Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Megtörtem a 400-as banditomat, és krómszárat kéne cserélnem benne. Namármost az én picinyem az újabbik fajta, 96-os gépezet, és az lenne a kérdésem, hogy a régebbi 400-as elsőfelfüggesztése jó-e bele?

Köszi a válaszokat!
és milyen jól néz ki ez a bugspoiler!
Ha nem tudsz akkor csinálj egyet

Komolyan mondom!

Folpackot az ülésre, telinyom purhabbal
Lecsiszol.......

Azt
a., egy kis glett és mehet a fényezés

b., negatív vétel - majd üvegszálas idom készítése, glettelés, fényezés....

Jó kis télűző móka, Én így csináltam meg a bugspoilert is, ami nélkül már-már kopasznak érzem a vasat

http://www.akmt.hu/sufnituning...
Nem tudja valaki hogy a 6os bandikára lehet-e üléspúpot szerezni? Köszi
bü = bütyöknekvaló:-)
Én amondó vagyok- hogy ha van lehetőséged akkor ne a gyárit "barmold" szét, hanem csinálj/csináltas egy másikat.

Oszt a régi kiakaszt, új feltesz.....és ha eladod, vagy bármi van (mennőőőősz:-) akkor vissza tudod szerelni.

Nem sok minden kell hozzá.....
10cm szögvas (lapjai), meg x cm cső.....meg egy rugó-bekasztó bü
Meg van bocsátva. Majd esetleg szólj, ha 50%-os boltürítési akció lesz nálatok.
Bocsánatot kívánok! Sajnos nálunk a boltban mindenről számlának kell lennie, és így az ebay nem játszik
Gondoltam segítség, de ezek szerint nem....
Alakul a nagy bandi!
Kutyacsont csere után az oldal-közép sztenderrel mi a teendő?
Állítható? Van gyári rövidebb? Esetleg flex-hegeszt?
Ezt gondolom nekem írtad. Ha ilyen áron szerezted be, akkor legközelebb ebay-en vásárolj, mert számításom szerint még akkor is olcsóbban kapnám meg, ha hozzászámolnám a lustaságom miatti pluszköltséget (közvetítőm 5 eFt-os ügyletkezelési tiszteletdíja)

http://cgi.ebay.de/SU-7593-K-N...
Nálam a boltban van egy elfekvő K&N!
Mivel típusspecifikus cucc és nem vitték el, odaadom beszerzési áron ha érdekel!
Ár: 17500Ft
Roadtec Z6 osról tapasztalat valakinek, mert ez van fenn csak már slickesedve Így se volt rossz.
Nem, ez a görbevázasba való
dawntez[13726] tegnap 18:06Üdv!
Egyelőre sehol sem találok (sem Hiflo, sem más) K6 1200-os hoz légszűrőt! Most segíts!
thx
Igen, de Te légszűrőt kerestél, ez meg olajszűrő!
Hy!
Köszönöm a gyors választ!Nekem még a gyári van fent de sajnos sokszor előfordúlt már,hogy megcsúszott száraz meleg(a gumi is meleg) időben és aszfalton.Nem is nagyon merek vele nagyot dönteni pont emiatt.A majrécsík is bőven 1 cm még mindig.A multkor voltunk egy haverral a Egerbe és hazafelé a mátrán keresztűl jöttünk.arra felé jó kanyargós az ut deee... nem lehet eszetlenkedni mert sok a balfasz .Amit csak akartam ebből kihozni,hogy próbáltam erőltetni a döntést egy kicsit de tartottam a gumitól és a szembejövöktől is.Ezért kérdeztem,hogy milyen ez a fajta gumi és hogyan viselkedik kanyarban.
Köszönöm mégegszer a válaszodat!
Mivel nem volt lehetőségem, így most Conti Force SM került fel rá.....

Alapban a Conti Force és a Motion közt vaciláltam. Ez a webshopoknál 27-es tétel, az SM meg 29-es (én meg 39-ért tudtamvennio vidéken, de nem volt lehetőségem más)

Milyen?
Mint a Road Attac.....

A gyári Bridgestone nekem szar volt.....
Most az, hogy kb 15-16-ot eltudtam volna menni vele az ugye nem 100-as, hiszen friss volt a moci, így azért nem téptem annyira mint manapság.
Szóval lehet hogy az se ment volna el most annyit.
DE!
Az meg-megcsúszott hidegben, a RoadAttac és ez se tette még meg ezt - bár még nem volt ezzel az SM-el -2 fok.

Ami nagyon tetszett és tetszik a Continál, hogy 4-5 tized hiányt már érezni lehet a gumiba, mert nehézkes a kanyarodás vele ( olyan furcsa mászó érzése van)
A Brigi volt hogy a 2,5-ről lement 1,4-re mikor ilyet csinált, mert ugye nem nézzem Én se minden nap.

Szóval a gyári helyet jobb és olcsóbb is, hiszen mikor utoljára néztem a brigit, az biza párban valami 80 lett volna, ez meg csak 50.
Szia Blue!

Rég nem jártam már a forumon de nem ez a lényeg.Azt szeretném megkérdezni tőled,hogy milyen gumit tettél fel a mocira?Olvastam Gs fórumba róla de jó lenne kicsit több infó róla:Pl tapasztalat a gyárihoz képest hogy milyen stb.Köszi előre is.
Akkor dobj egy mailt nekem az akmt kukac akmt.hu-ra és megbeszéljük a részleteket.
Nálam elöl,hátul 27e km-t futottak a Macadamok,pedig nem vagyok egy szívbajos típus.........
jövőre megmondom mennyit megy el a pirelli diablo, sztem 15-nél nem lesz több, meglátjuk....
a road attack 19000km elmegy hátul, mondjuk 17/18-nál illett volna cserélni, de messze volt még a vászonig kopástól....igaz ahogy én használom a vasat...
Igazából azért eszik, mert a tulajok nem bírnak magukkal. A macadam valakinek 20ezret is elment rajta. Most tettem fel pilot roadot hétra, powert előre, szinte újak, kíváncsi leszek. A powertől nem várok sokat, a roadtól igen
Megmondom őszintén foggalmam sincs ez lesz az első gumicsere, mert eleve kopottan vettem, de úgy voltam vele a fél szezont kibírja, de a követekezőt nem akarom elekezdeni ezzel!