Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húúú..ez életveszély....
Az is jó, ha visz magával egy hozzáértőt -akinek ilyen van- a vásárláshoz.
Ferenc,
Ha használton gondolkodsz és a motor leinformálhatóan szervizelt elsőként a gumik, lánc lánckerék állapotát nézd, na meg véleményem szerint a motor "eredetiségét"(ne vagy minnél kevesebb legyen buherált azaz nemgyári megoldás)
Azt hallottam én is tapasztalt szerelőktől, hogy a motorral semmi gond nem lehet ha a karbantartás be van tartva! Nekem is azt mondták minimum 150.000 km-ert tutira elmennének...
de hozzátette, hogy hiába mert azt sok motor nem éli meg...
Ferenc!
Hogy egy motor mennyit megy el felújításig, az nagyban attól függ hogy miként volt használva, illetve milyen alapossággal gondozták, vigyáztak rá!
Nem lennék meglepve, ha 150000km-t is simán képes lenne teljesíteni komolyabb beavatkozás nélkül.Természetesen egy ilyen szám elérése feltételezi az épeszű használatot, és a gondos karbantartást is!

Más:
Pár hozzászólással lejjebb azt írtam hogy Lazer Vertigo lesz valószínüleg a következő sisakom is!
Nos jelentem ez ma megdőlt, tekintettel arra hogy volt SZERENCSÉM megpróbálni a Lazer Fiber D1 sisakját!
Elég sok féle sisak volt már a fejemen, de ilyen jó még soha!
Egyből meg is rendeltem magamnak egyet! Igaz nem olcsó, de az érzés......
Ok. A helyzet nálam ugyanez, én most anyagért járok vele. Egy évesen benne volt 12e, most lesz 4, és még nincs benne 22e Bezzeg a szakadék RK láncot már kiverte belülről kifelé(!) a rozsda(pedig sok doboz spét elfújtam rá, nagynyomást sem kapott), max egy ezrest adok neki. Aztán DID VM---Az bevált régebben is.
Jééézusom, mi az a fekete szar a blokkon? Bukócső? Vagy bele photosoppoztál?
Na ezt nem eszem meg A hondáknak meg 12000/1 év, pedig azok épp olyan motorok, mint bármelyik másik..
Sajna már második éve nincs időm és pénzem motorozni. Csak munkábajárásra használom. Szerencsére 20 km a munkahelyem és kanyargós az út. Azért, ha erre jársz, szólj és mehetünk egyet.
Az is egy lehetőség, valóban.
vagy ezzel dolgozik....
Hali,
Emléxem hogy ott volt, igazolom!
(Ezt természetesen Eriknek szántam)
Az csak benzinre havonta 90eFt, plusz a 20e olajcsere, és egy hátsógumi. Kéthavonta elsőgumi. Nincs anyagi gondod az biztos, ha tényleg így van. És szabadidőd is rengeteg.
6000km egy hónapban? Azt hogy? Napi 200km ha minden nap használod. Jól kiszámoltam, mi? Én idén mentem 1800at
Fhoksz, ott van a szervízkönyvben, 6000km vagy 1év, amelyik hamarabb eljön
Nyugodtan vedd meg, szerintem nem fog szétesni alattad
Sziasztok!Bandit vásárlás előtt állok.2006-os 650s 19000km.Mennyire sok ez a km? Mennyit mennek el ezek a motorok motorikusan nagyobb felújításig.
ehh te aztánn használod a gépet....
Én nem halotam edig fél évröl csak egy évről vagy 6e.
Nem jól tudod? 6000 vs 6 HÓNAP!
Mit nem értesz?
Minden hónapban beleszalad a 6000 kilcsi!
15 hónapos a gépem, 31 van benne, pedig nincs is időm motorozni!
Végül ma Bánk felé mentünk, és jelentem a tó zseniális volt!Úszás, napozás, motorozás, megázás, takarítás
hja..én se dobom ki 1 év után....eddig a 2. cserében marad még pár ezer...én biza elpöfögöm a köv szezon kezdetén még azt...
de a csere biztos nem árt
Ha keveset mész vele, nem lesz annak az olajnak két év alatt se baja. Futásteljesítmény megteszi, 6e km, csere és pont.
köszi megnyugodtam!

Nem értem a kérdésed nyáron minden honap? nem drága az kicsit? A 6000 km még nincs benne (olyan 4500 kb) viszont tavaly Ápril 20 körül votl cserélve és ugye vagy 6e vagy 1 év. Am a mennyiségével semmi baj nincs, tavaly nyár végén öntöttem hozzá még egy lötyintésnyit. De akor megnyugodtam, 1-2 héten belül olajcsere és remélem utána jo lesz! Köszi!
Kravennek igaza van, de 15 hónapos olaj?
6000km,vagy 6 hónap a csere.
Én nyáron havonta cserélem, mert muszály!