Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barátságos,bocs
Barártságos képsorozat...........
Egyenletesebb lesz az alapjárat+simábban húz alacsonyabb fordulaton.
Kommentár nélkül.
És érdemes kiiktatni a tiltást? Van érezheto elonye? És van valami hátránya?
Töltöttem egyet neked, egyébként tetszik az oldalad is!
Hölgyek /Urak!

Alig 24 órája kértelek Benneteket, hogy szíveskedjetek kitölteni egy primitív motoros kérdőívet. Már 150 választ kaptam, hatalmas köszönet mindenkinek
Aki lemaradt volna, most megteheti ITT!
(Hülye kérdést kéretik átugrani)

Über riszpekt Nektek, tovább nem alkalmatlakodom!
Hali !
Kérdésem hozzátok,hogy valaki rakott már fel 650-es vizes banditra 170-180-as gumit hátra, és ha igen mik a tapasztalatok?
halihó mindenkinek
GSF1200S-ből K4 alkatrészek eladók
csipkés 310-es arany elox tárcsapár 40.000.-
alsó papucs + első villa tartozékok 30.000.-
hátsó közp.rugóstag 60.000.-
kutyacsont (kiemelő) 10.000.-
váznyak takaró párban 3.000.-
hátsó lámpa 5.000.-
bukógomba szett PUIG 15.000.-
projektorpár 15.000.-
tükör szett FAR 15.000.-
index szett alu-króm 20.000.-
alu kormány szett M-CAX 28-22 konuszos 20.000.-
strobi lámpa szett 5.000.-
mindenről tudok képet küldeni
20/468-7396
széles utat,gumifüstöt
Szeva nekem lenne 1 igaz K6-os de u.a. schad a konzol nonfango a doboz ezüst betéttel ami kivehető festhető fektetve 2 sisak elfér a nagyobbakból is asszem 42 literes nevemre katt a képeken látszik.
Igen működik. A környezetvédelmi tiltást veszi ki.
sziasztok!
valaki nem tud véletlenül komplett tartókonzolt k7es bandithoz?esetleg dobozzal együtt is érdekelne ha fekete 2 sisakos.
Ma tavasz volt az őszben,bánhatod,hogy nem jöttél velem,250km lett a vége,Balatontól délre tuti idő volt.
Én ma lenyomtam 90 km-ert Itt felénk picit szeles az ido, de azért jól esett egy kis gurulás.
Hát sajna nem tudok róla semmit...de vajon ilyen van a 650esen is? Ma erősen fájt a szívem, olyan szép idő volt, de nem hoztam ki a vasat, megvárom a tavaszt....Aki ma motorozik/zott annak széles utat
Srácok, errol tudtok valamit mondani? Mukodik? http://www.pbalu.hu/bandit/ban...
Nekem legalább is nem szokott gyorsabban sikerülni
10 rugó körül a privátoknál. Kb 3.5 óra megcsinálni komótosan.
hali egy gyors kérdésem lenne ... kb mennyibe fájhategy 97-es 600-as bandita szelephézagoltatása?
En is igy voltam vele...
http://www.gsx1400.hu/index.ph...
Most mar nem erdekelnek akik a spray-vel szenvednek.
Jó színe van, tetszik... széles utat hozzá.
Na most menetkész!
Minnyá indulok Tiszaalpárra!
A fék az stimmel,van 1 tárcsás Bandit,amit nem a japán piacra gyártottak,hanem Európába. Viszont a V-vel átvertek szerencsédre...ez bizony nem változó szelepvezérléses,mert az eleve piros szelepfedeles és a blokk oldaláról hiányzik a szelephimbák állását érzékelő 4 szenzor. Amúgy azzal,hogy nem V-s csak jól jártál...hézagolásnál nem kell 2 napot elb***ni rá,hogy a 120 darab korongot ellenőrizgesd
Szia

OK, értem, csak anno sokat foglalkoztam a témával, és nem láttam ilyet. De mindig tanul az ember. Villaszárat biztosan cserélni kell.
szia! ez egy 400V legalábbis a forgalmiban az van írva! és a sima V-n meg mivel ez 1991-es ezért van rajta csak 1 fék elől.

egyébként akkor vllát is cserélnem kellene ha 2féket szeretnék nem?