Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már jártam itt, profi munkát végeznek!
2000-ért, egyébként teljesen újat csinálnak, mert Nekem a háza is gagyi volt már!
Egyébként ismerek olyat akinek pont uailyen van!
Ok!
Akkor ezért K8-as. Azt hittem valami beregadt raktári, mert Én is vehettem volna K8-at, de abból nincs ABS-es.
Mennyi a KM?
Persze ismerem a robogódat,van hangja mint állat,ha meglátsz legközelebb gyere oda nyugodtan!
Na akkor majd összehozunk pár karikát,ha előbb nem hát a tavasszal,bár 8 fok körül télen is megyek........
Megkövetlek!
Javítom: ÁLTALÁBAN!
Hi!
Teljesen véletlenül kerültem ide, de ha már tudok infót megosztom.
http://www.bowdenszerviz.hu
Ide elviszed ha pesten jársz és 1-2000 forint-ért "megjavítják".
Sziasztok nem tudja valaki hogy hogy lehetne itthon összehozni 1 kuplung bow ot mert elszakadt de horror árat montak rá utángyártott 10.000 házgyári 5-7 nemlehetne valahogy itthon valami okossággal megoldani ?
Jah és durván 2hete van nálam.
Az átvétel pontos idő pontját nem tudom, mivel német moci fater intézett mindent!(Leasinges gép) Fekete, szürke mintával alul! Arról van csak képem,mikor fater átvette, de a napokban kölcsön kérek egy digis gépet azt tolok pár fotót! Az enyémet vízbe dobtam
Lehet, de azt írtad, hogy soha.
Képet akarunk a motorodról, mert nincs az adatlapodon!
Mikor vetted át?,Milyen színű?
Nem volt gumim, meg is csúsztam vagy 3X!
Szia! Itthon vagyok! Csak nyaranta szoktam ki menni! És mi látásból ismerjük is egymást! Mivel tavaly a kawám sokat betegeskedett ezért folyton egy fekete robogóval jártam, és a 4sávos melletti egyirányúba szoktunk ülni 2-3barátommal! Az újjal még nem láthattál mivel nem rég ért haza, és egy darab kört mentem vele:D
Halihó!
A cimbimet érdekli,cserébe adna érte KTM designes MUZ125SM
Érdemlegesen vele tudsz értekezni:
Zengődi Zsolt 06204032411
jo reggelt sracok
1200 es 600as bandit labtartoja ugyan az ?98as evjaratnal?
Nono! Én emlékszem bizonyos Miskolc-Eger útra, amikor a 3. kanyarnál már elmaradtál, mint a borravaló.
Szia ! Nekem az van, ha van valami kérdésed és tudok válaszolni akkor szívesen teszem !
Szia Kingston!
Te most itthon vagy kinnt tartózkodsz?
Logikus,bár inkább csak a gumi meg a benzin fogy jobban a nagybandin sztem.Ilyen km teljesítménynél már ez sem kis tétel.
Sol örömet kívánok az új vashoz!
Helló MINDENKI!
Alkatrészt keresek a banditomhoz,vagy eladnám a gépet így törötten!
évj.:2002 km:12000! 600S
06707767317 ww.jokergumi.hu
Gratula az új géphez! Végre még valaki akinek áll ruhás bánditája van! Ha te már használod akkor majd írd le a véleményed!
Mert számoltam, És évi 25-30 ezer km motorozásnál az 1250-re rámenne a gatyám.Pl évente láncszett+ 3-4garnitúra gumi,stb.
A 650 -esnek sem fogyott el az ereje sosem, pedig sokszor volt 500kg-nál nehezebb és megmásztam vele a legmagasabb hegyeket is, és soha senki nem lépett meg előlem.
Inkább, általában én várom a társaságot a szerpentin végén.
Erik ez csinos!
Hogyhogy megint 650-es?
Szia Erik! Gratulálok ehhez a gyönyörű géphez! Sok örömöt és balesetmentes közlekedést kívánok hozzá!
Köszi!