Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! 1500-ért hozok Hiflot, ha kell. Hf 138
Szevasztok Banditák!Olajcsere előtt állok és tanácsot szeretnék kérni.Nem szeretnék mégegyszer beleszaladni egy 20000ft-os olajcserébe.Az olajon még tökölök,hogy R4 2500,Actevo 2100,Repsol Syntetico 2200 vagy Bel-Ray 2600/liter az utóbbiból még maradt a 750-es Banditból ugy 3/4liter.Igazából az olajszürőn rágodom ez ügyben nincs tapasztalatom.Vegyem az eredeti gyárit/jó drága/Hiflot,Saitot 2000 vagy Championt 2800 ft-ért.Akinek van tapasztalata ez ügyben kérem irjon,elöre is köszi az erő legyen veletek!
ooo, ezt nemtudom mi, de majd megkerdem a botban
jok voltak a tanacsok, kerdezek maskor is.

modjunk most: hatso doboz tarto, 2 variacio: gyari, vagy SW Motech. szerintetek?
Igen, nem túl bonyolult meló, de féket jobb, ha hozzáértő csinál.
Ha spórolni akarsz, olyan rendszert kérjél, ami közösítő nélkül megy, és külön indul a felső munkahengertől a két vezeték.
Szólj máskor is nyugodtan itt, ha pénzköltési gondod van a vasra, motorvásárlás helyett kitalálunk itt pár pár apró, költséges "tuningot"....
megkerdeztem, mehet a csere, nem ugrik a gari, csak azt tanacsoltak, hogy ne a `sogorommal` csereltessem ki, hanem szakertovel.
ugyis mennem kell hatso doboztarto konzolert, rakerdezek.
Hát, ha bizonyítottan nyúkálsz hozzá, akkor szerintem ugrik a garancia, de inkább kérdezz rá.
igen. tehat lehet fekcsovet csereltetni, de csak markaszervizben?
akkor inkabb hagyon meg egy evig a gumicsovet, amig a gari lejar.
Garanciás még a gép? Mert akkor sajna márkaszervíz.
Én is ezt a típust választottam, és nagyon jók a tapasztalataim a gummával!Remélem valóban sokáig kitart!
ok, de szerintem ugyis szakival csereltetem, en nem ertek hozza.
Amit eddig cseréltem fékcsöveket fémre, abba nem tettem vissza a retkes fékfolyadékot.. És tényleg 500-700 ft, viszont tilos spájzolni. Maradni fog egy csomó, a maradékot hajítsd el a veszélyes lerakatba.
1 eves a motor.
Azon az 500 Ft-on nem múlik már semmi. Mikor cseréltél utoljára folyadékot? Két évente kellene.
Aaa, azert valamit kap o is!
Fem fekcsonel kell cserelni folyadekot is?
Koszi!
Hali!
Jó döntés! Úgyis megbántad volna ha eladod mert a Bandit függőséget okoz!

üdv:
mike
asszonynak nem adnám, rakd el gummára, meg benyára....
Akkor ne ígérj semmit, csak gyere
akkor a goodridge jo lesz. annyira nem akarok penzt kolteni, es nem is a loerok miatt vettem volna PC-t, hanem az egyenletesebb teljesitmeny-leadas miatt.
de ha felesleges, akkor asszony orulni fog, hogy mennyi penzt kolthet masra
nincs tapasztalatom, most tervezem majd, akinek van, mind azt mondja, h határozottabb, jobb lett tőle a fékezés....
a használati könyv szerint tartom karban a vasat, ott is 4 évente ír cserét, bár többet is bír, a fém fékcsővel le van a gond örökre....
a legegyszerűbbb, ha egy ismert "örök" garanciás márkát raksz fel, kéket pl. -ha már pénzt akarsz költeni
kosz a tippet sracok! fem fekcsovet megeri vennem a 650-re? ha igen, melyiket? Goodridge pl.?
inkább fém fékcsőre, gummára, benzinre, dobozokra költeném én is...