereltről és olyat veszek kivéve amilyet már csináltam mert azt tudom. A postázással pedig bajban vagyok, olyat nem szoktam ezért írtam, hogy egy közeli csapágyboltban is megkapod hasonló áron mint tőlem+posta költség.
Oh most olvastam vissza, látom már hogy nem alapanyagnak valót árulsz
Persze a csavar méreteket megnézem majd, meg ugye nekem ott a sok idom, lehet kicsit hosszítani kell! De ez remek kiindulás
Hello!

Hát messze vagy, de ha utána tudsz nézni katalógusba (ha létezik ilyen?) azt megköszönném! Valamint ha versenyképesek az áraid, rendelek tőled!
Mármint alapanyagnak valót árulsz? Bocsi hogy bele vau csak érdeklődöm Ezer éve akarom már kérdezni az adatlapodon van az sv-den tankbőr, azt csináltad vagy honnét szerezted? Mert nehezen veszem rá magam arra hogy csináljak eggyet
Szivesen, de nézd össze a te motorod méreteivel, mert ezek az enyémre vannak szabva! Nehogy legyártod és nem passzol!
de ha messze vagyok akkor gyakorlatilag bármely csapágyboltban kapsz...
az nem, de ha mondod a számot én is árulok és beszerelek...
Köszönöm szépen az e-mail-t! Jövő héten szerintem meg csinálom
köszönöm, koyot emlitették már hol jutok hozzá!? Skf forgalmazza!?
skf-et ne vegyél......koyo a jó vagy bármilyen más japán vagy német......skf-el gépgyártásban és motorszerelésben is kimondottan rossz tapasztalataim vannak.......a koyo-t is meg lehet kapni 2-3 rugó körül...
Kapok az alkalmon, mert szeretnék egyet az enyémre
Kingston05@freemail.hu erre elküldhetnéd:P Köszi-puszi
Saját tervezés! :) Ha kellenek az adatok dobj egy mailt a mailomra, és elküldöm a fájlt, amiből sipsupp legyárthatod egy mesterrel!
Hát mondjuk,majd fizu után megpróbálok valahonnan szerezni egyet!
Most elteszem magam holnapra!Jó éjt mindenkinek!
Szerintem bonto.
Köszi.
Gyanítottam !
Csak nem tudom honnan szerezek.
Amúgy nagyon szép az SV-d!Grat