Sziasztok!
400-as Bandit tulajok figyelem!
Eladó 4 db NGK CR8EK típusú ikerelektródás gyertya. 250-es Bandithoz vettem kb két hónapja, de aztán kiderült, hogy nem ez a gyári ajánlás hozzá. Biztos ami biztos egyből kicseréltem őket. A gyertyák 20 km-t (!) futottal, csak egy próbakört mentem a motorral. Némi koromlerakódás van rajtuk (karbi miatt), de nem vészes. Nem bántottam őket, csak ronggyal megtörölgettem kicsit. Gyakorlatilag újak! Áruk 8.000 Ft. Bolti ára: 3400 ft/db
Akit érdekel írjon a yoz2@invitel.hu -ra
Az a fura, hogy a képen nem látszik, hogy annyira le lenne ültetve a motor. A kerék nincs közel a farokidomhoz. Inkább az jön le, hogy a motoros 'hórihorgas'.
Ettől persze lehet, hogy nem így van.
Viszont van egy kérdésem:
El tudnátok képzelni, hogy a kutyacsont mellett, egy kisebb felni is kerüljön a motor alá ülésmagasság-csökkentés érdekében?
Vannak kisebb, kompatibilis felnik?
A "kutyacsont" a hátsó rugóstag alsó felét köti össze a vázzal. (2db hosszúkás két végén csavarral rögzített lemez) Minél hosszabb, annál alacsonyabb lesz az ülésmagasságod.
elszakadt a gázbovdenem!Hogy gondoljátok,meg lehet e azt úgy forasztani,hogy bírja rendesen,vagy ha nem,akkor tudtok valami árat mondani?400 as a bandita!
Előre is köszi a segítséget
hello mindenkinek..nekem lenne 1olyan kerdesem hogy mien bealitassa lessz a banditom hatulja a legmagasabb_? mer nagyon alacsony es a tobbi bandit joval magasabb..valaszotokat elore is koszonom.
2002es bandit 600s
Hali!
Eddig csak járó motornál állítottam rajta egyszer, de köszi, hogy szóltál, mert nem tudtam! (amúgy ki az aki álló motornál csinálja, elég értelmetlen:DD)
Az enyém 14500-nál szabályoz, épp ezért kérdeztem meg, mert eddig mindenkitől többet hallottam, de akkor gondolom ez a modell sajátossága. Nem gond, kevésbé lehet szétpörgetni.:D
Thx, h írtál!
Nekem 93as kisbanditom (250) volt.
Az alapjárat 1800-1900 körül volt jó. Fontos, hogy csak járó motornál állítsd, mert nem fogod tudni elindítani.
A motor 18500ig forgott el, ott szabályzott. Hallottam olyan egyedről is, amelyikben nem volt szabályzás, vigyázz vele. Kb 16-17000ig jól használható, ha kergeted.
A gumihoz hozzászól majd valaki. Nem akarok téveset mondani.
Sziasztok! Jó a klub, gyakran olvasom.
250-es jószágom van!
Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora levegőnyomás kell az első illetve hátsó gumiba, és mennyi az ideális alapjárat?
1500-1600 között mozog, szerintem ez egy kicsit sok, de megkérdezem, hogy mit mondanak az okosok, mielőtt piszkálom.:D
Ha ez eddig nem sok, még az érdekelne, hogy az előző típusúak, a 97(?) előtti modellek mennyinél szabályoznak le?
Nem tudom lehet-e ebből sok következtetést levonni, de nekem és az utasomnak is, a Laser Vertigo egy szezon alatt úgy kitágult, hogy éppen csak nem forog körbe a fejünkön. Szóval használhatatlan lett.
Ugyanez a baja az enyémnek is!
Alapjáraton kb 13-13.5 között van a töltés, már 2000rpm-nél visszaesik 12.5 re.
Szervízkönyv szerint leteszteltem a generátort, fesszabot. Egyértelmüen a fesz.szabályzó a rossz.
Én is most keresek ilyesmit, ha tudsz forrást légyszi szólj nekem is.
400-as Bandit tulajok figyelem!
Eladó 4 db NGK CR8EK típusú ikerelektródás gyertya. 250-es Bandithoz vettem kb két hónapja, de aztán kiderült, hogy nem ez a gyári ajánlás hozzá. Biztos ami biztos egyből kicseréltem őket. A gyertyák 20 km-t (!) futottal, csak egy próbakört mentem a motorral. Némi koromlerakódás van rajtuk (karbi miatt), de nem vészes. Nem bántottam őket, csak ronggyal megtörölgettem kicsit. Gyakorlatilag újak! Áruk 8.000 Ft. Bolti ára: 3400 ft/db
Akit érdekel írjon a yoz2@invitel.hu -ra