Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek pucér bandija van, nem zavarja, hogy a tükröket mindig "vissza" kell nyomni, meg állítgatni? Van ötlet?
Állandóan elnyomja a menetszél, a rázkódás stb. mindig buzerálnom kell, kezdem unni, ez a legszarabb a csupaszban sztem....
Tükörszárat hosszabítottam már, legalább kevésbé lógok bele, de ez a befelé hajlás meg állítgatás kiakaszt...
Naja) én egyedül nem használom, viszont mindig van nálam kettő. Ha nagy a létszám, elő fogom venni és feljánlom a túravezetőnek és a zárónak, ha nincs neki. Ha én leszek a záró, akkor én felveszem az biztos. Társaságban meg van aki a hátamat összekapcsolja
Hát én nem tudnám a hátamon összesimítani, arra nem hajlik a kezem, sem a fejem nem fordul eleget, hogy lássam.
Vagy segítség kell hozzá, vagy cipzárosat kell szerezni (gondolom létezik olyan), vagy lassan menni benne.
A mellénynek igyen egyszerű trükkje van. Fordítva kell belebújni és a hátadon összesimítani a bogáncs-zárat. Máris nem lesz belőle Betmen-köpeny
Tavaly nyáron a hatoson mentem Pécsről Paksra kocsival. Hosszú egyenes szakaszon messziről kiszúrtam a tükörből két motort, mivel refivel jött mindkettő. Iszonyat módon közeledtek, holott én is sacc 100-120 környékén mentem. Az autóm belül olyan csendes, hogy a barátom egyszer rá is indítózott egy kereszteződésben amikor kipróbálta -azt hitte áll a motor. Zene nálam soha nem üvölt. Direkt figyeltem, mikor fogom őket meghallani. Indexet kitettem, jeleztem nekik, látlak bennetek fiúk, menjetek. Két kiló körül hagytak el és a kocsi seggétől visszafelé sacc 20-25 méterre (!) hallottam meg őket, de onnan olyan pillanat alatt elhagytak hogy na. Amikor közvetlen mellém értek, megijedtem az üvöltéstől, annyira szólt. Tehát az észrevételről ennyit, hogy a világítás vagy a trombita a jobb. A sziporkázó fénypontokat már egy kilométerről kiszúrtam, annyira feltűnt a tükörben, de a szikrázó napsütés miatt nem volt bántó a fénye. Ugyanekkor a kocsiban még néma csend volt... Miután elhagytak, a hátsó kitette a jobb lábát köszönésképpen, én meg villantottam egyet. Történet ennyi.
Egyik reggel jöttem a nagyfaluba befelé, már kezdett nagyon sűrűsödni a forgalom. A mellégny nem volt rajtam(a nagyon nem szeretem, 80 felett átmegy betmenköpenybe, kell rá patentot varrni.), sportdob sem, csak a refi. Nem nyomultam, nem másztam senki seggére, mégis úgy húzódtak le előttem, mintha muszály lenne. Szerintem nem is a refi tehet róla, csak talán tényleg változik a mentalitás.
Ott hatásos is, nehezebben ütnek el. A hangos dob is városban jó, mikor csorog az ember a lámpánál a sorok között. Egyből meghallanak, és félrehúzodnak (általában). Nem is kell bőgetni, elég a diszkrét pöfögés alapjáraton.
Alapvetően városban használom a mellényt, ott meg nem csapatban motorozom. :)
Mellényt én nagyobb létszámú túránál használ(tat)nám szívesen a túravezetőn és a zárómotoroson.
Vagy ha felveszel egy kukásmellényt. Lehet hogy ciki, de hatásos. És még a szembejövőt sem vakítod.
A hangossal sem fognak meghallani. De ezt a csontot már lerágtuk itt. Sokkal többet ér fényes nappal -amikor nem olyan zavaró a szembejövőnek- ha refivel mész. Na, akkor észrevesznek.
hrobot!
35-ért leovince.ovál
Ja. Már a Simsonon is azzal állítottam a gyújtást.
AZtán arra is gondoltam, hogy lehet, hogy nem is biztos, hogy görbe, lehet, hogy csak a csőszegecsnél mozdult el. Ha forgásirányban el tud csavarodni mm-eket (mint láttunk már rá pár példát), akkor nem elképzelhetetlen, hogy oldalirányban is képes elmozdulni.
Szerintem befogják esztergába a kereket, és egy görgőt keresztbe a a késtartóba. Körbemérik a tárcsát, és a legkiállóbb ponton nekinyomják a görgőt, és pluszmínusz X fokon mozgatják a tárcsát előre-hátra.
(én legalábbis így csinálnám )
Én hiszem bizonyíték nélkül is, viszont videóra kíváncsi lennék.
Ja, és tényleg gyönyörű mély hangja van!
Hát, nagyon sajnálom, és Te is fogod!
Köszi, de sajnos nekem az nem fog beleférni...
Utolért a globális pénzügyi válság engem is...
Még egyszer köszi!
Még egyszer köszönöm szépen!
Meggyőztél! A döntést meghoztam.
Amúgy a hangja milyen? Mély, vagy élesebb?
Nekem azért kell, mert Pesten is használom a vasat és az autósok nem vesznek észre a gyárival. Olyan csendes.
Üdv: Pali
Így van, köszönet a köszörülésért mégegyszer!
Te, van ilyen indikátorórád? Skandiét le kéne mérni..pü otthon
Én 80-ért tudok Leo vincét.
Ugye mondtam....a jelszó: gomba.
Ez a képzés amúgy csúcskirály, sokat jelent az ember önbizalmának, rutinjának is.
Egyébként így néz ki!
Azért mondtam, hogy beszéld meg vele a szöveget, mert ha nincs megbeszélve, akkor a saját logoját teszi rá!