Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
400-as Bandit tulajok figyelem!
Eladó 4 db NGK CR8EK típusú ikerelektródás gyertya. 250-es Bandithoz vettem kb két hónapja, de aztán kiderült, hogy nem ez a gyári ajánlás hozzá. Biztos ami biztos egyből kicseréltem őket. A gyertyák 20 km-t (!) futottal, csak egy próbakört mentem a motorral. Némi koromlerakódás van rajtuk (karbi miatt), de nem vészes. Nem bántottam őket, csak ronggyal megtörölgettem kicsit. Gyakorlatilag újak! Áruk 8.000 Ft. Bolti ára: 3400 ft/db
Akit érdekel írjon a yoz2@invitel.hu -ra
Rvanyek!

Írj egy mailt! Kérdeznék 1-2t!
csomy[KUKKAC]freemail[POINT]hu
pl. itt: link
nemtudom, hogy ules-magassagallitasra van-e lehetoseged abban a modellben...
Az a fura, hogy a képen nem látszik, hogy annyira le lenne ültetve a motor. A kerék nincs közel a farokidomhoz. Inkább az jön le, hogy a motoros 'hórihorgas'.
Ettől persze lehet, hogy nem így van.
Viszont van egy kérdésem:
El tudnátok képzelni, hogy a kutyacsont mellett, egy kisebb felni is kerüljön a motor alá ülésmagasság-csökkentés érdekében?
Vannak kisebb, kompatibilis felnik?
es ilyet lehet bee venni pl rovidebbet_?es ha igen akkor hol_?kossz a valaszt
2-3000-ért újat lehet gyártatni, de a gyári sem kerül 5-6 rugónál többe....
A "kutyacsont" a hátsó rugóstag alsó felét köti össze a vázzal. (2db hosszúkás két végén csavarral rögzített lemez) Minél hosszabb, annál alacsonyabb lesz az ülésmagasságod.
zoldi megmerem de mi aza kutyacsont_? addig merd meg teis
kossz szepen
elszakadt a gázbovdenem!Hogy gondoljátok,meg lehet e azt úgy forasztani,hogy bírja rendesen,vagy ha nem,akkor tudtok valami árat mondani?400 as a bandita!
Előre is köszi a segítséget
BAzz, most nézem, az enyém más...
Mérd meg a kutyacsontod, megmérem én is holnap, szerintem megültették a hátulját.
hello mindenkinek..nekem lenne 1olyan kerdesem hogy mien bealitassa lessz a banditom hatulja a legmagasabb_? mer nagyon alacsony es a tobbi bandit joval magasabb..valaszotokat elore is koszonom.
2002es bandit 600s
Én a road attakot 160/60 26500ft a120/60 21500ft volt áplilisban ha érdekel egy két nap múlva tudok választ adni, hogy van-e és mennyi lett az ára.
Hali!
Eddig csak járó motornál állítottam rajta egyszer, de köszi, hogy szóltál, mert nem tudtam! (amúgy ki az aki álló motornál csinálja, elég értelmetlen:DD)
Az enyém 14500-nál szabályoz, épp ezért kérdeztem meg, mert eddig mindenkitől többet hallottam, de akkor gondolom ez a modell sajátossága. Nem gond, kevésbé lehet szétpörgetni.:D
Thx, h írtál!
Hello!

Nekem 93as kisbanditom (250) volt.
Az alapjárat 1800-1900 körül volt jó. Fontos, hogy csak járó motornál állítsd, mert nem fogod tudni elindítani.
A motor 18500ig forgott el, ott szabályzott. Hallottam olyan egyedről is, amelyikben nem volt szabályzás, vigyázz vele. Kb 16-17000ig jól használható, ha kergeted.
A gumihoz hozzászól majd valaki. Nem akarok téveset mondani.
uhm...
Sziasztok! Jó a klub, gyakran olvasom.
250-es jószágom van!
Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora levegőnyomás kell az első illetve hátsó gumiba, és mennyi az ideális alapjárat?
1500-1600 között mozog, szerintem ez egy kicsit sok, de megkérdezem, hogy mit mondanak az okosok, mielőtt piszkálom.:D

Ha ez eddig nem sok, még az érdekelne, hogy az előző típusúak, a 97(?) előtti modellek mennyinél szabályoznak le?

Üdv és remélem nem voltam fárasztó!:D
Nem tudom lehet-e ebből sok következtetést levonni, de nekem és az utasomnak is, a Laser Vertigo egy szezon alatt úgy kitágult, hogy éppen csak nem forog körbe a fejünkön. Szóval használhatatlan lett.
Laser fiber d1 sityka belső párnázata nagyon puha, tágul sokat?
sziasztok segitsegeteket kernem suzuki bandit 600s modelemnek 2006os keresem a kolor codjat nem tudjatok mere talalom?
Üdv a klubban!

Ugyanez a baja az enyémnek is!
Alapjáraton kb 13-13.5 között van a töltés, már 2000rpm-nél visszaesik 12.5 re.
Szervízkönyv szerint leteszteltem a generátort, fesszabot. Egyértelmüen a fesz.szabályzó a rossz.
Én is most keresek ilyesmit, ha tudsz forrást légyszi szólj nekem is.
köszi a gyors választ.
valószinüleg fesszab ami bontóban 10-12 rugó de már sikerült ott is rosszat vennem és nem vették vissza......
Sziasztok.
Van egy kérdésem.400-as banditám van és csak alapjáraton van töltés.Valakinek volt már ilyen baja.Mit kell cserélni,és kb mennyibe kerül?