Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali ! 3000 ft-ért érdekelne a dolog.Úgy is mondhatnám, hogy nagyon kell. Üdv Hajas Tibor
Nos ahogy tudom, ennyit nem fog bírni:-(, mert a legtöbb helyen azt olvastam, hogy a nagy bandikák szeretik enni a gumit a nyomaték miatt.

A többi gumit mennyit ment el?
Kösz az infót, késöbbiek során meg fogom rendelni ezt a gummát! Kiváncsi leszek enyimen mennyit bír majd ki!
Mégegyszer kösz Blue!
Na emberek

Segítsetek Kicsimnek kiadni a lakást.
Aki segít az kap egy tálca sört:-)

Ezt híreszteljétek:

Újpesten kiadó egy 71 nm-es, 2 és félszobás, felújított, csendes, parkra néző, világos, klímás, beépített konyhabútoros, nagy fürdőszobás, igényesen átépített 6. emeleti lakás 65.000.-Ft + rezsi/hó.
1 havi kaukció szükséges.
Telefon:20/5563-397
mail:december11@indamail.hu
Bancúr = Bencúr...... (A Felvonulási térnél keresd a térképen, a Dózsa Gy. út mellett - az Andrássy úttól délre a 2. utca)
Most írtam ott....

3000-ért tettem fel a vaterára....
Ha kell itt indul a licit, de ha NAGyon kell, akkor szólj és törlöm és a tiéd 3000-ért (enyi volt az annyag)

Bp-esten munkaidőben átvehető a 6. ker Bancúr utcai K&H biztósítóban a Kicsikémtől (majd ráveszem hogy vigye el magával:-)

Vagy Adonyban.......

De akár postázom is.
Egy szóval?

ISTENKIrÁLY!

Nem hiába használjuk nagyon sokan a bandában

Tavaly szeptemberben lett feltéve....
A motor nálam max 2 hetet állt egyfolytában, szóval minusz 2-ben is használtam. Soha nem csúszott meg, se hidegbe, se vízes úton.
Én nem vagyok egy nagy döntőgető, de a bukócsővet Én is megkarcoltattam (azt majd besza....ta:-)
Eriknek is (tudtommal), nekem is olyan 15000-ret ment el
Köszi a válaszokat!
Én ezt néztem.
Ugye nincs különbség a naked meg az S között légszűrőtéren?
Viszont az érdekesség. A gsx1.4 hátsó kerékcsapágy melletti szimmerringje 3 ajkú. Kérdezgettem, csapágy boltot, a kérdés ez volt? "Az milyen?"
A "gyári" suzuki 1800-ból megvan.
Azzal nem mondasz újdonságot, hogy mindent Kínában gyártanak. Én is utálok sokmindent, ami kínai.
Én azt moindtam, hogy ha utángyártottban nem kap légszűrőt, akkor forduljon a Suzuki kereskedéshez, remélhetőleg náluk lehet kapni. De mi a te eszmefuttatásod, építő jellegű hozzászólásod lényege? Szerintem ez a topic többek között azért van, hogy segítsük a másikat, mit hol lehet beszerezni, esetenként a kisker árnál kedvezőbb zsetonért...
Azt átcsomagolásnak......a volt cégünk angol szivattyúkat forlamazott amik elvileg ott is készültek, de egy idő után alkatrész is jött és nálunk raktak össze párat és az összes alkarész még a legfontosabbak is(vákuumszivattyúk, mocskos drágák a legkisebbek is 10 milla körül voltak) mint kiderült mind kínából jöttek kivétel nélkül......a suzukikat is nagyrészt az eu-ban gyártják innen-onnan összevásárolt alkaterészekből, persze mindegyiken rajta van a logo......persze nem csak a suzukat hanem az összes márkánál így van.....a beszerzésen ültem és mint kiderült bármilyen céggel a világ minden tájáról akivel kapcsolatban álltunk azok kínában gyártattak kivétel nélkül mindent, illetve aki 2004-ben még nem az 2006-ra már igen......az eu-ban csak kereskedés folyt.....de egyébként gondolj bele, egy motorgyártó létrehoz és fenntart egy csapágyggárat, műanyagüzemet a tömítések és idomoknak, fémöntödét, és hasonlókat? .....nem valószínü még a fogaskerekeket is gyártatják ők csak összerakják és ellenőrzik a minőséget...........
Akkor azt hogy hívják, amikor az alkatrész csomagolásán Suzuki logó szerepel, meg japán felirat?
öööö eredeti gyári gyártmány nem nagyon van.....mindent valaki más gyárt többnyire ugyanaz mint az utángyártottat csak kis módosítással általában kínában még a fém dolgokat is.......pl. csapágyat ha "gyárit" veszel akkor legalább 2X, de inkább 3X többe kerül mint amennyioért nén adom pedig mindkettő Koyo. Mondjuk a Hilfo légszűrőkkel már sokszor beszoptam mert nem méretpontosak és az áruk sem sokkal marad el a "gyáritól" így azt nem is szívesen szerzek be és akkor is csak úgy ha mindenképp átveszik......az olajszűrőikkel nincs gond.....
Suzuki Hollósnál biztos lesz. Ha nincs raktáron, egy héten belül meghozzák. Vettem már tőlük km-óra spirált, telószárszimmeringeket, karburátortömítést (mindegyik alkatrész eredeti Suzuki gyártmány volt)
Megyek vissza Százhalombattára.....

Ha már lakás

KIADÓ egy bp, IV.ker. 6 emeleti lakás NAGYON OLCSÓNNNN!
(Lebstück M. utca)

Teljes konyhai felszereltség....
Nagy fürdő....
3 szoba.....

CSAK MEGBÍZHATÓNAK!
Ha jól tudom akkor 40/hó+rezsi

Érdeklődni lehet nálam (az asszonykámé a lakás)

Akit érdekel jelentkezzen, vagy híreszteljétek!
Előre is köszi
Szia!

Sajnos a Hiflo 3615-öt én sem tudom beszerezni. Utolsó esély a gyári suzuki, az 5 ezer alatt megáll szerintem.
Csak kérdezem, alig van Km a motorodban, miért cserélsz szűrőt?
hát ja, de pl. néztem, hogy ajánljak valami olcsót, de a nagyker nem is forgalmazza ahol az ilyesmit veszem.....a 3610-et igen, de az nem biztos, hogy jó.......sőt
4000-Ft körüli tétel....
Szia Dawnetz !

Itt a választék amit keresel !link persze ha ez megfelel. Ha így kéred szerintem bármelyik motoros boltban be tudják azonositani .
Remélem tudtam segiteni.
Hiflofiltro létezik 1200-as K6-os Bandithoz HFA - 3615 a katalógus szerint, hogy hol tudod beszerezni? Talán próbáld meg a Pinkmotorsnál ők tudtommal forgalmazták. link
szakszerviz, k5-be meglepő módon az volt a legolcsóbb esetleg hiflo a pinkmotorstól vagy Zöldi...
A Louisban van DELO, ha jól néztem cirka 18 ajró. De nézd meg pontosan, mert van több típus, ABS-ses is.
Üdv!
Egyelőre sehol sem találok (sem Hiflo, sem más) K6 1200-os hoz légszűrőt! Most segíts!
thx