Mindenképpen ajánlott, a csapatban idén tavasszal majdnem mindegyik Banditra (4ről biztosan tudom) ilyen gumma ment fel. Nekem 56e volt a pár márciusban, kis kedvezménnyel, ezért aztat mondom, hogy nagyok OK az ár.
Aki nem sajnálja a lóvét új gumira, ilyen áron szokta venni a Contit.
Viszont én inkább itt http://www.strauszgumi.hu/moto...
vennék Conti Motiont, a méretedben 46 ezerért. Bandit.hu-s arc vett, 4000-et belerakott, neki tetszik, egy XX-es srácnak is van itt.
100-as es 200-as szogek kihuzva, ontapados tepozar a masik megoldas, mar talaltam is 390 ft-ert, de asszem van otthon ketoldali ragaszto es eloszor azt probalom ki.
Megint kellene egy kis segítség. Nem igazán vagyok tisztában a gumi árakkal és conti road attackot akarok venni 120/60 és 160/60 asat. Egyik helyi boltban lenne 23750ft és 32000ftért. Ez mennyire éri meg? Csak mert ha máshol is ilyen árban van akkor nem nagyon akarok szaladgálni érte. Meg ha valakinek van tapasztalata vele ,szívesen meghallgatnám, mert eddig csak jókat hallottam
Akár az OBI ban vagy szerintem bármely barkács vagy papír írószer bolt is lehet ! Én asszem OBIban vettem ha jól emlékszem, de nagyon jól tart még előzö motorra tettem így fel egy órát, de azt le nem mostam róla, elöbb adta meg magát az óra mint a ragasztó !
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a (K-8) GSF650S-be milyen gyertyát kell tenni? Sajna nem találtam katalógust a neten és ma szeretném megvenni őket. Előre is köszi!
sracok, otletet szeretnek kerni: Gipro fokozatkijelzomnek a ragasztos fele (nem a tepozarak) elengedte magat a tegnapi mosas utan es most csak lifeg a kijelzo.
mivel erdemes visszaragasztani, hogy esetleg valamikor le is lehessen szedni? nem akarom palma-tex-szel orokeletuve tenni.
600-as S Banditomon (gy.év.:2001) most cseréltetnék láncot, meg lánckereket. Nem akarok a gyári méretektől eltérni, ezért a pontos adatok kellenének. Úgy látom, hogy DID 50VM lánc van rajta, és JT lánckerekek (a hátsóról felírtam: C45 JTR829-47). Nézelődtem egy kicsit, meg már itt is írtatok sok mindent.
DID vagy RK? Típus: 525-ösből az 50VM kell hogy legyen akkor?
A C45 gondolom a fogszámot jelöli. De milyen az első (még nem néztem meg)? Könnyen leszedhető a burkolata, és megnézhető a típusa, vagy mi a gyári előre, illetve hátra?
kiskunlacházi vagyok és erzsébetre járok melozni a motorral havi 1200km megy bele :) nem kifizetödő de nekem megéri nem is a láncal lenne a fö gond hanem ezzel az irtozatos darálo hangal amit nem tudok hova tenni a lánc kibirná agusztusig a tényleges szervizig ... bár már arra is gondoltam hogy a 66.000km elég volt neki és leakar pihenni :)
(csak gyogyuljon meg)
tenyleg, 650-es bandin kinek mennyit birt a gyari gumi? (atlagos felhasznalassal...)