Amióta enyém a bandit Motul 5100 10W40-et használok ( nem azért mert Motul párti vagyok, hanem mert ezt szerzem be legkönyebben. Autószerelőnél veszem, útba esik és este is mehetek érte ). Pár hete 2600-ért vettem egy litert ( számla nélkül, szégyellem magam ). Hétfőn veszek még 5 litert.. Az eddigi 5 csere alatt most kellett csak utántöltenem, most is azért mert folyat a hűtőm. Rossz tapasztalatom nincs vele, de más olajat még nem hazsnáltam.
Hát most nem hiszem mert eddig is vagyunk innen a GSR és SV topicból kb 8-an és remélem közületek is jönnek páran. 8.00-kor találkozó az M3 kivezetőjén a Shell kúton bagy Neked velem ugyanott mint legutóbb fél 8-kor. Ha kiírnám a motorozz.hu-ra akkor összejönnénk vagy 30-an.
Szevasztok Banditák! steeldog köszi az ajánlatot kecsegtető meg kellene nézni a gumákat csak ha Kaposvárrol felbumlizok kb.többe kerül a leves mint a hús.Azért szeretném látni a gumikat mert egyszer igen ráfáztam az elöző 750-es Banditra vettem egy még/szörös/Pilot sport gumát mondanom se kell meg volt gombázva és lassan eresztett hiába költöttem rá akkor se lett jó pedig a környék legjobb gumisával csináltattam ugyhogy én csak új gumit veszek.Mégegyszer köszi.Egyébként én is olajcsere elött állok és Bel-Ray EXS olaj lessz benn már meg is vettem.Csabu!Ahol én dolgozom ott is van gázmotor Carpentillar meg Perkins itt most váltottakMobil Pegasus helyett Agipra azt mondják a szervizesek/mert mi nem nyulhatunk hozzá/ hogy ez jobb/ ahány cég annyi olaj/Az erő legyen veletek!
Helló
Ma reggel a Szentendrei úton befele összefutottam egy Banditos kollégával. Kérdezősködtem a sportkipufogójárol. Ha olvasod jelezz vissza az estvan64@citromail.hu címre.
Sziasztok!
Tudna valaki tájékoztatni arról, hogy milyen munkálatokat végeznek a 12.000-es szerviznél?
Ja és hogy mennyibe kerül, és hol érdemes megcsináltatni (Pesten belül, vagy a környékén gondoltam). Köszi.
Bandit 1.2-re k.jó,k.könnyű csipkés hullámtárcsa eladó (gy.Suzuki)
párban 30.000.-
Ma 2 jelentkeztek a gumára.Elkelt,köszi,hogy visszaírtál.
Széles utat,gumifüstöt!
Motul láncsprayt is forgalmazol?
Ma reggel a Szentendrei úton befele összefutottam egy Banditos kollégával. Kérdezősködtem a sportkipufogójárol. Ha olvasod jelezz vissza az estvan64@citromail.hu címre.
Tudna valaki tájékoztatni arról, hogy milyen munkálatokat végeznek a 12.000-es szerviznél?
Ja és hogy mennyibe kerül, és hol érdemes megcsináltatni (Pesten belül, vagy a környékén gondoltam). Köszi.
Nem írod ki a motorozz.hu-ra a túrákhoz?