Ja, az injektorokat ugyanúgy egymáshoz kell szinkronizálni.
A sportkipuff meg felborítja gyárilag fékpadon beállított egyensúlyi helyzetet, azért kell a keveréket hozzáálítani
Sanyi!
Akkor végül is merre lesz az odafelé? Sahy vagy Balassagyarmat? Mert mennék, de nehogy itt várjalak, ti meg amott mentek.
Mivel ez az út nekem hazai pálya, javaslom a bgyarmati menetet, és a sahyi jövetelt. Hidd el nekem.
Nos?
Sanyi, sajnos nem tudok menni holnap, pedig nagyon készültem rá.
Az asszony kórházba került, a gyereknek meg még nem ér le a lába a lábtartóra, úgyhogy itthon kell maradjak vele.
Jó gurulást nektek, remélem lesz még majd máskor is.
Sziasztok lenne 1 kérdésem a 250 es banditosokhoz nekem a 93 mas van és az bajom vele hogy nem akar 3-4 ezerig húzni de semmijen fokozatban sem 3 mas felett meg kisem jön 3-4 ről az lenne a kérdésem hogy a karbi aján ami van 4 csavar ami a benzint állítja azt tövigbe és mennyit csavarjak ki rajta? nagyon fontos lenne előreis köszönöm
A sportkipura hangolás és az injektor hangolás között mi a különbség?Az injektorokat külön egymáshoz is hangoljátok?A sportkipura meg csak a befecskendezett összmennyiséget?
Ami újonnan jó vétel az a moto-detailes (kappa utángyártott) 44L doboz, louis-ban vagy az itthoni forgalmazóknál (bázismotor pl.)
A 2db koffert ki lehet fogni 35 pénz körül....akció esetén
A szelepállítást-ellenőrzést óradíjban csináljuk, nem szivesen mondok rá fix árat mert annál olcsóbbra szokott kijönni főleg egy GS500-nál ahol nem sok bontással jár a dolog. Az óradíjunk 3500/h és ez legfeljebb 3 óra lehet, a szinkron pedig azzal a jó kis műszerrel 5 rugó.
Jó, egy év múlva újabb 30ezer után kipróbállak titeket is, hacsak nem érzek előbb problémát!
K3-as Gs500 szelepállítást mennyiért, és karbiszinkronját mennyiért csináljátok?
Aktuális lenne a fiamnak!
A sportkipuff meg felborítja gyárilag fékpadon beállított egyensúlyi helyzetet, azért kell a keveréket hozzáálítani
Csak nem jön a második?
' óra alatt lenyomjátok a 80 kilcsit tankolással?
Sanyi!
Akkor végül is merre lesz az odafelé? Sahy vagy Balassagyarmat? Mert mennék, de nehogy itt várjalak, ti meg amott mentek.
Mivel ez az út nekem hazai pálya, javaslom a bgyarmati menetet, és a sahyi jövetelt. Hidd el nekem.
Nos?
Az asszony kórházba került, a gyereknek meg még nem ér le a lába a lábtartóra, úgyhogy itthon kell maradjak vele.
Jó gurulást nektek, remélem lesz még majd máskor is.
A 2db koffert ki lehet fogni 35 pénz körül....akció esetén
K3-as Gs500 szelepállítást mennyiért, és karbiszinkronját mennyiért csináljátok?
Aktuális lenne a fiamnak!
Két hónapja lettem Nagy Bandit tulaj és szeretnék rá egy nagyobb dobozt. Milyent érdemes venni és mennyiért?