Hello szasztok !
Tegnap vettem egy 250-es banditot és az lenne a kérésem ha tudna valaki segíteni , hogy küldene e valaki kapcsolási rajzot mert valami elektromos baja van ezért volt olcsó.Elöreis köszike.
Ja és valaki megtudná mondani ,hogy a légszürö alatt van egy lengövezetéken egy egyenirányito dioda vagy micsoda azt hol lehet beszerezni vagy ha nem lehet-e valamivel hejettesiteni (ez három vezetéket köt össze egy kék ,zöld és fekete )
Körkérdés:
A Nagybandin ki lehet cserélni a lánchajtást szíjhajtásra? Ha igen, mik az előnyei a gondozásmentességen és a halkabb működésen kívül? Mik a hátrányai? Mennyit bír ki futásteljesítményben a lánchoz képest? Sacc mibe jönne? Hosszabb távon kifizetődőbb, vagy drágább, mint ~20-30 ezrenként láncot, fogaskerekeket cserélni?
Én még 40-ért vettem őket. Bár a másodikat már 43-ért akarta, de úgy kezdtem, hogy kéne 40-ért egy másik doboz, meg hogy elveszett a másik. Szóval megkaptam olcsóbban.
Gyomrozva igen.
Nekünk két Caberg Solonk van és annak elég nagy és íves az állrésze. Hátúl meg van rajta egy kis légterelő ami kiáll.
Ha ezek nem lennének sztem könnyedén beleférne.
Én úgy érzem az utóbbi napok alapján, hogy Tayrol mindenképpen akar valamit venni a mocira. Mindegy mit (fékcső, fékbetét, dobozok, vagy PC), csak valami legyen.
Tegnap vettem egy 250-es banditot és az lenne a kérésem ha tudna valaki segíteni , hogy küldene e valaki kapcsolási rajzot mert valami elektromos baja van ezért volt olcsó.Elöreis köszike.
Ja és valaki megtudná mondani ,hogy a légszürö alatt van egy lengövezetéken egy egyenirányito dioda vagy micsoda azt hol lehet beszerezni vagy ha nem lehet-e valamivel hejettesiteni (ez három vezetéket köt össze egy kék ,zöld és fekete )