Csak akkor kell, ha az új nagybandinak esetleg már hengerenkénti gyújtástérképe van. Sajna ezt most nem tudom, de ha nem hengerenkénti, akkor nem kell semmi mert csak romlik tőle.
Ellég csak 12ezrenként a z injektorszinkron. Plusz fél liter fogyira viszont számíts!
Szia Zöldi! Megjött a fém fékcső szett. Certificate nincs, de a belsejében a műszaki lap ( minimum tűrések, max. nyomásérték -840bar - -50 / +240 fok, stb.) rajta van, és a TÜV is!
Nagyon köszönöm az ajánlatot,de az egyém 300mm-es!Meg nem sűrgős nekem mert nincs stex jelenleg.A többikek írjanak már hogy 300mm-es bandit tárcsa van e?Szerintem egy régebbi 400-as bansitén esélyesebb hogy megegyezik a két méret?!
Sziasztok!Valaki kérem mérje már le a 400-as banditjának a első féktárcsa nagyságát!Állítolag jók a 400-as GSX-R-ekre!meg hány csavar fogja?mindent!Elöre is köszönöm segítségeteket!
Adott egy Suzuki Bandit S 1200 (2000-es évjárat) tipusú motorkerékpár. Hol kell/lehet megnézni a hűtő víz szintjét illetve hol lehet utántölteni és megmérni a fagyállóságát?
Még valaki tipp?
Vagy, hogy hol nézzem?
Ellég csak 12ezrenként a z injektorszinkron. Plusz fél liter fogyira viszont számíts!
Szia Zöldi! Megjött a fém fékcső szett. Certificate nincs, de a belsejében a műszaki lap ( minimum tűrések, max. nyomásérték -840bar - -50 / +240 fok, stb.) rajta van, és a TÜV is!
ON.
Kell-e vmit állítani a motoron, vagy csak felrak és kész?
Előre is kösz annak aki közli!
adatlapom nézd +
DEC. 13.-ÁN az Andrettiben LUCAnapi pizzazabáló MOTOROS buli!
MÉGEGYSZER mondom!
Akik tudnak,- asszonyokkal, gyerkőcökkel egyetemben,- gyüjjenek mán el! Jó balhénak igérkezik
Intake: 0.17-0.27 mm
Exhaust: 0.20-0.30 mm
Így úgy tűnik, nincs para.
Ez a "legjobb" elérhető 250-es szervízkönyv:
http://www1.synapse.ne.jp/s-ha...