Persze ismerem a robogódat,van hangja mint állat,ha meglátsz legközelebb gyere oda nyugodtan!
Na akkor majd összehozunk pár karikát,ha előbb nem hát a tavasszal,bár 8 fok körül télen is megyek........
Hi!
Teljesen véletlenül kerültem ide, de ha már tudok infót megosztom. http://www.bowdenszerviz.hu
Ide elviszed ha pesten jársz és 1-2000 forint-ért "megjavítják".
Sziasztok nem tudja valaki hogy hogy lehetne itthon összehozni 1 kuplung bow ot mert elszakadt de horror árat montak rá utángyártott 10.000 házgyári 5-7 nemlehetne valahogy itthon valami okossággal megoldani ?
Az átvétel pontos idő pontját nem tudom, mivel német moci fater intézett mindent!(Leasinges gép) Fekete, szürke mintával alul! Arról van csak képem,mikor fater átvette, de a napokban kölcsön kérek egy digis gépet azt tolok pár fotót! Az enyémet vízbe dobtam
Szia! Itthon vagyok! Csak nyaranta szoktam ki menni! És mi látásból ismerjük is egymást! Mivel tavaly a kawám sokat betegeskedett ezért folyton egy fekete robogóval jártam, és a 4sávos melletti egyirányúba szoktunk ülni 2-3barátommal! Az újjal még nem láthattál mivel nem rég ért haza, és egy darab kört mentem vele:D
Logikus,bár inkább csak a gumi meg a benzin fogy jobban a nagybandin sztem.Ilyen km teljesítménynél már ez sem kis tétel.
Sol örömet kívánok az új vashoz!
Mert számoltam, És évi 25-30 ezer km motorozásnál az 1250-re rámenne a gatyám.Pl évente láncszett+ 3-4garnitúra gumi,stb.
A 650 -esnek sem fogyott el az ereje sosem, pedig sokszor volt 500kg-nál nehezebb és megmásztam vele a legmagasabb hegyeket is, és soha senki nem lépett meg előlem.
Inkább, általában én várom a társaságot a szerpentin végén.
2000-ért, egyébként teljesen újat csinálnak, mert Nekem a háza is gagyi volt már!