Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

steeldog70 tudja
Na, az klassz, köszi a választ.
Végülis komplett motort veszek, mert olyan jó áron adják, hogy jobban járok, mintha csak a villákat venném meg. így sok karcmentes dolgot át tudok rakni az enyémre.
ha ram hallgatsz azt csinalsz amit akarsz?

mas
tudja vki hogy milyen gixxer lengövillaja jo a banditba?
azt mondta a csávó rendszámos, csak le van járva a műszakija.

hát mit akarok vele cisnálni?

telebaszni túracuccokkal és kimenni vele a világból
ha leinformalhato akkor szerintem igen.
meg kerdes mit akarsz vele csinalni?csak gurulni vagy atepiteni
Szevasztok!

Mondanátok nekem pár véleményt erről a gépről? megéri az árát ?

link
A bukógomba véleményem szerint egy valakinek jó: aki eladja!
Egyébként nem védi meg az idomot, csúszás esetén törik, sőőt, ahogy Blue írta, gyakran több a kár, mint a haszon...
Persze sokan ezzel "megvásárolják" a "motorvédelmet", ami tök jól működik, amíg el nem esnek :D
erik 64!

több oldallal ezelött olvastam egyik hozzászólásodban,a vezérműlánc feszítésével kapcsolatban megjegyzésedet,de nem fejtetted ki bővebben,engem viszont érdekelne a leírás akár ide vagy mail címemre amit megtalálsz az adatlapomon(rajzos fényképes megoldásnak nagyon örülnék)
ha nem tul komlikált megcsinálnám magamnak
mondogatom kell-kell,meg nézd meg mely oldali van meg neked amit elboltolnál esetleg "jóárasítva",mert neked csak most ott porosodik a garázsban(remélem nem króm szinü)

azért döntöttem a cső mellett,mert lehet abban valami amit a gomba okozna nem tetszene nekem se
van egy teljesen uj gyári bal/jobb(?) bukócsövem amúgy, anno párban kellett vennem a másik megmaradt....
kell közelit csinálnom a garázsban akkor, igyekszem, ha kell, de mondogasd.....
Én azt nem nagyon javaslom.

Pyerrenek volt ilyen, és mikor eltaknyolt, akkor a bukógomba beszakította neki a deknit......nem is jött haza lábon a vas.
(emlékeim szerint ez volt a szitu, de Ő tud rá igaz választ adni)

Szóval jobb a bukócső
A kormánykiflin is lehet segíteni, úgyhogy akkor csak villaszárat szerezz be,ha párban cseréled, akkor tuti jó a másiké is!
Van bizony, eléggé megroggyant a kifli alatt. Supermoto villaszög lett egyik oldalt. Meg a kifli is hajlott csöppet.
De mindkét bandit krómszára 41 mm átmérőjű, szóval
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem

Vettem 2hete egy Suzui Bandit GSF 400-at 1991-es évjárat!

A motor pestről hazajött (szabolcs megye) 260km tökéletesen, nincs is vele most sem semmi gond hál'istennek
az lenne a kérdésem, hogy akinek ilyen van az modjon róla 1-2 dolgot olyan a motor, hogy alacsony fordulaton olyan 5-6 ezerig torpan ha odahúzom neki de ha 6,5 nél elkapja és ona 14ezerig nagyon megindúl, ez most így jó vagy ennek van valami bnaja h ilyen?

Egyenlőre ez jutott eszembe jah meg az, hogy ha tudtok valami jó helyet, hogy honnan vegyek hozá alkatsrész jó áron( levegőszűrő,olajszűrő,stb...)
Szerintem vegyél bukógombát. Szerintem
igen ezért kértem Ironedtől a képeket,mert neki is 1200 banditja van!,legalábbis az adatlapján az szerepel
Jó az oldalad majd mindent megnéztem ill.olvastam.
Ráadásul ahogy most nézem ez a tiédre eleve nem is lenne jó, hiszen nekem 650-es vízes van, tehát teljesen más a felfogatás
nálam biza nem lehet "megvásárolni", mert 2db készült, abból az egyik az enyém, a másikat meg ugye eladtam pénteken.....

Szóval az AKMT oldalon ott van a bukócső project, ha ilyet szeretnél.....le tudod másolni.
ingyen és bérmentve:-)

http://www.akmt.hu/sufnituning...
szevasztok most reggeltem,nemrég lettem bandit tulaj(2002évjárat 1200S)!
Sokat olvastam mostanság a fórumot ill.AKMT oldalait sok hasznos dolgot olvastam itt is ott is!
Most szeretném megkérni Ironed.-et,hogy ha tud rakjon fel fényképet bukócső felfogatásairól(mindkét oldalról)mert leszertném gyártatni,nem megvásárolni ahogy AKMT oldalon látottak alapján olvastam!
Biztos lesz még pár kérdésem ill.kérésem, előre is bocsi ha pofátlannak tünne,de kit kérjek meg ha nem benneteket!
rakhatnál be képet arról a nakedről.....
Én is így gondoltam
Alapból is jól néznek ki a Banditok de legkönnyebben így lehet egy motort feldobni!
...nekem a Naked verzió van...
JA:-) Főleg a Macámmal a moci hátán:-)
Sziasztok!

Ha esetleg vkinek szüksége lenne rá !

Az újabbik 250-400-as farokidom, javított,de csak festeni kell már!

5000Ft

Sikítson akinek kell !
Van éles törés a krómszárba, vagy csak hajlott?
Mert ha csak hajlott, akkor javítható!