Szevasztok Banditák!Olajcsere előtt állok és tanácsot szeretnék kérni.Nem szeretnék mégegyszer beleszaladni egy 20000ft-os olajcserébe.Az olajon még tökölök,hogy R4 2500,Actevo 2100,Repsol Syntetico 2200 vagy Bel-Ray 2600/liter az utóbbiból még maradt a 750-es Banditból ugy 3/4liter.Igazából az olajszürőn rágodom ez ügyben nincs tapasztalatom.Vegyem az eredeti gyárit/jó drága/Hiflot,Saitot 2000 vagy Championt 2800 ft-ért.Akinek van tapasztalata ez ügyben kérem irjon,elöre is köszi az erő legyen veletek!
Igen, nem túl bonyolult meló, de féket jobb, ha hozzáértő csinál.
Ha spórolni akarsz, olyan rendszert kérjél, ami közösítő nélkül megy, és külön indul a felső munkahengertől a két vezeték.
Amit eddig cseréltem fékcsöveket fémre, abba nem tettem vissza a retkes fékfolyadékot.. És tényleg 500-700 ft, viszont tilos spájzolni. Maradni fog egy csomó, a maradékot hajítsd el a veszélyes lerakatba.
akkor a goodridge jo lesz. annyira nem akarok penzt kolteni, es nem is a loerok miatt vettem volna PC-t, hanem az egyenletesebb teljesitmeny-leadas miatt.
de ha felesleges, akkor asszony orulni fog, hogy mennyi penzt kolthet masra
nincs tapasztalatom, most tervezem majd, akinek van, mind azt mondja, h határozottabb, jobb lett tőle a fékezés....
a használati könyv szerint tartom karban a vasat, ott is 4 évente ír cserét, bár többet is bír, a fém fékcsővel le van a gond örökre....
a legegyszerűbbb, ha egy ismert "örök" garanciás márkát raksz fel, kéket pl. -ha már pénzt akarsz költeni
modjunk most: hatso doboz tarto, 2 variacio: gyari, vagy SW Motech. szerintetek?
Ha spórolni akarsz, olyan rendszert kérjél, ami közösítő nélkül megy, és külön indul a felső munkahengertől a két vezeték.
akkor inkabb hagyon meg egy evig a gumicsovet, amig a gari lejar.
Fem fekcsonel kell cserelni folyadekot is?
Jó döntés! Úgyis megbántad volna ha eladod mert a Bandit függőséget okoz!
üdv:
mike
de ha felesleges, akkor asszony orulni fog, hogy mennyi penzt kolthet masra
a használati könyv szerint tartom karban a vasat, ott is 4 évente ír cserét, bár többet is bír, a fém fékcsővel le van a gond örökre....
a legegyszerűbbb, ha egy ismert "örök" garanciás márkát raksz fel, kéket pl. -ha már pénzt akarsz költeni