Sziasztok!
Pénteken lettem egy 1200 S bandit tulaja. kérdésem lenne hozzátok, csomagtartót szeretnék felszerelni a motorra. Hol s mien áron lehetne beszerezni? Nem ien re gondoltam mint ami itt a képen van, mert erről az előző tulaj azt mondta, hogy nem jó!
Én is karosszériavédő fólián gondolkozom, legalább a tankra. Láttam 10.000 Ft + áfáért, de ezt szerintem ki lehet hozni olcsóbban is.
Egy tipp: http://www.bolekft.hu/new/auto...
Nekem van fóliás ismerősöm, designer.
Vele próbáltunk feltenni átlátszó fóliát (AVARY), de nem volt esztétikus.
A cél az volt, hogy az egyhetes nyaralás alatt megóvjam a tankot a tanktáskától (para), szóval az esztétikum nem volt releváns.
Próbáltuk megoldani, hogy pofás legyen, de csak nem sikerült.
Talán más gyártmány termékével.
Köszi a segítségeteket!
Az igazat megvallva tényleg kényes a fekete szín de a szalonban teljes szerelembe estem ... meg aztán amúgy is túl precíz vagyok a gép(ek) tisztaságára úgyhogy 1 gurulás = a végén 1 motor tisztítással is...
Mindenképp átlátszó fóliát szeretnék a tankra mert a tankpad nem tetszik, nem beszélve arról h nem véd oldalt semmit...Vajon lehet kapni sima átlátszó fóliát is kapni a papírboltba? Vagy vajon hol?
Sajnos igazat kell, hogy adjak. Mosás után 1 napig szép.
Nem a fekete színnel van bajom, hanem nagyon kényes.
Én minden motorozás előtt úgy kezdem, hogy kompresszorral körbefújkálom, hogy lejöjjön a por.
Az ezüst nem tetszik.
Az a kék, mint ami a banditám volt. Na az szép!
Igaz, mikor mentünk megrendelni az ezüst N-est, ott állt a szalonban egy fekete S. Asszony is, én is, szerelembe estünk. Az értékesítő egyből mondta, hogy ne merjük megvenni, mert a fekete csak addig szép, amíg a szalonban áll.
Köszi Mike!
Ez egyszerű mattfekete öntapadós tapéta, ami anyagában szinezett. Semmi extra. Papírboltban lehet venni méterre.
A formát én nyírtam ki papírból, majd a fiam vizipisztolyával és egy bankkártyával felraktam.
Nekem nem tetszett a gyári tankpad amit felraktak a szalonban, mert az íves részeknél felvált. Ha meg nem oda ragasztod nem véd semmit csak dísznek van. Így aztán csináltam oda is, meg ahová hozzáér az űlés a tankhoz.
Sajnos kell rá ilyeneket tenni mert a fekete elég kényes szín, nameg sztem elég gyenge minőségű is.
Így nem kell annyira vigyázni rá. A haverom motorjáról amikor hoztuk el a szalonból egy út alatt megkopott a festék, ahová a cordura nadrágja hozzáért.
Ezen okúlva csináltam meg az enyémen.
De összességében mégsem éri meg. Lehet, hogy háromszor annyit bír, de háromszor annyi az ára is, szíjkerék nélkül. Valamint vegyük hozzá, hogy ha nem felel meg a motor gyári áttétele- ami azért előfordul- nem tudsz változtatni 3000 forintból, mint a láncnál. A láncspré ára a különbség, de arra meg tényleg ott az automata olajzó. Mellesleg egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány embert ismerek, aki 60ezer km-en keresztül megtart egy motort.
Hali!
No problem Van teljes szerelési kézikönyvem,kapcsolási rajzokkal,szétszedési utasítással képekkel illusztrálva stb stb.. 400-as Bandithoz. Ha ez érdekel,akkor mondj mail címet vagy valami elérhetőséget és küldöm is...amúgy elég nagy a fájl,szal ha lehet,akkor ne freemail címet,mert azt kifagyasztja
Nah Booyakasha
Ezt azért megcáfolnám sztritfajter motorokon is láttam már szíjhajtást pedig azok kapnak hideget meleget. Nem lehet egyébként egy olcsó mulatság, de ha összességében nézem Láncspray lánc lánckerék elgondolkodtató. Nem beszélve a szíjat nem kel gondozni csendesebb és élettartamra is háromszor annyit bír mint a lánc.
