Ha újonnan 160e körül van egy gyári akkor a bontott árból is kijön két utángyártott de én a helyedben megmutatnám a kerepesi szakinak a tiedet.Nem kerül csak háromnegyed óra útba Valkótól és lehet töredékárét javítja és tényleg szépen dolgozik.De te tudod.
Az enyém csúnyábban nézett ki és jól megoldotta.
Horvátba nekiszorított 1busz a szalagkorlátnak.És kilukadt meg elferdült meg mined baja lett.Nézdd meg az adatlapomon a foto galériába.Ha valaki tud használtan bontva v valahogy hűtőt csak Gyárit az érdekelne. Előre is köszi
Nálam először megy műszakira a bandita, kérdésem lenne, hogy az index gyors villogása az enyémnél hibás, vagy normális az, hogy a kreszben is előírt percenkénti 60-120 ütem csak a vészvillögónál áll fenn. Az oldalankénti villogás üteme a duplája, jó így?Vagy meghúzzák a vizsgán?
Köszönöm
És tudnál is esetleg hűtőst ajánlani? Az enyém nem sérült, hanem szivárog...
Zalaegerszeg, Keszthely, Siófok Bp , továbbá Győr elérhető számomra. Leginkább Keszthely, Siófok, és Győr..
Mikor először hallottam a márkáról, azt hittem, hogy valami magyar termék, és a gyártó poénból adta neki ezt a nevet. Azért kell, mert (úgyis) eLeSeL (előbb-utóbb).
sziasztok valaki nem tud véletlen bontott 400 as banditát? Magánszemélytől? Oldalsztenderre lenne szükségem! Köszi mailomra jelezzen pls aki tud, vagy esetleg akinek van! thx
A motort még csak idén vettem, de nem az a célom vele, hogy a gumit illetve tudásom teszteljem(gumit azt melóban is tudok tesztelni). Mindenkinek meg van a maga felhasználási módja, én inkább túrázni járok vele.
Az enyém csúnyábban nézett ki és jól megoldotta.