Én meg arra lennék kíváncsi, hogy ha vennék egy 0 km-es mocit, és szétbontanám alkatrészekre és eladnám, akkor mennyit lehetne nyerni rajta? Szerintem minimum 2 db új ára összejönne.
Hát az igencsak függ a jobb kezedtől... Sok motorfékezéssel, lightosan értelemszerűen sokkal tovább tart. Érdekes, hogy a legdrágább tételekről mindig a jobb kezed dönt. Hátsó gumi, láncszett, no meg a féktárcsák élettartama is attól függ erősen. :D
Sziasztok,
Először is köszi mindenkinek az ötleteket (tankvédőborítás, csomagtató csavar)!
Másik:
Olvasgatom a féktárcsa cseréről a hozzászólásokat hát el vagyok képedve az áraktól...
Nem mintha érintene (össz.1400 km van a motorban) de kíváncsi vagyok h kb. mennyi km-nél kell cserélni egy tárcsát ha minden szervíz be van tartva?
Üdv!
M.
06-20-3917054rudinál mndent megtalálsz... olaj betét tárcsa... az első tárcsát ha arknád se tudnád szabályozni, mert ahoz szét kéne szegecselni h tisztán megkapd a tárcsát... az pedig nem olyan egyszerü, ugyhogy mindenképp csere, de bontoba is jo minőségüeket kapsz 2őt egy újnak a feléért.... parillánál is néhetsz tárcsát...parilla.hu 40 és a csilagos ég között lesz /db!
400-as bandit-om van. Nemrég voltunk egy nagyobb túrán a tengerparton és a végefelé észrevettem, hogy fékezésnél ráz a motor eleje. Régebben is csinálta, de közel nem ennyire. Felállva az ülésből simán látni, hogy üt az első kerék.
Ha már szétszedem az elejét, akkor megcsinálom a fékeket is. Az lenne a kérdésem, hogy :
-a féktárcsáknak milyen vastagoknak kell lenniük illetve mennyi az amikor már cserélni kell őket.
-Honnan tudok rendelni fékbetéteket, esetleg tárcsát is a netről, ahol nem szart kapok.
- Milyen olajat vegyek az elsőtelókba, hogy picit keményebb legyen az eleje.
-tárcsát lehet e szabályoztatni motornál, vagy mindenképp csere lesz.
Előre is köszi a válaszokat. Szeretnék egy kicsit tájékozottabb lenni mielőtt nekifutok a dolognak.
Blue!
Megcsináltattam az injektor-szinkront!
Olyan a gépsárkány,mintha kicserélték volna! Még a kipuffnak is szebb hangja lett!
Az érdekes, hogy az elmúlt 30ezer km alatt észre sem vettem, hogy romlott volna pedig már össze-vissza járt, most mégis zongorázható a különbség !
Az a baj, hogy a hatszöget az imbuszkulcshoz nem nagyon lehet belecsinálni a végébe.
Megnézném egy bontóba, bár egy csavar újan sem lehet túl drága (1-2e?).
Sziasztok,
Elhagytam (vagy lelopták?) az egyik csomagrögzítő csavaromat ami egyben a hátsó kapaszkodót is fogja.
Nem tudjátok hol vehetnék ilyent mert gondolom a márkaszervízben horror az ára...
köszi
M.
Sziasztok ismét egy kérdésem lenne mien gyertyát ajánlotok a 1200es 2002 es bandithoz, lehet, hogy ki kéne cserélnem. S mien áron lehet beszerezni
Köszi az infót!
Először is köszi mindenkinek az ötleteket (tankvédőborítás, csomagtató csavar)!
Másik:
Olvasgatom a féktárcsa cseréről a hozzászólásokat hát el vagyok képedve az áraktól...
Nem mintha érintene (össz.1400 km van a motorban) de kíváncsi vagyok h kb. mennyi km-nél kell cserélni egy tárcsát ha minden szervíz be van tartva?
Üdv!
M.
A minimális vastagság bele van ütve a fáktárcsába. Ne szabályoztasd. inkább bontó.
400-as bandit-om van. Nemrég voltunk egy nagyobb túrán a tengerparton és a végefelé észrevettem, hogy fékezésnél ráz a motor eleje. Régebben is csinálta, de közel nem ennyire. Felállva az ülésből simán látni, hogy üt az első kerék.
Ha már szétszedem az elejét, akkor megcsinálom a fékeket is. Az lenne a kérdésem, hogy :
-a féktárcsáknak milyen vastagoknak kell lenniük illetve mennyi az amikor már cserélni kell őket.
-Honnan tudok rendelni fékbetéteket, esetleg tárcsát is a netről, ahol nem szart kapok.
- Milyen olajat vegyek az elsőtelókba, hogy picit keményebb legyen az eleje.
-tárcsát lehet e szabályoztatni motornál, vagy mindenképp csere lesz.
Előre is köszi a válaszokat. Szeretnék egy kicsit tájékozottabb lenni mielőtt nekifutok a dolognak.
Megcsináltattam az injektor-szinkront!
Olyan a gépsárkány,mintha kicserélték volna! Még a kipuffnak is szebb hangja lett!
Az érdekes, hogy az elmúlt 30ezer km alatt észre sem vettem, hogy romlott volna pedig már össze-vissza járt, most mégis zongorázható a különbség !
NAGYON DURVA a fejidomod:-)))) Nekem tetszik:-))))))
Én a csavaron lévő paszdarabra gondoltam, amibe bele akad a gumipók.
Csavart bármelyik üzletben lehet venni max 1-200ft-ért.
Nekem a konzol is külön csavarokkal van felfogatva. Bement a haver a bótba és vett 2db ilyet, meg 2db olyat (ha jól emlékszem akkor 8-as, meg 5-ös)
Én csak hátra szeretnék egy dobozt feldobni! De ötletett adtál, majd ha meglesz a kivitelezés feldobok róla pár képet!
Megnézném egy bontóba, bár egy csavar újan sem lehet túl drága (1-2e?).
http://akmt.hu/sufnituning/kon...
http://
akmt.hu/sufnituning/dob...
Még egy ilyenben is gondolkodhatnál:
http://vtn-dekor.shp.hu/hpc/we...
Elhagytam (vagy lelopták?) az egyik csomagrögzítő csavaromat ami egyben a hátsó kapaszkodót is fogja.
Nem tudjátok hol vehetnék ilyent mert gondolom a márkaszervízben horror az ára...
köszi
M.
Köszi az infót!