Ja. Lehet, hogy maradi vagyok, de nem is tudnék úgy megbízni egy szíjban, mint a jó öreg láncban, acélból.
Nem is szokás erősebb mocikra tenni, inkább a gagyi csopperekre.
Szerintem a 100 lovas Bandita, vagy GSX széttépné egy egykeréknél.
Hát tényleg tuti a gép!
Jól látom a gépeden, hogy a tank alsó részén (ahol a lábaddal közrefogod a tankot) van védőfólia?
Ha igen akkor nagyon érdekelne hogy milyen hol lehet kapni hasznos-e stb...Most akarok valami hasonlót oda+tankpad helyére is.
Pénteken lettem egy 1200 S bandit tulaja. kérdésem lenne hozzátok, csomagtartót szeretnék felszerelni a motorra. Hol s mien áron lehetne beszerezni? Nem ien re gondoltam mint ami itt a képen van, mert erről az előző tulaj azt mondta, hogy nem jó!
Egy tipp: http://www.bolekft.hu/new/auto...
http://www.bazismotor.eu/244/2...
34;SCHUTZFOLIE TRANSPARENT"
Szerintetek?
Vele próbáltunk feltenni átlátszó fóliát (AVARY), de nem volt esztétikus.
A cél az volt, hogy az egyhetes nyaralás alatt megóvjam a tankot a tanktáskától (para), szóval az esztétikum nem volt releváns.
Próbáltuk megoldani, hogy pofás legyen, de csak nem sikerült.
Talán más gyártmány termékével.
Az igazat megvallva tényleg kényes a fekete szín de a szalonban teljes szerelembe estem ... meg aztán amúgy is túl precíz vagyok a gép(ek) tisztaságára úgyhogy 1 gurulás = a végén 1 motor tisztítással is...
Mindenképp átlátszó fóliát szeretnék a tankra mert a tankpad nem tetszik, nem beszélve arról h nem véd oldalt semmit...Vajon lehet kapni sima átlátszó fóliát is kapni a papírboltba? Vagy vajon hol?
Nem a fekete színnel van bajom, hanem nagyon kényes.
Én minden motorozás előtt úgy kezdem, hogy kompresszorral körbefújkálom, hogy lejöjjön a por.
Az ezüst nem tetszik.
Az a kék, mint ami a banditám volt. Na az szép!
Ez egyszerű mattfekete öntapadós tapéta, ami anyagában szinezett. Semmi extra. Papírboltban lehet venni méterre.
A formát én nyírtam ki papírból, majd a fiam vizipisztolyával és egy bankkártyával felraktam.
Nekem nem tetszett a gyári tankpad amit felraktak a szalonban, mert az íves részeknél felvált. Ha meg nem oda ragasztod nem véd semmit csak dísznek van. Így aztán csináltam oda is, meg ahová hozzáér az űlés a tankhoz.
Sajnos kell rá ilyeneket tenni mert a fekete elég kényes szín, nameg sztem elég gyenge minőségű is.
Így nem kell annyira vigyázni rá. A haverom motorjáról amikor hoztuk el a szalonból egy út alatt megkopott a festék, ahová a cordura nadrágja hozzáért.
Ezen okúlva csináltam meg az enyémen.
Üdv.:Tibi
No problem Van teljes szerelési kézikönyvem,kapcsolási rajzokkal,szétszedési utasítással képekkel illusztrálva stb stb.. 400-as Bandithoz. Ha ez érdekel,akkor mondj mail címet vagy valami elérhetőséget és küldöm is...amúgy elég nagy a fájl,szal ha lehet,akkor ne freemail címet,mert azt kifagyasztja
Nah Booyakasha
Nem is szokás erősebb mocikra tenni, inkább a gagyi csopperekre.
Szerintem a 100 lovas Bandita, vagy GSX széttépné egy egykeréknél.
Jól látom a gépeden, hogy a tank alsó részén (ahol a lábaddal közrefogod a tankot) van védőfólia?
Ha igen akkor nagyon érdekelne hogy milyen hol lehet kapni hasznos-e stb...Most akarok valami hasonlót oda+tankpad helyére is.
Köszi, üdv.:
Mike