Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az útvonal merre lesz? Már a taliponttól? Sahy vagy Balassagyarmat?
Gyere, és bárki mást is szivesen látunk.
Szia Tsanyi!Vasárnap mentek Szlovákiába?Engem lehet,hogy érdekelne.
Gariban biztos hogy nem kérdezik, csak cserélik, mert ezt írja a szervízkönyv. Max ezt elteszem, és ha gari letelik, jó lesz tarcsiba......
Elvileg 12-nél, de én is 20-nál cseréltem, és még semmi baja nem volt.
Caterpillar-t akartál írni ugye? Nálunk a három kicsi (V16, 63100cm3, 700kW) Perkins gyártmányok, a két nagy (V20, 80500 cm3, 2000kW) pedig Deutz-ok.
Gyertya nem 24-nél cserés?
Amióta enyém a bandit Motul 5100 10W40-et használok ( nem azért mert Motul párti vagyok, hanem mert ezt szerzem be legkönyebben. Autószerelőnél veszem, útba esik és este is mehetek érte ). Pár hete 2600-ért vettem egy litert ( számla nélkül, szégyellem magam ). Hétfőn veszek még 5 litert.. Az eddigi 5 csere alatt most kellett csak utántöltenem, most is azért mert folyat a hűtőm. Rossz tapasztalatom nincs vele, de más olajat még nem hazsnáltam.
Még nem tudom, hogy megyek-e. Szombaton eldöntöm. Ha megyek, akkor jelzem, vagy telefonálok.
Gyertya igen, légszűrő 18-nál!
Halihó!
Bandit 1.2-re k.jó,k.könnyű csipkés hullámtárcsa eladó (gy.Suzuki)
párban 30.000.-
Szeva!
Ma 2 jelentkeztek a gumára.Elkelt,köszi,hogy visszaírtál.
Széles utat,gumifüstöt!
Hát most nem hiszem mert eddig is vagyunk innen a GSR és SV topicból kb 8-an és remélem közületek is jönnek páran. 8.00-kor találkozó az M3 kivezetőjén a Shell kúton bagy Neked velem ugyanott mint legutóbb fél 8-kor. Ha kiírnám a motorozz.hu-ra akkor összejönnénk vagy 30-an.
Zöldi!
Motul láncsprayt is forgalmazol?
Szevasztok Banditák! steeldog köszi az ajánlatot kecsegtető meg kellene nézni a gumákat csak ha Kaposvárrol felbumlizok kb.többe kerül a leves mint a hús.Azért szeretném látni a gumikat mert egyszer igen ráfáztam az elöző 750-es Banditra vettem egy még/szörös/Pilot sport gumát mondanom se kell meg volt gombázva és lassan eresztett hiába költöttem rá akkor se lett jó pedig a környék legjobb gumisával csináltattam ugyhogy én csak új gumit veszek.Mégegyszer köszi.Egyébként én is olajcsere elött állok és Bel-Ray EXS olaj lessz benn már meg is vettem.Csabu!Ahol én dolgozom ott is van gázmotor Carpentillar meg Perkins itt most váltottakMobil Pegasus helyett Agipra azt mondják a szervizesek/mert mi nem nyulhatunk hozzá/ hogy ez jobb/ ahány cég annyi olaj/Az erő legyen veletek!
hello mindenki. azt szeretnem kerdezni hogy egy 2002 es suzuki banditon 600s mekkora a legnagyobb ulesmagassag amit ellehet erni_? kossz a valaszt
Helló
Ma reggel a Szentendrei úton befele összefutottam egy Banditos kollégával. Kérdezősködtem a sportkipufogójárol. Ha olvasod jelezz vissza az estvan64@citromail.hu címre.
Csabunak jól rémlik, meg gyertyát is szoktak.
Nézd meg a kézikönyvben, de nekem úgy rémlik, olaj, olajszűrő, légszűrőcsere.
Sziasztok!
Tudna valaki tájékoztatni arról, hogy milyen munkálatokat végeznek a 12.000-es szerviznél?
Ja és hogy mennyibe kerül, és hol érdemes megcsináltatni (Pesten belül, vagy a környékén gondoltam). Köszi.
Honnan, kik, mikor, meddig, stb?
Nem írod ki a motorozz.hu-ra a túrákhoz?
ja-ja....odamegyünk megint...
Az enyémben is olyan van, lassan már cserés de nem hiányzik belőle semennyi.
Ez az a hely, ahova a múltkor mentünk lombot nézni, és Donovalyban kajáltunk? (Mikor a cseh figura eldobta a TransAlpot)
2000 km lehet benne kb.