Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van biza és gondolkodok rajta mert nemtom hogy bennem van a hiba...a seggemben...combomban....de 150-200kmnél már kezd fájni...
a gyári ülésnél az a két él elkezd nyomni...lehet mert nagyon a tank közelében ülök és kissebb a flfekvő felület....de nyom...és fáj :-(
a másik meg szépen le van kerekítve...meg puha is...de gondolom nem annyira mint egy zselétorta...
bemegyek majd a hollóshoz...ott van a tulaj motorján...meglesem sunyiba milyen...
60kötnyékén itthon van a nagy usából
Szevasz...nagyon ötletes az egyedfejlődés...tetszett
Bp. Zugló/Kőbánya határa...Mávtelep...1köpés a Salgótarjáni úttól.
Ha bármi kell hívj
Hát ilyen is van?
Ez mán akkor az űrkorszak!
Én már többször mentem napi 1000 Km feletti távot, a banditra nem kell zselés ülés.
Lehet, hogy a zselé Nekem a seggemben van?
Mindenesetre kíváncsi lennék az árára!
Szia! Nekem sima ülésem van, de amit hallottam a zselésről, az az hogy melegben iszonyat felpuhul az ülés, meg folyton deformálódik, ráadásul el öregedhet a zselé vagy mi! Persze cska hallottam, majd akinek van az pontosat tud
sziasztok banditák!

van e valakinek gyári suzuki zselés ülés a motorkáján? tapasztalatok..ha van? :-))
megéri-ééé?

köszi...ha valaki tud segíteni :-)
megnéztem adatlapod,nagyon faxa a honlap ,legyenegyfix tetszett nagyon!

kérdésem: Bp melyik kerületben vagytok találhatóak ?
Ja, látom...Louis a barátom :D
sziasztok

már kérdezősködtem a mocim miatt hogy mi lehet a kattokgás...

erre már kaptam lehetséges válaszokat de a legvalószinübb az hogy a hezérmű telgejeket lefeszitő aluk ból valamelyik tehát ha én levenném a szelepfedelet és levenném a lefeszitő ganét én szabadszemmel meg tudnám e állapitani hogy az van e kikopva vagy hogy lehetne megállapitani

sajnos nem vagyok olyan anyagi hejzetben hogy amit azért elkérnek azt ki tudjam finetni ezért szeretném én magam megoldani ha lehet a válaszokat előre is köszönöm
Vegyed meg, jó áron van - bolti ár feléért adja!
Sziasztok! Mivel nekem is áll ruhás banditám van, ezért csatlakozom a fórumhoz, ha nem baj! Létezik valami banditos klubb amúgy?Üdv.
Sziasztok Még mindig nem Tud senki K8 as 1250es Bandithoz Hűtőt?Bontottat v gyárit?
nézd meg az adatlapom
hát azé, mert már nem streetfighter a vas, hanem extra új, régi önmaga...
Értem én, csak nem voltam benne biztos, hogy kiemelő, vagy sima gyári gutyacsont Mert ugye kiemelőt minek adna el valaki...
Sziasztok!
Alig futott tökéletes állapotú (min. 95%-os) Metzeler ME Z4 túrasport gumik 120/70-17 és 160/60-17 méretben, párban eladók. Ár: 20eft. Tel: 20/3508433
és kb. 20 millit emel
LUCAS gyártmány, CNC mart, rozsdamentes kutyacsont !(kiemelő)! tehát nem sűlyesztő
Szia!
Ez a kutyacsont széria, vagy megemeli a gép hátulját a gyárihoz képest? M
halihó mindenkinek
GSF1200S-ből K4 alkatrészek eladók
csipkés 310-es arany elox tárcsapár 40.000.-
alsó papucs + első villa tartozékok 30.000.-
hátsó közp.rugóstag 60.000.-
kutyacsont (kiemelő) 10.000.-
váznyak takaró párban 3.000.-
hátsó lámpa 5.000.-
bukógomba szett PUIG 15.000.-
projektorpár 15.000.-
tükör szett FAR 15.000.-
index szett alu-króm 20.000.-
alu kormány szett M-CAX 28-22 konuszos 20.000.-
strobi lámpa szett 5.000.-
20/468-7396
széles utat,gumifüstöt
Új Givi termékek a legkedvezőbb áron!

Ha szükséged lenne valamire vagy csak érdeklődnél keress bátran! Mindenben állok rendelkezésedre és 24 órán belül válaszolok!

Érd: givishop@gmail.com
pedig sok helyen megteszik. Én is szép kontaktokat találtam a házamban :-) csoda, hogy le nem égett.
Galván elem itt alakul ki. Enyhe savas oldatba kerül réz és alu. Most meg nem mondom hogy melyik melyikre hordódik el
Nem mondtam, hogy atomerőmű lesz!