Szia!
Én az Amargo Motorhoz viszem.Most jön a 24000-es , eddig mindig korrektek voltak,vihetsz olajat és nem zavarnak ki a műhelyből!
1038 Bp. Szentendrei út. 268.
Hollós biztos nem...azok köcsögök...
15 ker....Blackmotors...az előző mocim oda vittem mindig...megvárhatod....közben dumálhatsz a szerelővel erről arról...
ennyi tapasztalatom van :-D
Egy-két prémium kategóriájú autó öntvényalkatrészeibe már gyárilag beszerelik a későbbi gondok elkerülése érdekében. Ennél jobb bizonyíték nekem nem kell :-)
A heli coil alapból kb 5-6X akkora nyomatékot bír, mint az öntvénybe fúrt menetek. Nyugodtan használható ide (is). Egy öntvénybe tett heli coillal simán a csavar szakítószilárdságának végéig lehet húzni a csavart (persze nem ajánlot) és nem mozdulhat meg.
Én már javítottam féknyerget ezzel a módszerrel. Hibamentes (jobb, mint az eredeti)
A google-ba írd be pl, h motorbontó.
Vagy régebben pl a motor revü újságban a hirdetéseknél volt hirdetve egy csomó.
De egyébként errefelé sem nagyon vannak.
Sziasztok!
A segitségetekre lenne szügségem.
Cseréltem első teleszkópot komplette és sajnos a sárvédő felfogatás nem egyezik az előzőével. Ha valaki tudna segiteni van neki vagy tudja hol tudnám ezt a tipust beszerezni örök hála.
Itt egy kép róla amihez kellene.
Es milyen olajat ajanlatok? 650-es bandi.
Én az Amargo Motorhoz viszem.Most jön a 24000-es , eddig mindig korrektek voltak,vihetsz olajat és nem zavarnak ki a műhelyből!
1038 Bp. Szentendrei út. 268.
Lehet írtál már azóta a tapasztalataidról...csak nem találtam....
Mit szólsz a gummához?
Megy a tipródás már nálam is hogy mi legyen a következő....
Köszi!
bemegyek a heten megkerdem oket.
15 ker....Blackmotors...az előző mocim oda vittem mindig...megvárhatod....közben dumálhatsz a szerelővel erről arról...
ennyi tapasztalatom van :-D
nemsokara megyek 6000-res szervizre. tudnatol olyan helyet ajanlani Budapesten, ahol vegignezhetem a szerelesi folyamatot es vihetek olajat is?
tehat akkor az 1250-es blokkja szelesebb...
Az 1250-es banditán van gond vele. Szerintem konstrukció hibás. Mármint a bukócső.
Én már javítottam féknyerget ezzel a módszerrel. Hibamentes (jobb, mint az eredeti)
Vagy régebben pl a motor revü újságban a hirdetéseknél volt hirdetve egy csomó.
De egyébként errefelé sem nagyon vannak.
Nincs az adatlapodon hogy hol laksz.
Azért megkérdezem felétek található bontó? Mert erre nem.
A segitségetekre lenne szügségem.
Cseréltem első teleszkópot komplette és sajnos a sárvédő felfogatás nem egyezik az előzőével. Ha valaki tudna segiteni van neki vagy tudja hol tudnám ezt a tipust beszerezni örök hála.
Itt egy kép róla amihez kellene.
Gyors volt.