Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, igen, csak kicsit mellényúltam.
Több mint valószínű, hogy igen! :)
Ez gyertya témához jött?
A Banditában 12e-nél cseréltem, a GSX-ben 20-nál. Egyiknek sem volt semmi baja. Elméletileg 12e-renként kell.
1-essel vízszintesen
2-essel függőlegesen
Hello. nekem 2003as 600as S es banditom megtudna nekem valaki mondani hogy hol es hogyan tudom allitani a lampa magassagat mer minden megvilagit csak az utat nem kossz elore is
Sziasztok!

Köszi az elözöeket, és bocs a bannért, de még annyit kérdeznék hogy gyertyát ki mikor szokott cserélni? Én régegbben aszem 11ooo nál cseréltem, de hibátlan volt... most olyan 9 körül jár, sztem év végére akt lesz, de ha elbir többet is nincs rá felesleges 12 ropim a cserére!

Köszi!
köszi a tippeket!
Nekem a két oldalidomot, meg az első fedő cápaidomrészt csinálták össz. 15.000Ft-ért. Nem lett a legjobb (az egyiket egy kicsit bőrösre-hullámzós felületűre csinálták), de remélem bírja egy pár évig. Messziről nem annyira feltűnő, és közelről is csak ha figyelmesebben nézed meg akkor látszik. Jobb, mintha újat vettem volna.
én télen csináltatnám....
Szerintetek 10e Ft/idom milyen ár fényezésért? Most ilyen állapotban vannak:
Nekem 10e Ft volt munkadíjjal, anyaggal együtt a két telószár.
A múltkor itt valakinek 8000-ért csinálták +anyag.
köszi esetleg ár tipp?
Két évente kellene.
Ajánlom, hogy szedd szét és alaposan tisztítsd is ki. Elég sok szmötyi tud benne kialakulni.
Sziasztok!

Olyat kérdeznék hogy 400as bandtitába milyen idöközönként illene első teló olajat cserélni? A gyári olaj viszkozitás megfelel, vagy lehet vele variálni? A másik meg hogy egy átlagos szerelönél hasra kb mennyi között mozog (csak munkadij) egy telo olaj csere? Köszi a tippeket!
Akor már tankbőr 17500-ért úgy hogy viszem a tanktáskát és arra is rákerül a csatt a felfogatáshoz
piros Schubert S1, újszerű állapotban, garanciás, alig használt (utasként): eladó
http://indafoto.hu/I_Edi/schub...
érd: itt valahol a környéken....fórum
54/55 méretű

Ir.ár: 65.000.-HUF ?

Komoly vevő esetén Baja, Szfvár, Pécs, Tata városokban tudunk találkozni.

Ugyanitt van egy eladó GSF 1200 k1-k5,(k6?) típusokhoz passzoló, gyári de áthúzott ülésalapom, szövettel (ez ledobható), aki esetleg nem akarja a gyárit szétfaragni, de alakítani akar rajta...27.000.-HUF körül...
Az nem olyan kék! Mégcsak nem is hasonló.
Kössz az infókat hát még elgondolkodok mi lesz!
Lehet "Do it yourself" lesz!
Még meglátom!
Köszi mégegyszer
nem linkelte be a képet. Mindegy...
Ez a gyári.
Ha gyárit veszel, aranyárban van. Ha van hozzá affinitásod, el is lehet készíteni. Majévas le, minta kartonpapírral levesz, min. 4mm-es acéllemezre átrajzol, kivág, összehegeszt, széleket lekerekít, lecsiszol, sprével lefúj. Nekem ~ 10-12 órai kézimunka volt. Ára a 600 ft-os spray, a lemez hulladékból volt ingyen. Ha a majrévasat meg akarod tartani, akkor a doboz csúnyán magasra és hátra kerül. Gyári tartó ~30e, az 5-ös alumínium ~22e, a harmadik a sajátom, a 600 Ft-os.
Ha a doboz platniját felfúrod és felcsavarozod, teljesen letakarja az egészet, szinte nem is látszik.
akkor az nem csomagtartó, hanem doboztartó platni....

givi, kappa a legismertebb
monokey doboz felszerelésére legyen alkalmas és a motortípusához igazodjon....
pl. shox.hu, biker-world.hu

Szép árak vannak.
Az alkalmi vétel hátránya, hogy nem lehet pl. színt, felszereltséget választani. Így jártam én is ezzel a géppel, de szerencsére amúgy is a fekete tetszett legjobban. Esetleg a bordó jöhetett még számításba, de akkor olyan színű kocsim volt, úgyhogy az ki lett lőve. Ez a kettő szín azért tetszik mert mattfekete a vázuk és a futómű alkatrészek. Mikor vettem volt egy fél éves bordó az egyik kereskedésben és volt ez az új fekete majdcsak annyi áron. Az asszony döntött és Ő választotta a feketét.
Amúgy is tisztaságmániás vagyok, így aztán én is puceválom rendesen
Az előző gépemet az ezüst színűt meg a haveromtól vettem, ott még ennyi választás sem volt. Na az aztán tényleg jó szín volt nem látszott rajta semmi és szerintem minőségre is jobb lehetett talán.