Hmm..ez már "kórosan" keveset futott, ráadásul ez K6, tehát 3 éves. Mérjél rá az aksira, lehet hogy döglődik a sok állástól. A karbikban is lerakódhatott ez-az. Árnyékvadász kísértetiesen hasonló gépet vett ugyanilyen kevés km-rel, azt is teljesen le kellett szervizelni. Jól próbáld ki, sehol, semmilyen fordulaton nem lehet, csuklás, torpanás
Nem mindegyik én csak az enyimrél tudok, de az több mint való, hogy betudható a szelepeknek! Ami hamarosan orvoslásra kerül :)! Jó tanács nézd meg mindenféleképpen az első telót, hogy nem e kotyog (mert ha igen azzal több mint való, hogy kerekezgettek)!
Az ülés alatt nem tudod, van egy nagy tányérja, az nem fér be az ulés alá. Azt az ülésre tudod csak rárakni, és az ulés alatt lehet rászijazni magára az ülésre. Erre a tányérra lehet felfogatni a táskákat, ez mindenképpen szükséges. Nem tudom érthető voltam-e.
Köszi neked is meg Zöldinek is!
Sajna elvitték! Tényleg nem gyári fényezés, meg indexek voltak rajta. Mindegyik "durrog", vagy csak a tiéd?
Tudom, szarok a képek, de erről esetleg bármi okosság? Azt a bizonyos 250-t már telefonban lealkudtam.
Légolaj, új műszerfal! Ez a vágyam! Az új "szem"továbbra sem tetszik, de majd megbarátkozunk.
Köszi
dawntez
HEHE! Nekem is ugyanez volt.
Zöldi Indexe szuperül passzol.
TIPP: Én csak a hibás részt cseréltem ki, ugyanis a cseredarabnak a szára merevebb, mint a gyári (nálam). Megtartottam a jó kis rugalmasat, és teljes értékű a cucc.
Nekem K7 Banditom van, és Louisos tatyom van. Nem lóg rá a kipuffra. Befóliáztam alatt a fényezést és így nem szedte le. Így áll nekem is ahogyan a képen van. Az utas viszont felejtős, nem csak akkor ha fennt van a henger, hanem akkor is ha nincs, mert az ülést elfoglalják a szijak.
Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban szól. Most azt hiszem ez pont akciós a loiusban.
Nekem 6500 km vászon nyeregtáskával nyomot sem hagyott semmilyen elemen, de a fólia azért nem árthat -nekem nem volt- K6-os Banditom van de szerintem a faridom minden eleme megegyezik, meg a kipuf külső dimenziói is. Én ilyen táskát vettem és elég messze van a kipufogótól: http://www.bazismotor.eu/244/2...
SATTE
LTASCHEN *SLOPE*
Én az elözö motoron sem használtam semmien vasat jól lekötöztem mindenhez amihez tudtam plusz még barátnőm is ott ült hátul s nem szedte le a fényezést, pedig az RF nek jóval nagyobb segge volt mint a banditnak! Nemrég volt a Polgárdis Fekete Sas party arra is felcuccolva vittem el s nem lógot rá a kipuffra! A csatnál tudsz állítani hogy mennyire lógjon le! Jut eszembe van egy eladó louisos nyeregtatyó az a 3 részes amihez van hengertáska is, ezt a motorhoz kaptam!
Bármelyik rá fog lógni, és leszedi a fényezést. Kell egy fémkeretet csinálni a mocira, ami eltartja az idomtól, vagy le kell fóliázni azokon a részeken a mocit, ahol hozzáér.
Akkor az úgy drágább lesz! A két teló és a két kormánykifli együttes ára gyáriból 500ezer pénz. Nekem megcsinálták 32-ből és jobb mint új korában!Sztem bontóból is lesz vagy 150 a pár, ha találsz. Vagy keress hajlottat, amiben nincs éles törés!
1200-es Bandithoz van eladó K&N sportlégszűrőm 6000 pénzért!
Ha vkit érdekel szóljon!
Nagybanditra 1pár hullámtárcsa
30.000.-
1pár TOKICO 6dugattyús féknyereg
25.000.-
06-20/4687396
vagy akkor túl lent van már a táska alja?
Sajna elvitték! Tényleg nem gyári fényezés, meg indexek voltak rajta. Mindegyik "durrog", vagy csak a tiéd?
Tudom, szarok a képek, de erről esetleg bármi okosság? Azt a bizonyos 250-t már telefonban lealkudtam.
Légolaj, új műszerfal! Ez a vágyam! Az új "szem"továbbra sem tetszik, de majd megbarátkozunk.
Köszi
dawntez
Zöldi Indexe szuperül passzol.
TIPP: Én csak a hibás részt cseréltem ki, ugyanis a cseredarabnak a szára merevebb, mint a gyári (nálam). Megtartottam a jó kis rugalmasat, és teljes értékű a cucc.
Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban szól. Most azt hiszem ez pont akciós a loiusban.
http://img2.louis.de/shop/img2...
http://www.bazismotor.eu/244/2...
SATTE
LTASCHEN *SLOPE*
vagy tudsz olyat ajánlani ami nem lóg rá?
K8 650S-en van valakinek tapasztalata nyeregtáskával?
gyári kipufogó van rajta...
érdemes keresgélnem vagy mind rá fog lógni?
üdv
betegsrac
Nem...teló nélkül vettem.