Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula! Nagyoon szép a gép !
Én is le akartam fényképezni még a kalodában a gépem de hiába szóltam, mire mentem már kiszedték...
Ránézésből rohadt kényelmesnek látszik és még csinos is,hmmmm pár százezret simán rá tudnék költeni a banditra,kapásból!
Köszi, már alig várom a szerdát!
Akár a Mikulás,akár a Jézuska hozta,én gratulálok és sok örömöt hozzá!
Én kinyomtattam ezt, és kaptam azt, ami a képen van. Én örültem , Párom is
Vagy legalábbis a Mikulás!
Hoppáhoppá, látom idén korábban jött a Jézuska!
Én valami ilyesmire szeretném megcsináltatni a télen, támla nélkül:http://www.corbin.com/suzuki/9...
Eredeti már több helyen ki van szakadva.
Értem,megnéztem,tetszik de ha ráhasalok a tankra akkor a magas peremnél is hátrébb kell csúsznom (190cm vagyok).így ez lenne az achilles sarka a dolognak.
Khm!
A forma 3 hozzászólással lejjebb. Ha az enyémnek a szinére vagy kíváncsi keresek majd képet
Szia!
Esetleg 1 fotót kérhetnénk róla?
Végülis, a gyárit 35-ért tömik ki szivaccsal!
Azért mennék vele egy kört a kíváncsiság kedvéért!
Egyébként nekem külön bejön hogy a derekam megtámasztja egy kicsit és hogy az eredetinél egy kicsit jobban rá van engedve a tankra.
http://motorkarpit.hu/motorule...

Ilyen az enyém is csak más színösszetétellel. Az eredeti bőr lett felhasználva az ülőfelületre. Figyel hogy pl UV és vízálló legyen. Megsúgom hogy azóta hímezni is tud és ráadásul szépen. A tankbőröm is tőle van. Kappa táskát aplikáltuk rá. Taro és Imi teneréjén is Ő húzta át az ülés ha jól tudom. A reklámért meg részesedét kérek majd.:) Az ár tartalmazza azt is hogy ha valahol sok v. kevés lett a töltet módosít rajta. Egyébként puhább ülés nem kellene nekem.
Sajnos elhamarkodott véleményt mondtam (figyelmetlenül olvastam). Ha teljesen új komplett ülést kapsz 60-ért szállítással -bár én csak 80-85-ért láttam szállítás nélkül- akkor szerintem nem rossz vétel. Bár tudomásom szerint zselé és zselé között kényelemben tartósságban van különbség.
A szentendrei srác jól és szépen dolgozik. Merem ajánlani. Amin érdemes elgondolkodni hogy az enyém elől egy kicsit meg is lett szélesítve a gyári tuningos meg ugyan olyan keskeny. Keskeny üléssel meg már van tapasztalatod. :) Ha erre jársz ezt is kipróbálhatod. :) Egyébként Vadász is átszabatta az ülését és tudtommal meg van elégedve. 1 éve használom és meg vagyok vele elégedve
Ja, akit én tudok, az fóton van, kb 15 rugó lehet egy átalakítás+huzat. Aki a kawára csinálta, már odaát motorozik sajnos..
Szerintetek a 650es bandika ülés takarója gond nélkül rá menne az enyémre? És nem tud valaki egy képet milyen ülés púppal a bandika? Köszi,köszi
KAZAM!
Muti képet az ülésről!
megnézem majd...ajánlották már mások is...de az eredetihez nem akarok nyúlni...szóval akkor kellene egy rozzant...amin lehet dolgozni...

a másik cég ha 70körül csinál zseléset akkor gyári zselés 60ér jobb neeeem? :-)
Ne legyél h..lye. Szentendrén a motorkarpit.hu-n 30-ért megvan. Zöldi állítólag meg tud olcsóbbat. Van egy másik cég is és ha jól emlékszem 70 körül már zselés ülést csinál.
Egyébként tudom miről beszélsz. Nem véletlenül csináltattam én is meg. Plussz az utas folyamatosan a nyakadba csúszik.
Sziasztok!
Nekem egy 250-es 92-es évjáratú banditom van.
Azt szeretném tudni hogy milyen olajszűrő kell bele,mert a neten nézegettem de nem találtam meg hogy milyen kell bele.Addig nem akarom szétszedni míg nincs meg az új.És ha valaki tudná hogy hol tudok venni és küldene egy linket azt megköszönném!
Meg még annyit szeretnék tudni hogy milyen olajat érdemes bele venni!
Előre is köszönöm!
jaja...az...csak magyarországon nem elérhető a gyári kiegészítők között....rendelésre lehet hoznak...azt még nem kérdeztem....
minnyá rákérdezek hogy tudnak e hozni...

ez a cikkszáma: 990A0-31000
És ez Suzuki név alatt forgalmazott ülés? Mert egyéb, extraként gyártott helyeken láttam már ilyet, de Suzukit nem.
a két ülés....