van biza és gondolkodok rajta mert nemtom hogy bennem van a hiba...a seggemben...combomban....de 150-200kmnél már kezd fájni...
a gyári ülésnél az a két él elkezd nyomni...lehet mert nagyon a tank közelében ülök és kissebb a flfekvő felület....de nyom...és fáj :-(
a másik meg szépen le van kerekítve...meg puha is...de gondolom nem annyira mint egy zselétorta...
bemegyek majd a hollóshoz...ott van a tulaj motorján...meglesem sunyiba milyen...
60kötnyékén itthon van a nagy usából
Hát ilyen is van?
Ez mán akkor az űrkorszak!
Én már többször mentem napi 1000 Km feletti távot, a banditra nem kell zselés ülés.
Lehet, hogy a zselé Nekem a seggemben van?
Mindenesetre kíváncsi lennék az árára!
Szia! Nekem sima ülésem van, de amit hallottam a zselésről, az az hogy melegben iszonyat felpuhul az ülés, meg folyton deformálódik, ráadásul el öregedhet a zselé vagy mi! Persze cska hallottam, majd akinek van az pontosat tud
már kérdezősködtem a mocim miatt hogy mi lehet a kattokgás...
erre már kaptam lehetséges válaszokat de a legvalószinübb az hogy a hezérmű telgejeket lefeszitő aluk ból valamelyik tehát ha én levenném a szelepfedelet és levenném a lefeszitő ganét én szabadszemmel meg tudnám e állapitani hogy az van e kikopva vagy hogy lehetne megállapitani
sajnos nem vagyok olyan anyagi hejzetben hogy amit azért elkérnek azt ki tudjam finetni ezért szeretném én magam megoldani ha lehet a válaszokat előre is köszönöm
a gyári ülésnél az a két él elkezd nyomni...lehet mert nagyon a tank közelében ülök és kissebb a flfekvő felület....de nyom...és fáj :-(
a másik meg szépen le van kerekítve...meg puha is...de gondolom nem annyira mint egy zselétorta...
bemegyek majd a hollóshoz...ott van a tulaj motorján...meglesem sunyiba milyen...
60kötnyékén itthon van a nagy usából