Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm, én 2400-ért vettem, nem 3700-ért.
Viszont neked CR9EIX kellett volna bele, nem?
A szám a hőértéket jelzi.
Nekem CR8EK volt gyárilag, és azon nem akartam módosítani, ezért lett CR8EIX.
GIPRO van benne, folytoszelep szinkron nem meg, de ez injektoros, itt is kellene?
jaja, nem surgos, nyitott szemmel fogok jarni
Ja. Én 20e körül cseréltem a gyárit, és mostanában ment bele a CR8EIX, azzal kb. 1000-ret mentem eddig.
Ezt nézd meg mert én ugy emlékszem hogy az oldaldoboz tartó vasába lehet kapaszkodni. kimondottan kapaszkodó nincs "kialakítva"
A tévedés jogát fenntartom
Dönts el hogy mennyit mész utassal. A bandit utas ülése híresen szar. Rövid és és a vezető felé leejt. A gyárival mégjobban az utasülés lecsapott részéhez nyomod az élő csomagod. Én e miatt nem vettem gyárit. Úgy látom szeretnél meglepit a mocinak. Környezetvédelmi tiltás kiiktatás (pl Gipro) és folytószelep szinkron jót tenne neki. Sokat simít a motor járásán. Lehet hogy utána nem is kell PC. Én az ülést is átszabattam mert a letörések pont rossz helyre estek. Iratok fényképező szállítására tanktáska tankbőrrel. Lehet hogy nem is kell topcase.
Én kivárnék és itt az apróban szoktak lenni jóáras használt dobozok, az újhoz képest korrekt áron, bár te tudod ízlés kérdése, mindegy....
Full rendszert raktam össze, igaz nem egy szezon alatt, de kivártam a bázismotor oldaldoboz akciót is.....a hátsó dobozom kappa k48-as 20-25 pénz volt, de egy szemfüles kolléga uezt 2 hónapja itt megvette kb. 10 ezerért.
Van egy Givi új cuccokat hirdető srác is, a bolti árak alatt szerez új i dobozt, Tangerine kolléga tőle vásárolgatott, többször is. ;-)
Bár, mintha azt mondtad volna neked oldalsók nem kellenek...akkor még könnyebb kifogni szvsz egy hátsót....
Csak ötlet, szóval használt.
de gyarinal oldalra kerulnek a kapaszkodok, nem?
szoval akkor ne a gyarit vegyem, hanem a Kappat?
ma voltam Pardiban, 75-ert hoznak a dobozt+betetet+tartot a gyaribol, mig Euromotornal 71 lenne minden Kappabol. nemtom, melyik legyen...
Hello Tangerine!
Most olvastam egy másik fórumon, h még '05-ben terveztél venni egy karcher magasnyomású mosót. Megvetted végül? Márkaboltból v metroból? Azóta mi van vele?
Úgy tudom 650-esre nincs PC
Az előbb hamar válaszoltam. Miután a párom felült a gyári dobozolt banditra azt mondta neki jobban bejön a kappa rendszer. A kappa oldaltartóra csináltattam 2x7-8l-es táskát és abban van a két esőruha meg a sallangok. Így a két sisakot el tudom zárni. Akik látták így felmálházva a mocit azt modták kúltúrált. Bár kesves barátaim és ugy ők nem bántanának meg.
A gyári oldaltartóra ilyet aplikálni sokkal macerásabb
Nem elfelejteni hogy a gyári suzukis hátsódoboz tartóval ugrik a hátsó kapaszkodó és kisebb hely van az utasnak.
A (NGK CR9EK) kis kedvezménnyel 2100ft , a NGK Iridium CR8EIX pedig 3700ft lehet kalkulálni melyik éri meg jobban !
Én is Iridiumosara cseréltem a gyári NGK CR9E helyére NGK Iridium CR8EIX került és több mint húszezer kiló-méter van benne de semmi probléma nincs vele a gyári gyertyákat szervizkönyve szerint tizenkétezrenként kellene cserélni. Az Iridiumos gyertyáknak négyszer annyit el kel menni mit a hagyományos NGK CR9E gyertyáknak. Postai utánvétellel rendeltem jóval bolti ár alatt, még postaköltséggel együtt is nem sokkal került többe mint a gyári gyertyaszett. És akkor lehet matekozni, számolni menyit spórolhatsz a gyertyacserén!
Nem láttam rajtuk semmi gyanúsat. Teljesen jónak tűntek, és már egy ideje azokkal járok. Minden OK vele.
nézted a tag gyertyáit, megbiztató vaterás, nem az "utángyártott" NGK? nem ismerem, kérdem....
Gyerekek!
Ez a sportkipufogó hihetetlenül jó!
Olyan hangja van, hogy megváltoztatja a motorozás élményét.
Nagyon megérte az árát.
Köszi a segítséget még egyszer!
Teszek majd fel képet is róla.
Ez a gyártó nagyon korrekt volt, ajánlom mindenkinek, akinek még nincs "jó hangja".
customolás a csoppereseké?
nem ertek veled 1et
Én a vaterán vettem irídiumosat helyette. (sleber nevű felhasználó árulja)
mi az olcsó postaköltséggel számolva, ez a kérdés, zöldi lehet tud, de én is akar...
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene, nem tudtok valami jó helyet ahonnan olcsón tudnék gyertyát rendelni (NGK CR9EK)?
De van betét! A Kappánál kell megvenni(euromotor), 5 ezerért!

A két sisak úgy megy be, hogy oldalt fordítom mindkettőt, így a bebújó nyílásuk van egymás felé. Mindkettő előre néz, és a Nolant kell először berakni.
Sajnos a topcase-hez nincs fekete betét. Az oldalsókhoz úgy van, hogy olcsóbban lehet feketét venni, vagy drágábban színeset...

"Két S-es" A mérete is S-es, vagy csak a neve?