...reménykedtem hogy nem hibázhatsz ekkorát motorszerelőként... a nyilakat valóban illik figyelni
(zárójelben jegyzem meg h abból mertem felételezni mert a hátsó gumi is hasonló -vagy talán ugyanaz?- és ellenkező forgásirányban van felrakva ha jól látom)
Na de mind1 ha jó akkor jó
Hu ezt már 2 éve is láttam hirdetni! Nem tudom mi nem stimmel vele, időnként látom felbukkanni azóta is.
Nagy szerelmem volt ez a gép abban az időben, sokat gondolkodtam is rajta mikor vettem a Banditot. Aztán ezért nem néztem meg, meret féltem hogy ha meglátom élőben elveszi az eszemet. Gyönyörű, ha lenne ennyi pénzem megvenném a Bandit mellé
Zöldi, kérésedre még egyszer elmondom. Május óta, mióta megvan a nagybandim, beletekertem kb. 7 eKm-t. Az elmúlt időszak alatt a jófajta AP Racing fékbetétek (első féknyergek még gyári négydugós felállás) NAGYON SOKSZOR megmentették az én és a nagybandim testi épségét. Néha még most is meglepődöm, hogy milyen féktávokon szoktam megállni
Egyetértek,pont az próbálnám kideríteni,melyik az amelyikkel már jól fog a fék,de nem kopik túlzottan(azért inkább a betétet egye mint a tárcsát),meg ne legyen aranyárban..............szóval várom a tapasztalatokat!
Hát, mivel elméletileg januárra 2 gyerekem lesz, nem tartom valószínűnek, hogy megütöm az 5e kmt a jövő szezonban(idén sikerült ) Most a betétek 24e után még igen kövérek. Szóval érted, 4 éven belül nem lesz betétcsere.
Rudi Ferrodot árul emlékeim szerint.
MArci: Én mégegyszer ilyen betétért pénzt nem adnék, ami benne van. Nagy tárcsa, sok dugó, mégsem fog rendesen. Még 10rongyért sem, amibe a tietek került.
(zárójelben jegyzem meg h abból mertem felételezni mert a hátsó gumi is hasonló -vagy talán ugyanaz?- és ellenkező forgásirányban van felrakva ha jól látom)
Na de mind1 ha jó akkor jó
Nagy szerelmem volt ez a gép abban az időben, sokat gondolkodtam is rajta mikor vettem a Banditot. Aztán ezért nem néztem meg, meret féltem hogy ha meglátom élőben elveszi az eszemet. Gyönyörű, ha lenne ennyi pénzem megvenném a Bandit mellé
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
MArci: Én mégegyszer ilyen betétért pénzt nem adnék, ami benne van. Nagy tárcsa, sok dugó, mégsem fog rendesen. Még 10rongyért sem, amibe a tietek került.
És mi az a 4 év múlva?