Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az anyagot azt viszi
A lazer fiber D1 nagggyonnagyon jóóó!
Ha gondolod, lövök neked rá majd valami jó árat!
Nekem is az van!
Egy vásárlónk rendelte meg a kedvesének, és mivel én is pont XS méretet hordok Lazer-ből gondoltam megpróbálom!
Soha!Ismétlem soha nem volt ilyen jó sisak a fejemen, beleértve a Scorpion Exo légpumpás rendszerű sisakját is, ami szintén itt figyel a polcon!
Annak ellenére hogy szívemből gyűlölöm a dupla d rendszerű csatot, azonnal rendeltem magamnak egyet!
Szóval ha a suhi sisak mégsem, akkor ebben állok szíves rendelkezésedre!
folyamatban. Még nem áll itthon
Köszönöm

shoei raid ! vagy Xr1000, a hires törésteszt alapján a raid....

jó akció van.....persze ez mellé kellene a scubi, de tetű drága...
2 sisakban gondolkodom, ez (shoei) vagy a laser fiber d1 lenne a schubert mellé

köv. szezont nem akarnám elkezdeni a mostani sisakkal...nem rossz, de nem az igazi, eladnám...
Az akksi gyengesége biztos nem lehet ok,mert fel volt töltve,de miután gyengült kocsiakksiról is bikáztuk,ami 20x erősebb de azzal se ment Ez a kisbanditos história tényleg így van...nekem is van 1-2 ismerős és mindenki panaszkodik,hogy így szar úgy szar...már nagyon bánom,hogy nem azt a kurva VFR-t vettem.
A fúvókázást gondoltam,de az a baj,hogy a karbinál közvetlen a légszűrő felöli oldalon adtunk neki benzint és így se regált semmit...szóval ki***tt rejtélyes.Legalább ha valami pár pöffenést produkált volna,de abszolút semmi. A gyertyák majdnem újak,hézagot bevallom nem néztem,de szikra van az le lett csekkolva...az,hogy elég erős-e az bezony jókérdés...a multkor megcsapott akkor kishíján eldobtam akkorát ütött
Nem szokták mondani - pedig 3000ft és ha jól tudom 1 hónapig érvényes......
vazzz olyat rakunk bele, hogy csak úgy száguld majd! megállni úgysem tud...
Nem megy neki házilag?
Csak fékbetét csere.
Ironed nyugos csávó,bár a gátőr cimborája viszi bele a rosszba nemtom, miért nem vesz schubit
jöjjön csak....robogót is tyunyingolunk....
Na, valaki főzős műsort les
Küldtem egy robogós arcot hozzád.
nekem az van.....nagyon sirály bár kicsit zajos........persze a schubert kivételével mind az, az viszont 6 kiló és tempós motorozásnál nem árt egy olyan nyak mint a Nick Árpi-é....
Simán jó, 3.6L szűrővel. HF138 kell bele.
Szóljál, ha jössz!
Lehet gyenge az aksi. Tolasd be magad, úgy be kell indulnia. Ha meg nem idulnak ezek az érzékeny elekű banditok, miért nem fúvókázza át őket senki? Amúgy komolyan, én egy elégedett kisbandit tulajt nem ismerek, midegyikkel van valami nyűg, és általába a nem forog ki/nem indul/rángat stb...
Ja, gyertyaghézag jó? Gyárilag nem szokott az lenni!
shoei raid II bukón filózom.....
Csak az Imet jó?
az légolajos igaz? elég az ásványi, de van aki mást rak bele
Csak nem?
Sziasztok!
Most csak egy kérdéssel zavarkodnék:
K6-os 1200S-be elég az ásványi olaj, vagy vmi szintetikusabb kell? Ja és mennyi?
Köszönöm!
IMET-ben nincs vkinek kontaktja, ismerőse?
Ja, hogy S-es.
Nekünk is el volt görbülve. Gyári alkatrész nagyon drága, az a kis alu darab ami fogja a lápát 5e amin az alu van az meg 7e (aszt hiszem). Mind a 2 darab el volt hajolva, faterom lakatos, kiegyenesítette, mert a másik oldalon sértetlen volt, annak alapjára. Nem akartunk kiadni annyit érte:S
Valahogy így nézett ki, mikor beteg volt. De már meg lett csinálva