Alig 24 órája kértelek Benneteket, hogy szíveskedjetek kitölteni egy primitív motoros kérdőívet. Már 150 választ kaptam, hatalmas köszönet mindenkinek
Aki lemaradt volna, most megteheti ITT!
(Hülye kérdést kéretik átugrani)
Szeva nekem lenne 1 igaz K6-os de u.a. schad a konzol nonfango a doboz ezüst betéttel ami kivehető festhető fektetve 2 sisak elfér a nagyobbakból is asszem 42 literes nevemre katt a képeken látszik.
Hát sajna nem tudok róla semmit...de vajon ilyen van a 650esen is? Ma erősen fájt a szívem, olyan szép idő volt, de nem hoztam ki a vasat, megvárom a tavaszt....Aki ma motorozik/zott annak széles utat
A fék az stimmel,van 1 tárcsás Bandit,amit nem a japán piacra gyártottak,hanem Európába. Viszont a V-vel átvertek szerencsédre...ez bizony nem változó szelepvezérléses,mert az eleve piros szelepfedeles és a blokk oldaláról hiányzik a szelephimbák állását érzékelő 4 szenzor. Amúgy azzal,hogy nem V-s csak jól jártál...hézagolásnál nem kell 2 napot elb***ni rá,hogy a 120 darab korongot ellenőrizgesd
Alig 24 órája kértelek Benneteket, hogy szíveskedjetek kitölteni egy primitív motoros kérdőívet. Már 150 választ kaptam, hatalmas köszönet mindenkinek
Aki lemaradt volna, most megteheti ITT!
(Hülye kérdést kéretik átugrani)
Über riszpekt Nektek, tovább nem alkalmatlakodom!
Kérdésem hozzátok,hogy valaki rakott már fel 650-es vizes banditra 170-180-as gumit hátra, és ha igen mik a tapasztalatok?
GSF1200S-ből K4 alkatrészek eladók
csipkés 310-es arany elox tárcsapár 40.000.-
alsó papucs + első villa tartozékok 30.000.-
hátsó közp.rugóstag 60.000.-
kutyacsont (kiemelő) 10.000.-
váznyak takaró párban 3.000.-
hátsó lámpa 5.000.-
bukógomba szett PUIG 15.000.-
projektorpár 15.000.-
tükör szett FAR 15.000.-
index szett alu-króm 20.000.-
alu kormány szett M-CAX 28-22 konuszos 20.000.-
strobi lámpa szett 5.000.-
mindenről tudok képet küldeni
20/468-7396
széles utat,gumifüstöt
valaki nem tud véletlenül komplett tartókonzolt k7es bandithoz?esetleg dobozzal együtt is érdekelne ha fekete 2 sisakos.
http://www.gsx1400.hu/index.ph...
Most mar nem erdekelnek akik a spray-vel szenvednek.
Minnyá indulok Tiszaalpárra!
OK, értem, csak anno sokat foglalkoztam a témával, és nem láttam ilyet. De mindig tanul az ember. Villaszárat biztosan cserélni kell.
egyébként akkor vllát is cserélnem kellene ha 2féket szeretnék nem?