Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mennyiért vettél és milyet? Elsőt v. hátsót?
Kutya árul brembót olcsón.
Köszi, megnézem!
Még valaki tipp?
Kösz Kutya, jól hangzik!
X-Bike-nál decemberben Goodridge fékcsövekből és alkatrészekből -15% kedvezmény
Tud valaki ajánlani a 650-es ABS-es Banditra fém fékcső szettet?
Vagy, hogy hol nézzem?
Csak akkor kell, ha az új nagybandinak esetleg már hengerenkénti gyújtástérképe van. Sajna ezt most nem tudom, de ha nem hengerenkénti, akkor nem kell semmi mert csak romlik tőle.
Ellég csak 12ezrenként a z injektorszinkron. Plusz fél liter fogyira viszont számíts!
OFF.

Szia Zöldi! Megjött a fém fékcső szett. Certificate nincs, de a belsejében a műszaki lap ( minimum tűrések, max. nyomásérték -840bar - -50 / +240 fok, stb.) rajta van, és a TÜV is!

ON.
Elfelejtettem, mondani, hogy ez vadi új, injektoros!
Ha csak simán feltszed, nem lesz baj. De ha olyan alsó tartományt szeretnél, mint a gyári dobbal, akkor 105-110es főfukókát neki, és disznó lesz.
Nagy Bandira Leo Vinci dobot teszünk fel.
Kell-e vmit állítani a motoron, vagy csak felrak és kész?
Előre is kösz annak aki közli!
Nagyon köszönöm az ajánlatot,de az egyém 300mm-es!Meg nem sűrgős nekem mert nincs stex jelenleg.A többikek írjanak már hogy 300mm-es bandit tárcsa van e?Szerintem egy régebbi 400-as bansitén esélyesebb hogy megegyezik a két méret?!
szeva...ezt nézd +...sztem jó rá...K4 1.2-es Banditon volt 310-es csipkés tárcsapár, gyári, hibátlan...35.000.- (saját vason volt)
adatlapom nézd +
Sziasztok!Valaki kérem mérje már le a 400-as banditjának a első féktárcsa nagyságát!Állítolag jók a 400-as GSX-R-ekre!meg hány csavar fogja?mindent!Elöre is köszönöm segítségeteket!
köszi a válaszokat. az a helyzet, hogy most vettem a mocit és még soha nem volt hasonló kaliberü gépem.
gugliz egy kicsit a típusról van egy pár teszt, abból képbe kerülsz a karakterét illetően...
Annyira nevetseges, hogy volt eset a mende-mondak szerit , hogy maga a "szerelo " toltotte fel az oreg leg-olajos 1100-es gixert hutofolyadekkal.
Bocs de ezen jót mosolyogtam
Bakker,lég-olaj hűtésű,csak motorolaj van benne,nehogy vizet tölts valahová!
Adott egy Suzuki Bandit S 1200 (2000-es évjárat) tipusú motorkerékpár. Hol kell/lehet megnézni a hűtő víz szintjét illetve hol lehet utántölteni és megmérni a fagyállóságát?
Nincs mit
Szia zöldi nagyon szépen köszönöm
Motorosok.hu -n nincs szervízkönyv hozzá? Abba benn van!
Reggelt Álomszuszékok! SUZUKISOK!

DEC. 13.-ÁN az Andrettiben LUCAnapi pizzazabáló MOTOROS buli!
MÉGEGYSZER mondom!
Akik tudnak,- asszonyokkal, gyerkőcökkel egyetemben,- gyüjjenek mán el! Jó balhénak igérkezik
1 perc guglizás után:
Intake: 0.17-0.27 mm
Exhaust: 0.20-0.30 mm

Így úgy tűnik, nincs para.

Ez a "legjobb" elérhető 250-es szervízkönyv:
http://www1.synapse.ne.jp/s-ha...