Csak akkor tudsz belőle jól ki jönni, ha találsz valakit, aki nakedből fejidomost akar, és cseréltek alkatrészeket. Ez sem elképzelhetetlen meg az sem hogy egyforma színűek!
Milyen színű a géped?
Sürgősen eladnám Banditámat (1200ccm) anyagi okok miatt. Irányár:800.000 Ft. 2005ös friss műszaki, akrapovis dob, fém fékcső, garázsban tartott, első tulaj.
Köszönöm a válaszokat!
Mike, ámen! Szorítsatok, hogy összejöjjön a dudva!:) Különben csak én vagyok túl elfogult, vagy nektek sem tetszik a K10-es modell? Mármint szépnek szép, de én hiányolom belőle az igazi nyers és letisztult formákat, meg mintha kicsit a B-Kingre hajazna...
Szia, ahogy nézem a békéscsabai kereskedő még hirdet 1250N-es zsír új K8-at 1.750,-ill. 1.850,- ért...
Én vok kereskedő, de ennyi pénzért új, minőségi(!) motort nem kapsz -nemhogy 1250es bikát- és ezek már tényleg az utolsó db-ok! (itt a győri kereskedőnél is volt néhány db de úgy tudom már elkapkodták őket)
Szóval ha szándék megvan minnél hamarabb csatlakozz a Banditosok Boldog táborához
/Szerintem , ha jövőre akarsz venni bennragadt új K9-et arra kevesebb esélyt látok, mert az új modell későn érkezett M.o-ra és ami ebből itt van azt nem igazán árazzák le.../
Sziasztok!
Két darab, lehet kicsit furcsa kérdésem lenne hozzátok, hátha valaki jobban informált nálam.;) Nos:
1: Amint összegyűlik a zsozsó, be szeretnék majd ruházni egy 2009-es GSF-N 1250-es Banditára, viszont nem szeretnék használtat venni, de nem tudom hogy visszamenőleg lehet-e friss vasakat venni márkakereskedőtől. Esetleg valaki tudja?
2: Ha van egy GSF-SA gépe az embernek, nagy meló átalakítani nakedra? Gondolom nem csak annyi, hogy lecsapom az orrát, és csókolom, volt már valakinek ilyesféle tapasztalata?
Lehet már voltak ilyen jellegű kérdések a fórumon, akkor elnézést kérek, de remélem azért másodszor is érkezik majd válasz!:)
Előre is köszönöm a segítséget!
Písz, és jó tapadást!;)
Sürgősen eladnám Banditámat (1200ccm) anyagi okok miatt. Irányár:800.000 Ft. 2005ös friss műszaki, akrapovis dob, fém fékcső, garázsban tartott, első tulaj.
ahm,nem rossz, főleg ehhez a motorhoz, nekem amúgy nem kellene, szeretem a praktikus dolgokat...irtó macerás lehet tisztogatni....
szép ez a kék!fehér idomosban is...:-)
Köszi a listát! Ahogy elnézem Dombóvár környékén nem nagyon van! Bár tavaszig úgysem tankolok a bandikába! Csak érdeklődés képpen érdekel a történet! Ha kicsit jobban kiépülne akkor lehet komolyabban elkezdenék vele foglalkozni! Amúgy erik-nek pedig meg sem köszöntem a plexi linket! Tehát ezer puszi
Azt tudom hogy sajnos nem sok van belőle Magyarországon de találtam neked egy listát: http://holtankoljak.freeblog.h...
Mibe szeretnéd tankolni?
Én úgy tudom h tisztán használva gondok vannak a hideg indítással..... ( de ez egy elméleti feltételezés)
Hy! Akkor azt mondod h nem éri meg ilyennel foglalkozni?!
Lehet h akkor a banditnál a karbit utána kéne állítani?! Akkor inkább hagyom az egészet a fenébe......Pedig a Suzuki Swiftek simán elmennek vele minden módosítás nélkül.
Szeva probáltam aszzem 4-5 litert raktam 15 liter benzinhez. Az eredmény KATASZTROFA . A motor csak félszivatóval ment alig indult és csak csutigázon rángatások közepette gyorsult külömben nem. Valszeg ez a szegény keveréknek tudhato be. Többet nem probálkoztam.
Milyen színű a géped?
Érd:06-30/719-7778
Mike, ámen! Szorítsatok, hogy összejöjjön a dudva!:) Különben csak én vagyok túl elfogult, vagy nektek sem tetszik a K10-es modell? Mármint szépnek szép, de én hiányolom belőle az igazi nyers és letisztult formákat, meg mintha kicsit a B-Kingre hajazna...
Én vok kereskedő, de ennyi pénzért új, minőségi(!) motort nem kapsz -nemhogy 1250es bikát- és ezek már tényleg az utolsó db-ok! (itt a győri kereskedőnél is volt néhány db de úgy tudom már elkapkodták őket)
Szóval ha szándék megvan minnél hamarabb csatlakozz a Banditosok Boldog táborához
/Szerintem , ha jövőre akarsz venni bennragadt új K9-et arra kevesebb esélyt látok, mert az új modell későn érkezett M.o-ra és ami ebből itt van azt nem igazán árazzák le.../
1: Szoktak lenni beragadt gépek, körbe kell telefonálni.
2. Nagy meló,nem stimmel sem a villahíd,sem a műszeregység.
Két darab, lehet kicsit furcsa kérdésem lenne hozzátok, hátha valaki jobban informált nálam.;) Nos:
1: Amint összegyűlik a zsozsó, be szeretnék majd ruházni egy 2009-es GSF-N 1250-es Banditára, viszont nem szeretnék használtat venni, de nem tudom hogy visszamenőleg lehet-e friss vasakat venni márkakereskedőtől. Esetleg valaki tudja?
2: Ha van egy GSF-SA gépe az embernek, nagy meló átalakítani nakedra? Gondolom nem csak annyi, hogy lecsapom az orrát, és csókolom, volt már valakinek ilyesféle tapasztalata?
Lehet már voltak ilyen jellegű kérdések a fórumon, akkor elnézést kérek, de remélem azért másodszor is érkezik majd válasz!:)
Előre is köszönöm a segítséget!
Písz, és jó tapadást!;)
szép ez a kék!fehér idomosban is...:-)
Ha valaki tud eladó 400-as Bandithoz kipufogót leömlő nélkül az irjon nekem a laciba45@citromail.hu ra.
Segitségeteket előre is köszönöm!
http://holtankoljak.freeblog.h...
Mibe szeretnéd tankolni?
Én úgy tudom h tisztán használva gondok vannak a hideg indítással..... ( de ez egy elméleti feltételezés)
A kérdésedre itt a válasz :
http://hu.wikipedia.org/wiki/B...
Lehet h akkor a banditnál a karbit utána kéne állítani?! Akkor inkább hagyom az egészet a fenébe......Pedig a Suzuki Swiftek simán elmennek vele minden módosítás nélkül.