Sziasztok! Én 400-as banditát keresek ha valaki tud jó állapotút írjon. Köszi!javascript:smile(document.frmmsg.body,'22
39;);document.frmmsg.body.focus()
jah, van egy tartalék nagybandit ülésem, igaz én már alacsonyítva vettem illetve azóta kapott egy kék szövetett, de gyári alap...ill az eredetit nem kell buherálni, elvileg elpasszolnám.....fene tudja...
Az én görbevázas Banditámnál csak három kábelt tartalmaz az első fogaskerék mellől induló "kábelkorbács", és két csatlakozóban végződik: egy csatlakozó kék kábellel, meg egy másik dupla csatlakozó piros kábellel (rajta fekete csíkkal), illetve zöld kábellel (rajta kék csíkkal). Ha jól értem a dupla csatit kell széthúznom?
Nem régi újság kell, hanem minél újabb, amivel azt bizonyítod, hogy azon a napon még élt a túsz.
Jelen esetben meg azt, hogy a 2000-es mocinak 2009 még szőrös a 2000-res gumija, 0-ás a km-órája, és csili-vili. Azaz 2011-ben be tudod bizonyítani, hogy 2009-ben még vadiúj volt a 2000-es gép, és nem trükközés miatt van csak 10000 km benne.
Ehhez csak annyit, hogy találok én a fészerben még 1928-ból származó napilapot is. Ha azzal fényképeszkedek egy kenyér előtt, amit dokumentálva még melegen elfogyasztok 2009 novemberében frissen-ropogósan, akkor csodát tettem? :-)
Lehet.. Haver most vett 0 km-es Bimotát, ami 2000-es gyártású! Két éve ugyan a szalon nevén forgalomba helyezték, de nem mentek vele. Látszik rajta. Új féktárcsa, lánc, 9 éves szőrös gumi, stb stb. De sajnos szerintem sem fogja senki elhinni 2 év múlva, hogy mondjuk csak 10 e km van benn. Ha lesz egyáltalán annyi...
Van nálam egy 2005ös 600as bandit.
Kék, csupasz, lég-olajos.
Garantáltan 5000km alatt.
Nálam telel, a Feleségem főnökéé.
Árat így nem tudok mondani, de tuti 600e fölött.
Ha érdekel, adok kontaktot.
vagy garazsban allt 10 evig kulfoldon. nevetseges... ezek szerint a 2000 utani, foleg egyenes vazasokat nezegessem, es abbol kellene kifogni valami jot. bar ez a kek nemrossz, de meg nincs itthon a hely elokeszitve neki, nem vehetem meg. majd jan.febr. kornyeken.
Okés hogy visszatekerik az orát, na de 24000-re egy 12 éves motoron... hogy ennyire hulyének nézzék a leendo vevot... az eszem megáll... évi 2000 kilcsi... gondolom valami öreg dokié volt, aki csak a boltba járt el vele
okes, koszi az infot. ha ott tartunk majd, megkeresem az illetekes elvtarsakat.
egyebkent a 2-es szamu nekem is jobban bejon, mar csak a szine miatt is. csak nehogy osszekeverje asszony a mostanival...
Hallottam már a cégről, folyamatosan lesem az akcióikat. Ha csereéretté válik az első AP Racing szettem, felapplikálom majd a hatdugós Tokico nyergeket ( már itt pihennek a polcon) új fékbetétekkel, meg jófajta Goodridge fém fékcső szettel egyetemben
39;);document.frmmsg.body.focus()