Tisztelet a Bandit rajongóknak!
Mibe fáj most egy ilyen gép? Ha megszabad érdeklődni?
Vlamikor nekem is volt 1200S - em - új. Gondolkodom most valami kissebben- de nem újban .
Nagyon szép a moci . Gratula!
hát nemtudom ti hogyvagytok vele de nekem úgy 150 kilóméter és kész a fenekem annyit bír utánna már nem élvezet rajta ülni még a felni csík hiányzik és akkor minden meg van rajta szerintem :D
na ugynéz ki hogy megoldódik a bowden probléma mivem elmentem az utca végére ahol lakik 1 ezermester 5 perc alatt esztergált nekem 1 bowden véget utánna megint 5 alatt 1 másokat ami alulra megy én meg vedtem 2.4 es bowdent és holnap összeforrasztja és akkor megint menni fog a bandita végre pedig csak tegnap óta áll :D
Hát én ilyen időben már biztos nem hozom ki! Nagyon finnyás vagyok az esős időre! Csak a robogót használom ilyenkor, mert autó viszont nincs De remélem tavasztól majd lehet pár gurulás! Amin gondolkodtam viszont, hogy olyan mint Bandit klub létezik egyáltalán? Mert elég sokan vagyunk azt tudom!
köszi szépen nektek fel is hívom őket nem pesti vagyok de meg tudom oldani tesóm ot tanul a javitás nem jöhet szóba csak az új méghozzá azért nem mert ot szakadt el a bow ahol a 90 es kanyar van benne felül :( remélem hogy ez a cég megtudja csinálni mégegyszer köszi
amugy elkészült az űlés a banditámra még csak telós képem van de felrakom szerintem jólett
Mibe fáj most egy ilyen gép? Ha megszabad érdeklődni?
Vlamikor nekem is volt 1200S - em - új. Gondolkodom most valami kissebben- de nem újban .
Nagyon szép a moci . Gratula!