Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezd meg a bandit.hu-n.Ott vannak 250-esek.
tehát akkor senki nem tudja hogy mekkora kéne legyen a szelephézeg a 250 es bandikánál? :( szomou vagyok :(
Sziasztok!
Esetleg valakinek elfekvőbe nincs 1db komplett indexe banditához?
Fehér búrás köllene
Elöre is köszi.
Így mindjárt más a menyasszony fekvése! A gyári matricaárakat sajnos már tudom!
Na akkor bővebben!
Kértem árajánlatot gyári matricára,első 5400/db tehát ebből 2db
hátsó 4800/db az is 2db.
George által legyártva, elküldve 5900 két első-két hátsó+egy kis SUZUKI felirat
Üdv
Sziasztok lenne 1 kérdásem elvittem a mocit szerelőhöz hogy szelephézagot csináljunk és azt mondta hogy nincs meg neki a manuál ás ezért a 400 aséhoz áltaná aminek a szívó 0.10-0.15 ig a kipuff az 0.15-0.20 ig a kérdésem az lenne hogy ez a kritérium ez jó a 250 eshez is? vagy valaki meg tudnámondani hogy a 250 esnek mi a hézagja?

szétszedtük megmértük a hézagot és a kipuff a szinte mind több a 0.20 nál nem sokkal mivel a 0.25 ös mérő már nem ment alá de a 20 as az nagyon mozgott alatta igy volt az a szívóval is annál is szinte mind nagyobb a másik kérdésem az lenne hogy ijenkor mindet cseréljem ki ? nagyon örülnék ha tudnátok segiteni köszönöm
Általában ennyiért a teljes szettet adják. Én már több féle motorra rendeltem tőlük. Általános tapasztalat, hogy egy hangyányival vékonyabb, mint a gyári, de nem fakul, nem csúszik el, szóval nekem bejött azért mertem a kollégának is ajánlani.
1db-ot vagy 2-t?
Helló!
5900Ft és saját adatbázisukból!
Üdv:Malamut
Ennyi idő alatt 47 ezer km az nem gyenge! Hát akkor keresgélek tovább... Ha valaki esetleg tud egy eladó, idomos, 650-es bordó Banditot, az megkereshet. :-)
Mennyiért csinálták, és mi alapján?
Nem, Én azt akartam mondani, hogy ha csak bordó idomost kap, akkor Én az idomokért cserébe átalakítom Neki nakeddé!
Folytatom a bandit tartóstesztjét tavasztól. 19 hónap alatt sikerült 47ezret beletennem.Addig hajtom a Gsx-et, abba is kell a km!
Sziasztok. Hátha esetleg valakinek kell ezek közül http://www.kepesmotor.hu/motor... valami.
Köszönöm az ötletet, jó lett a matrica, remélem majd az idő próbáját is állja!
Én úúúútállak nagyon..ilyen fékkel
Kaptok 1 kis csemegét az adatlapomon...jó szórakozást...üdv minden banditosnak...ha kellek hívjatok
Szerintem + Ő a leg-leg Bandit S K4 1157cc...útáljatok,szeressetek...de inkább irigyeljetek érte
Sziasztok.

Sürgősen eladnám Banditámat (1200ccm) anyagi okok miatt. Irányár:800.000 Ft. 2005ös friss műszaki, akrapovis dob, fém fékcső, garázsban tartott, első tulaj.

Érd:06-30/719-7778
Szia Erik!
Jól értem szavaidat, hogy eladó a k7-es idomos Banditod? Ilyet keresek egy ideje bordóban... :-)
lcsomos
egyetertek!
Eric, nem rossz a vas!:) Nagyon szép, és jó állapotban is van, úgyhogy gratulálok hozzá.:) Viszont az én igazi szerelmem ő...
Lehet hogy most megköveztek de a számomra a klasszikus "Bandit" az N-es!
...de RESPECT a többieknek is!
Én csak a használtautó.hu-n néztem, h ki árul még N-es 1250-et. Lehet, hogy máshol is még van 1-2 "elfekvő" darab de hirtelen ezeket találtam!

Nagyon rendes vagy, 1.680,000,- az ultrabrutálolcsó egy új motorért pláne hogy Bandit!
(az értéktartás miatt remélem inkább feljebb viszik az ilyen árakat nem lefelé )
Akkor lehet, hogy boltolunk!
Nem tudom, hogy a k7 és a k9 bordó ugyan az-e?
Az adatlapomon megnézheted a k7 bordót!
Sajnos még nincs Banditom, csak sokat szemezgetek, és mivel valószínű lecsúszok a K9-es bolti modellről valószínű használtat kell majd vennem, viszont ahogy nézem nagyon kevés csupasztól akarnak megszabadulni a gazdái...A fejidomos(nem tudom miért) ellenben nagyon nem tetszik, és ezért érdeklődtem...Viszont ha lesz vas, akkor mindenképpen metálbordót szeretnék.