Na akkor bővebben!
Kértem árajánlatot gyári matricára,első 5400/db tehát ebből 2db
hátsó 4800/db az is 2db.
George által legyártva, elküldve 5900 két első-két hátsó+egy kis SUZUKI felirat
Üdv
Sziasztok lenne 1 kérdásem elvittem a mocit szerelőhöz hogy szelephézagot csináljunk és azt mondta hogy nincs meg neki a manuál ás ezért a 400 aséhoz áltaná aminek a szívó 0.10-0.15 ig a kipuff az 0.15-0.20 ig a kérdésem az lenne hogy ez a kritérium ez jó a 250 eshez is? vagy valaki meg tudnámondani hogy a 250 esnek mi a hézagja?
szétszedtük megmértük a hézagot és a kipuff a szinte mind több a 0.20 nál nem sokkal mivel a 0.25 ös mérő már nem ment alá de a 20 as az nagyon mozgott alatta igy volt az a szívóval is annál is szinte mind nagyobb a másik kérdésem az lenne hogy ijenkor mindet cseréljem ki ? nagyon örülnék ha tudnátok segiteni köszönöm
Általában ennyiért a teljes szettet adják. Én már több féle motorra rendeltem tőlük. Általános tapasztalat, hogy egy hangyányival vékonyabb, mint a gyári, de nem fakul, nem csúszik el, szóval nekem bejött azért mertem a kollégának is ajánlani.
Ennyi idő alatt 47 ezer km az nem gyenge! Hát akkor keresgélek tovább... Ha valaki esetleg tud egy eladó, idomos, 650-es bordó Banditot, az megkereshet. :-)
Nem, Én azt akartam mondani, hogy ha csak bordó idomost kap, akkor Én az idomokért cserébe átalakítom Neki nakeddé!
Folytatom a bandit tartóstesztjét tavasztól. 19 hónap alatt sikerült 47ezret beletennem.Addig hajtom a Gsx-et, abba is kell a km!
Sürgősen eladnám Banditámat (1200ccm) anyagi okok miatt. Irányár:800.000 Ft. 2005ös friss műszaki, akrapovis dob, fém fékcső, garázsban tartott, első tulaj.
Én csak a használtautó.hu-n néztem, h ki árul még N-es 1250-et. Lehet, hogy máshol is még van 1-2 "elfekvő" darab de hirtelen ezeket találtam!
Nagyon rendes vagy, 1.680,000,- az ultrabrutálolcsó egy új motorért pláne hogy Bandit!
(az értéktartás miatt remélem inkább feljebb viszik az ilyen árakat nem lefelé )
Sajnos még nincs Banditom, csak sokat szemezgetek, és mivel valószínű lecsúszok a K9-es bolti modellről valószínű használtat kell majd vennem, viszont ahogy nézem nagyon kevés csupasztól akarnak megszabadulni a gazdái...A fejidomos(nem tudom miért) ellenben nagyon nem tetszik, és ezért érdeklődtem...Viszont ha lesz vas, akkor mindenképpen metálbordót szeretnék.
Esetleg valakinek elfekvőbe nincs 1db komplett indexe banditához?
Fehér búrás köllene
Elöre is köszi.
Kértem árajánlatot gyári matricára,első 5400/db tehát ebből 2db
hátsó 4800/db az is 2db.
George által legyártva, elküldve 5900 két első-két hátsó+egy kis SUZUKI felirat
Üdv
szétszedtük megmértük a hézagot és a kipuff a szinte mind több a 0.20 nál nem sokkal mivel a 0.25 ös mérő már nem ment alá de a 20 as az nagyon mozgott alatta igy volt az a szívóval is annál is szinte mind nagyobb a másik kérdésem az lenne hogy ijenkor mindet cseréljem ki ? nagyon örülnék ha tudnátok segiteni köszönöm
5900Ft és saját adatbázisukból!
Üdv:Malamut
Folytatom a bandit tartóstesztjét tavasztól. 19 hónap alatt sikerült 47ezret beletennem.Addig hajtom a Gsx-et, abba is kell a km!
Sürgősen eladnám Banditámat (1200ccm) anyagi okok miatt. Irányár:800.000 Ft. 2005ös friss műszaki, akrapovis dob, fém fékcső, garázsban tartott, első tulaj.
Érd:06-30/719-7778
Jól értem szavaidat, hogy eladó a k7-es idomos Banditod? Ilyet keresek egy ideje bordóban... :-)
lcsomos
...de RESPECT a többieknek is!
Nagyon rendes vagy, 1.680,000,- az ultrabrutálolcsó egy új motorért pláne hogy Bandit!
(az értéktartás miatt remélem inkább feljebb viszik az ilyen árakat nem lefelé )
Nem tudom, hogy a k7 és a k9 bordó ugyan az-e?
Az adatlapomon megnézheted a k7 bordót!