Fékbetétcsere alkalmával derült ki, hogy meg lettek b@szva bennük a menetek, hála a hozzá nem értő szerelőknek. Valszleg túlhúzták a csavarokat az előző tulajnál, vagy nem jól kapatták be őket.
Tud valaki segíteni?
Összetörtem a Banditot és egy-két alkatrész kellene. Ha van valami olcsóbb forrás, azt megköszönném!
Irányjelzők, jobb tükör, fékkar, kormányvégek.
Már lestem pár motorépítős/átalakítós topicot. Szinte minden motorra feltehető minden nyereg, csak kell hozzá egy átalakító adapter, amit egy marós meg tud csinálni.
Viszont azt nem értem, mi a gáz a nyergeiddel?
Értem én, hogy látni kellene, csak ne lennél olyan messze tőlem. (300 Km) Nincs valakinek a környéken régebbi nagybandija, amire rá tudnád mérni?
Ha megoldható, kedden utazom kocsival a főfaluba, aztán el is hoznám.
Sajnálom, én azért is döntöttem a textil miatt mert 1 szezonban 1-3x rakom fel, de olyankor már tököm tele van a spaniferekkel, viszont így rentábilisabb, meg a vas nem cipel felesleges konzolokat 7köznapokban, ami a vizualitást is rontja..., de milyen jó lenne egy fél éves túrához az északi féltekén :-)
Azután érdeklődök, hogy a Givi márkájú Monokey hátsódoboz-tartónak mi a cikk száma? Ha valaki rendelkezik ilyennel, az legyen szíves leírni K8 650 banditra. Elsősorban a hátsódoboz-tartós érdekel, oldaldobozra nincs szükségem, de ha csak az van az is jó.
Köszönöm!
Givi-t ne vegyél. Nekem ilyen van. Az olajbetöltőhöz nem férek hozza, ezért nem tudok beletenni olajhőmérőt. A kialakítasa se a legjobb, ha leér a lábtartó, utána pár fokkal már le is ér a cső.
De lehet hogy esésnél jól véd
A saját is radiális gixer futós...
Tud valaki segíteni?
Összetörtem a Banditot és egy-két alkatrész kellene. Ha van valami olcsóbb forrás, azt megköszönném!
Irányjelzők, jobb tükör, fékkar, kormányvégek.
Köszi!
Viszont azt nem értem, mi a gáz a nyergeiddel?
Ha megoldható, kedden utazom kocsival a főfaluba, aztán el is hoznám.
Ha ehhez a típushoz ragaszkodsz vedd meg .
Én a vázra tettem a gombát .
Azután érdeklődök, hogy a Givi márkájú Monokey hátsódoboz-tartónak mi a cikk száma? Ha valaki rendelkezik ilyennel, az legyen szíves leírni K8 650 banditra. Elsősorban a hátsódoboz-tartós érdekel, oldaldobozra nincs szükségem, de ha csak az van az is jó.
Köszönöm!
chopper lover :D
-a motor vázára szerelhető
-a motor blokkjára szerelhető
Melyik a "jobb"?
De lehet hogy esésnél jól véd
http://biker-world.hu/kategori...(CB11)&hivo
_cat_id=81&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=81
több gyártó is kínál rá...vagy esetleg barkács....