Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg az agomotors is, ők a Gipro-t forgalmazzák. Nekem is olyan van.
Esztergomban a Prop-tec-nél!
Egy kis kanyargós motorozást bőven megért!
Köszi a hozzászólásokat.
Kérdés.
Hol csinálták a szinkront? (ilyen méltányos áron) Ha nem titok.
Tsanyi!
Az a gond, hogy még garanciális a gép és kénytelen vagyok egyelőre márkaszervizbe vinni.
Szombatra be is jelentkeztem a Motorrad-ba. Ők sokkal korrektebbnek tűnnek mint Hollósmesterék.
Amúgy köszi a felajánlást, ha letelik a gari, hozzátok fogom hordani. El is tároltam a weblapodat.
Jó túrát mindenkinek aki megy! Remélem az időjárás is jobb lesz mint ma volt...
Legközelebb lehet hogy mi is csatlakozunk hozzátok, persze csak ha nem zárt körű a buli.
Basszus, elnéztem, Vasárnap nyitom a szervízt!
Ez a guriga vasárnap van! A múltkor épp lemaradtatok, most bepótolhatod. Lehet, mi is megyünk.
Mennék Én is, csak reggel 8-kor Mi indulunk Mezőberénybe Bobekék esküvőjére!
Hiába, kell a motoros kíséret!
Helyettem is kanyarogjatokm, mert sztem megint csak a gumi közepét fogom használni!
+2-vel?
Oldalkocsis a gép?
Oké,akkor én is 2 személlyel megyek.
Szerintem igen.....
Oké,rendben ott leszek,két személlyel jön valaki?
Igen, és 8.15-kor indulunk tovább.
Szia Tsanyi
Akkor pontosan a tali: M3 kivezető Shell 8 óra?
Ne is vidd oda!
Szelephézagot pl 24 ezrenként kell ELLENŐRIZNI!
Ha tűrésen belül van, hozzá sem nyúlhat! Én több mint 21ezret mentem a sportkipuffal, és csak utána szinkronizáltattam az injektorokat, de akkor is azért, mert 30-nál elkezdett rángatni 6.ban, ami addig nem volt. Ezt 5000-ért csinálták kinyomtatott diagrammal! Utána viszont olyan lett, mint még a szalonból kihozva sem volt!
Akkor is, mert 12ezrenként kell a garihoz. Egyébként pedig harmincezrenként fogom !
húha, igaz az enyém légolajos, de raktam rá egy nem gyári kipuffot, a szokásos szervizen kívül, én nem mérettem, állítottam semmit....hajaj, most akkor ez is enni fogja az olajat?
szerintem sem....
ertem, koszi. es sem hangzik rosszul...
Valószinüleg az írásra gondoltál, az nálam 6 rugó, de mivel nincs pad így annyit vállalok ezért +-ban, ha nem vagy elégedett a teljesítménnyel vagy olyasmivel ami ezzel összefügg akkor 2 héten belül(vidékieknél ennél hosszabb ideig) annyiszor állítok rajta ameddig jónak nem találod. http://quickmoto.hu/
Hollósról nekem is vannak "jó" tapasztalataim....
Minden nap ott megyek el előtte...
Szép mocik állnak ott rendszeresen...
A Proptech-nél volt. Ők csinálják a sebfok kijelzőket is.
aham.
en az utanallitasra gondoltam, csak ezek szerint hulyeseget irtam.
Erik írta a múltkor, hogy 5e volt az injektorszinkron valahol esztergomban.
Mondjuk attól hogy sportcsövet tettél fel , nem kell szinkronoztatni, semmi közük egymáshoz.
kar, pedig 5 ezerert mentem volna hozzatok egy kis szinkronra a sportkipuff miatt...
Ez sztem korrekt