ezer bocsánat a tudatlanságomért , de ez mire jó , megtudni hogy mi az igazi teljesítmény vagy hogy a motor mennyire használódott el az évek és a kilométerek során?
Sajnos katalógusban csak a suzuki cikkszám van a méret vagy a csapágy száma nincs meg, azt mindig lenézem a kiszereltről és olyat veszek kivéve amilyet már csináltam mert azt tudom. A postázással pedig bajban vagyok, olyat nem szoktam ezért írtam, hogy egy közeli csapágyboltban is megkapod hasonló áron mint tőlem+posta költség.
Mármint alapanyagnak valót árulsz? Bocsi hogy bele vau csak érdeklődöm Ezer éve akarom már kérdezni az adatlapodon van az sv-den tankbőr, azt csináltad vagy honnét szerezted? Mert nehezen veszem rá magam arra hogy csináljak eggyet
skf-et ne vegyél......koyo a jó vagy bármilyen más japán vagy német......skf-el gépgyártásban és motorszerelésben is kimondottan rossz tapasztalataim vannak.......a koyo-t is meg lehet kapni 2-3 rugó körül...
Nyomaték és teljesítmény, grafikonon nyomtatva adatokkal.Midjárt bescannelem, hogy néz ki!
ez csak egy alap teljesitmenymeres, ugye? vagy lehet valamit allitani is vele?
Megkérdeztem a Fiam!
Hát messze vagy, de ha utána tudsz nézni katalógusba (ha létezik ilyen?) azt megköszönném! Valamint ha versenyképesek az áraid, rendelek tőled!
Kingston05@freemail.hu erre elküldhetnéd:P Köszi-puszi
Most elteszem magam holnapra!Jó éjt mindenkinek!
Köszi.
Csak nem tudom honnan szerezek.
Amúgy nagyon szép az SV-d!Grat