Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt szépen mondtad!....nem akarsz a promótőröm lenni?
Ja, az injektorokat ugyanúgy egymáshoz kell szinkronizálni.
A sportkipuff meg felborítja gyárilag fékpadon beállított egyensúlyi helyzetet, azért kell a keveréket hozzáálítani
Nem hiszem azért, lányok is jönnek motorral. Parassán szerintem 10 körül leszünk.
Jobbulást!
Csak nem jön a második?
OK! Ott leszek akkor Parassán. De az is lehet, hogy Rétságon.
' óra alatt lenyomjátok a 80 kilcsit tankolással?
Szerintem Parassapuszta lesz oda-vissza, többeknél volt feltétel a korai hazaérkezés....Rétságon tankolni fogunk kifelé kb. 9.18-kor érünk oda.
Bocs az off-ért, de nincs külön topic.

Sanyi!
Akkor végül is merre lesz az odafelé? Sahy vagy Balassagyarmat? Mert mennék, de nehogy itt várjalak, ti meg amott mentek.
Mivel ez az út nekem hazai pálya, javaslom a bgyarmati menetet, és a sahyi jövetelt. Hidd el nekem.
Nos?
Jobbulást a Nejednek és gyors növekedést a gyermeknek! Tényleg, azért reggel kelj időben és próbáld rá a gyereket a gépre hátha nőtt annyit az éjjel?
Sanyi, sajnos nem tudok menni holnap, pedig nagyon készültem rá.
Az asszony kórházba került, a gyereknek meg még nem ér le a lába a lábtartóra, úgyhogy itthon kell maradjak vele.
Jó gurulást nektek, remélem lesz még majd máskor is.
A kipuhoz írom a mennyiséget......
Sziasztok lenne 1 kérdésem a 250 es banditosokhoz nekem a 93 mas van és az bajom vele hogy nem akar 3-4 ezerig húzni de semmijen fokozatban sem 3 mas felett meg kisem jön 3-4 ről az lenne a kérdésem hogy a karbi aján ami van 4 csavar ami a benzint állítja azt tövigbe és mennyit csavarjak ki rajta? nagyon fontos lenne előreis köszönöm
Erik 64 vettem,értem és nanáá
A sportkipura hangolás és az injektor hangolás között mi a különbség?Az injektorokat külön egymáshoz is hangoljátok?A sportkipura meg csak a befecskendezett összmennyiséget?
Most éppen akciós a 42 és a 44 literes is. 60 és 70 euró.
Ami újonnan jó vétel az a moto-detailes (kappa utángyártott) 44L doboz, louis-ban vagy az itthoni forgalmazóknál (bázismotor pl.)
A 2db koffert ki lehet fogni 35 pénz körül....akció esetén
A szelepállítást-ellenőrzést óradíjban csináljuk, nem szivesen mondok rá fix árat mert annál olcsóbbra szokott kijönni főleg egy GS500-nál ahol nem sok bontással jár a dolog. Az óradíjunk 3500/h és ez legfeljebb 3 óra lehet, a szinkron pedig azzal a jó kis műszerrel 5 rugó.
Jó, egy év múlva újabb 30ezer után kipróbállak titeket is, hacsak nem érzek előbb problémát!
K3-as Gs500 szelepállítást mennyiért, és karbiszinkronját mennyiért csináljátok?
Aktuális lenne a fiamnak!
Mi is ugyanazzal az eszközökkel dolgozunk hasonló árakon csak Bp.-n. Nálunk is lehet kanyarogni a telepen az épületek között.
Vettem Én, csak próbáltam jópofa lenni!
Egyik személy én vagyok.
Tartót én magam csináltam hozzá mert a gyári aranyárban van.
Olyanra gondoltam én is, de most nem találtam jót az apróban. Máshol is körbenézek majd.
Mindenképpen olyat, amibe két db zárt sisak belefér. Én használtan vettem újszerű GIVI-t 30-ért. Itt az apróban szoktak lenni szépek.
Sziasztok!
Két hónapja lettem Nagy Bandit tulaj és szeretnék rá egy nagyobb dobozt. Milyent érdemes venni és mennyiért?