Sziasztok ! 650 -es bandithoz keresek gyertyát de sehol nem találom milyen kell bele, ja ha valaki tud ócsó szervízt (12000) ajánlani azt köszönöm !
Széles utat mindenkinek
olvasom... jol mondja bazsi, fuchs sikolone comp4 15w-50-et használok, igaz 400as banditába, de szerintem 250be is egyhülyeség... szerelőm ajánlotta, pörgős, öreg kopott (itt érti azt hogy nem 1500 km van a motorba, nem pedig azt hogy hülyére van hajtva) motorba... nekem bevállt. Én jobban érzem tőle a válltót, és csendesebb is. És nekem 2900 be van egy liter, nemtom máshol mennyi, de én amiket eddig használtam, motul igol, itt a környékemen ez volt a legolcsóbb!
ez mijen ? Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 a korszerű, nagyteljesítményű magas fordulatszámokon üzemelő sportmotorok követelményei alapján fejlesztett teljesen szintetikus motorolaj. A versenyeken is bizonyított speciális gyártási techológia kialakításakor a legkeményebb tesztek tapasztalatait hasznosítot
sziasztok 250 es banditába mijen olajat vegyek most lessz olajcserém 1-2 hét mulva aztán még nem tudom mijnet vegyek bele minél jobbat szeretnék nem az olajon kell spórolni ugy gondolom mejik a legjobb bele? válaszotokat előre is köszönöm
Állandó hőmerséklet? És amikor majd kiakad a műszer városi vánszorgáskor? Meg ha megnézel egy kenési táblát, 40 fokos külső hőmérséklet fölött 50-es olaj a nyerő.
10/40 volt sokáig, most 20/50-et használok...egy kolléga szerint egyértelműen jobb neki a melegben, hajlok rá én is, de főleg h olcsóbb castrol, szóval sztem jó....lassan megnézem, h mennyit evet belőle, akkor egyértelműen kiderül, a vékonyabbat az utolsó harmadban után kellett tölteni...
Rakhatod azt is, hiszen a felső értéke nagyobb hőterhelést bír,viszont a dermedéspontja nem változik. Vagyis nem sűrűbb, így hidegben is ugyanúgy indul.
K7-es 650-es Banditba 10w40 vagy 10w50-es olajat erdemesebb tenni? szervizkonyv a 40-eset irja es en is afele hajlom.
szerintem kiprobalom a motul 5100-at...
google a barátod
pinkmotors.hu
nagyvas.hu
biker-world.hu
stb.