Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öszintén szolva örültem hogy hazaértem :)
nem vagyok az aki szereti kinozni a gépeket :) ha közelebb nem kapok helyet akkor lehet élnék a lehetőséggel .... és ötleted ? ez alapján ... tudom hogy nem sok de ha be kell vinnem akkor már egy lánccsere is dukál és azért annyira nem vastag a pénztárcám :D
a be és hazaszállitás az mennyi felár?...
Nekünk itt van: http://quickmoto.hu/ ha gondolod és kibírja idáig akkor mi is megnézzük, ha esetleg nem kínoznád hozzánk el akkor be és hazaszállítással is meg tudjuk oldani.
üdv lenne egy olyan gondom hogy a baditám 1-esben és 2-esben olyan hangot ad ki mintha (darálná a csapágyat) nagyobb fordulaton és sebességben abbamarad de viszont nem huz ugy a motor mintazelött .....
őtletek?
más: valaki emlitette hogy szigethalmon van motor szervizük azt megköszönném ha mondanátok egy cimet és egy nyitvatartást mert akkor odáig még elvánszorgok
elörre is köszi
Ezt jól kigondoltad!
Elmondom, mit gondoltam ki
Odagurulok a héten. Kijön a mester egy tükörrel,alánéz és meglátja, mi a helyzet. Én viszem a csere darabot, a viszonyítás kedvéért. Aztán mond valamit. Így OK?
Ezt majd a mesterek megmondják.
Csak azért kérdem, mert ha alulról nézem, az anyag 10mm átmérőjű, körülötte meg kb 2mm a karbi anyaga. A kifúrás+ balos behajtón kívül nem tudok más technikát...ott valami engedni fog, a kérdés, hogy mi
Rendben, jelentkezni fogok.
Elsősorban szívás.....de a kockázatot gondolom előre közlik a gépműhelyben és akkor Te döntöd el vállalod-e........de eddig még nem tudok ilyenről.
Ez még kiderül. Kicsit sűrű a porgram mostanában
Ja, ha kiszabadítás közben törik a karbi, akkor mi van?
Ez nem semmi volt! Remélem még összefutunk!
Mi vagy Te bontod? Ha mi akkor óradíj ha Te akkor mi fizetünk....
Én is köszönöm tsanyi, hogy elvittetek Slovákiába!
800 km-t gurultam innen az Alföldről!
Ez bontós, tutira. Úgy?
pffffffffffffff...........
Nem beszélni kici kínai!
Ha nem akarod vágni és nincs több 100mb-nál a videó akkor rögtön fel lehet tenni, de ha több akkor a gépen található múvi mékerrel könnyen kisebbé lehet tenni....
Annak, aki tudja!
Miért nem? Elég egyszerű.....
Ilyen van nekem 8 db, csak nem tudom feltenni.
Akkor duplán irigykedek.
Több, mint egy hónapja ez az első hétvége, mikor nem esett, és én nem tudtam motorozni. Pénteken tudtam volna, akkor természetesen szakadt.
Megázni? Szerintem ma csak az esőerdőkben esett.....
Én kösz a megjelenést! Itt egy rövid videó : http://sportmotor.hu/motoros_v...
Sanyi úr!

Köszönjük a mai napot, nagyon jó kis guriga volt.
Jó volt a guriga? Nem áztatok meg?
Ezt gépműhelybe szoktam vinni a szomszédba és max 2 rugó ha hozzáférhető helyen van, ha nem akkor a karbit le kell bontani....