Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyikkel sincs tapasztalatom, de meg infokat sem hallottam rola. Max. hogy a Shell draga (legalabbis a kocsiba az volt).
Én most Valvoline Durablend 4T SAE 10W-40 vettem.Eddig a szervízben Shell vsx-et tettek bele.Azzal sem volt semmi baj .
Koszi sracok!

Es milyen olajat ajanlatok? 650-es bandi.
Szia!
Én az Amargo Motorhoz viszem.Most jön a 24000-es , eddig mindig korrektek voltak,vihetsz olajat és nem zavarnak ki a műhelyből!
1038 Bp. Szentendrei út. 268.
Pont ma voltam az Amargonal 12k-n. Tudom őket ajánlani, nagyon korrektek a srácok! Vihetsz olajat és ott lehetsz a gépnél. Kérned sem kell, ez alap.
Szeva!

Lehet írtál már azóta a tapasztalataidról...csak nem találtam....
Mit szólsz a gummához?
Megy a tipródás már nálam is hogy mi legyen a következő....

Köszi!
koszi!

bemegyek a heten megkerdem oket.
Hollós biztos nem...azok köcsögök...
15 ker....Blackmotors...az előző mocim oda vittem mindig...megvárhatod....közben dumálhatsz a szerelővel erről arról...
ennyi tapasztalatom van :-D
Egy-két prémium kategóriájú autó öntvényalkatrészeibe már gyárilag beszerelik a későbbi gondok elkerülése érdekében. Ennél jobb bizonyíték nekem nem kell :-)
Sracok,

nemsokara megyek 6000-res szervizre. tudnatol olyan helyet ajanlani Budapesten, ahol vegignezhetem a szerelesi folyamatot es vihetek olajat is?
valami ilyesmire gondoltam, hiszen megiscsak gyari cuccrol lenne szo.
tehat akkor az 1250-es blokkja szelesebb...
Neked 650-es géped van. Arra jó.
Az 1250-es banditán van gond vele. Szerintem konstrukció hibás. Mármint a bukócső.
Na, ma is okosabb lettem!
A heli coil alapból kb 5-6X akkora nyomatékot bír, mint az öntvénybe fúrt menetek. Nyugodtan használható ide (is). Egy öntvénybe tett heli coillal simán a csavar szakítószilárdságának végéig lehet húzni a csavart (persze nem ajánlot) és nem mozdulhat meg.

Én már javítottam féknyerget ezzel a módszerrel. Hibamentes (jobb, mint az eredeti)
A gyógyszered neve Helicoil. Olvass utána. 2-3000 körül betesznek egy betétet a jobb műhelyekben. Kipróbált, bevált.
A google-ba írd be pl, h motorbontó.
Vagy régebben pl a motor revü újságban a hirdetéseknél volt hirdetve egy csomó.
De egyébként errefelé sem nagyon vannak.
Szia.
Nincs az adatlapodon hogy hol laksz.
Azért megkérdezem felétek található bontó? Mert erre nem.
Ja, értem. Az gáz. Oda nem szívesen raknék Heli-Coilt sem.
Nincs mit. Olvasd a privátot, ott a lényeg
Akkor ez még a '95 előtti teló. Sárvédő csak bontóból, gondolom.
Sziasztok!
A segitségetekre lenne szügségem.
Cseréltem első teleszkópot komplette és sajnos a sárvédő felfogatás nem egyezik az előzőével. Ha valaki tudna segiteni van neki vagy tudja hol tudnám ezt a tipust beszerezni örök hála.
Itt egy kép róla amihez kellene.
azon csavarok menetei, melyek rögzítik a féknyerget a villaszárhoz
Ok, de melyik menetek? NEm, lenne egyszerűbb felújítani? Új betét- 16rongy...
Köszi Zöldi.
Gyors volt.
Írtam Neked a bandit.hu-n