Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet, hogy csak rá kellene állítani a kuplungra?
sziasztok!
Lenne egy kérdésem kuplung témára.... kb egy honapja, egyik naprol a másikra olyat csinált a váltóm, hogy felraktam a vasat emelőre, beraktam egyesbe, és behuzott kuplunggal forgott a kerék. Elmentem komámhoz, ránézett, és azt mondta hogy amig nem mozditja el a saját súlyát addig ez szinte rendeltetésszerü, bizonyos elhasználodás után. Mondta hogy jol huzassam meg, meg cseréljek benne olajat, mivel az már koros volt. Olaj lett cserélve, bele is vertem egy egészsésges 1500 km es túrát, visznot a szitu nem nagyon változott, vagy csak kicsit. Igaz emelőn még nem néztem, de mikor beraktam egyesbe akkor is érezhető h megmoccan a gép... valószinü hogy a lamellák szavija járt már le kicsit, mert amiota nálam van sose nyultam hozzá. Ha valaki csinált már ilye, ossza meg pls mibe fáj mostanság egy lamella csere 400as banditába... Más gond nincs vele, nem recseg nem ropog, nem csúszik és pontosan vált. Esetleg ötletek? Előre is thx!
HA esetleg érdekel valakit van egy gyári plexim nagy banditra,még felszerelve sem volt.Árát megbeszéljük
Sziasztok.Tudnátok nekem abba segíteni,hogy milyen olajat tegyek az 1200-as BAnditomba?2004-es évjáratú.Most lesz benne 12000 km.Castrol 10w-40 vagy 10w-50? Segítségetek előre is köszönöm
nem tom nekem a szintetikustol akadt a válto(nem találtam üreset nehéz volt kapcsolni) a 400ason
Most ásványi olaj van benne aszem 10-50es ezzel lényegessen jobb,
nem ette a higabbat sem de nem mai a gépem nem1500 a km benne ...nekem ez jobban bejött
Blu nekem egy szoval nem mondták ezt a lehetőséget.
De most már 111 remélem nem kell várnom még heteket.
Nem is értem mi ez a szivatás hiszen vizsga ok,én mindent megtettem hogy legálissan huzhassam a gázt oszt most jobban tartok a jardtol mint "korlátozott"koromban...
sziasztok szelephézagot mennyiért csinálnak 250 esnél mert csattog a moci miközbe jár és autós haver monta hogy a szelep... csattok mit csináljak az ennyáltalán a baj?
Jut szembe. Van 2 db 333-as számú Givi dobozkulcsom, ha valaki elhagyná, és pont ilyen az övé is (esélye 1:1000-hez asszem) ingyér odaadom. :)
Nem szeretnék.
Hellósztok!
250-esre keresek sportdobot!
Szia!

Két napja vettem tőle v46 dobozt háttámlát, platnit, tartókart!
Vidéken lakom ezért egy ismerősével elküldte Bp-felé, felhívtam hogy hol találkozzunk az M7-és a megbeszélt időben találkoztunk is minden zökkenőmentesen ment!

Én szívből ajánlom! Korrekt!
Hellósztok!
Nekem egy 92-es 250-es banditom van.Azt szeretném tudni hogy ezeknek mennyi literes a tankja?Én ahogy olvasgattam egy 97-esnek 15 literes de ezt nehezen tudom elhinni.Meg még az érdekelne hogyha tartalékra kapcsolok akkor kb még mennyi liter benzin van benne?
A válaszokat előre is köszönöm!
De többet nem fogsz
jav: én is
Éni vettem már nála 2 dobozt.
Én már vásároltam tőle. Olcsóbb, mint a hivatalos forgalmazó. Fordulj hozzá nyugodtan.
Hali!

Mint írták és írom:
NGK CR9E a gyertya tipusa......

Szervíz: Én a Fehérvvári Fullgas-ba járok

Óradíj: 4500ft
Olaj: VIHETED! De utoljára csak Castrolt fogadtak el (Én a WEISS OIL kft-nél veszem a Castrol ActEvot 1860-ért)
Olajszürő: 3990ft
Gyertya: Viheted

Szóval nekem a 12.000-res szervíz összesen:
4x1800ft
4x1860ft
3990ft
4500ft
--------
-------
23130ft volt...
Eddig nem tapasztaltam semmi negatívumot ezeknél.
Ha meglesz októberig a 30.000 akkor azt még megcsináltatom, ha nem akkor már csak a nagy melókra viszem, de egy olajcserére nem fogok lemenni.

A szelephézagot is 2 nap alatt rendezték......
(ez sok helyen van 4-5 nap is)
Én is itt vásárolok....CR9E gyertya 1800ft volt utoljára....
2 nap múlva itt volt (hétfőn rendeltem, szerdán megkaptam)
NEM!

Az a papir csak egy okmány, hogy a szükséges adatokat beszedték tőled és útban van a JOGOSÍTVÁNY.

Ez nem az!
Amennyiben vezetni akarsz akkor bemész az okmányirodába és kérsz IDEIGLENES JOGSIT - amiért persze legombolnak tőled 1500-3000ft környéki összeget (csak pénzlehúzás semmi más)
Azzal már vezethetsz - de külföldre nem mehetsz vele.

Szerintem MA, IDEHAZA, EBBEN AZ ORSZÁGBAN adnak valamit is ingyen?
Vezetni akarsz? Nem bírod kivárni a 2-3-4 hetet? (nekem majd 3 volt) akkor fizess mint a kiskatona, és kapsz papírt róla.....
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata erről?

givishop@gmail.com

Vásárolt már valaki tőle? Elsősorban a megbízhatóság, pontosság, korrektség és gyorsaság érdekelne!

thx
Köszönöm a segítséget mindenkinek !
http://www.kepesmotor.hu/motor... innen tudsz olcsón venni.
Hali, NGK CR9E kell bele, 2450-ért tudok hozni.
nagyvas v. biker world oldalán szokott lenne típus is....
Szia nekem a gyertya cikkszáma kellene azt nem találom