Nekem Pilot Road 2-es van, tényleg jó gumma és alig kopik ráadásul.Én a nagy Bandival a Mátra miatt csak 4500-at mentem a gyári gummával ,akkor már a szélén semmi minta nem maradt,ezzel sztem jóval 10ezer felett lesz...
mondjuk nekem kuplungoznom is kellet meret nem volt állitási lehetőség és már nem volt holtjáték...
De igy sem olyan mint a hondámon volt .
valszeg tipushiba is lehet. de javult és igy már kezelhető
Dede, csak jol eladni nem tudom a gepet. Es bar szeretnek egy nagyot valamikor, most elleszek egy ideig ezzel. Sokkal olcsobban kijovok most egy pc+pad beallitassal.
Ha jól eladod a gépet, és hozzádobod a PC + pad árát, meg talán még egy icipicit, akkor kapsz érte egy nagyot, ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy új legyen.
Az jóval többet dobna lóerőben, mint a PC, nem?
Nekem dettó,de inkább rázós úton jellemző,abból meg van bőven.
Azért nem akarom megtépni,mert ha netalán eldőlne a vas akkor talán elhajlik,fordul és nem törik.
Szia Norbu!
Köszi a hozzászólást. Péntekre gondoltam. Szerinted az is gáz nap kamikáze szempontból?
Amúgy imádom a Mátrát! Mo. egyik legszebb térsége. Meg a szívem is keletre húz, mert eredetileg Gödöllőről származom.... (dombság-hegység, mindegy csak ne sík terület legyen...)
Üdv: Pali
Azt mondod, hogy már itt is ráálltak az E jelzés keresgélésére, meg a papírra ?
Csak nem így akarják a kamikázékat megfogni, és elvenni a kedvüket a száguldozástól ?
Szia hrobot.
Csak ne 7végén gyere ide a Mátrába,mert egyrészt veszélyes a sok kamikáze miatt,de a lányeg ,hogy itt nálunk már kérik,hogy a dobban benne legyen az "E" jel és persze kérték tőlem a tanúsítványt is...a szervek,na meg persze minden mást,de nem jött nekik össze,1ft-ot sem tudtak rólam lehúzni.
Már alig várom!
Különösen a berekedést...
Még egy 'életképet' hagy tegyek fel Nektek.
Ez a mi kis csapatunk. (Dunamelléki Lóerő Egylet)
Üdv mindenkinek a nevünkben!
Köszi a megerősítést. Most már tuti, hogy ilyen dobot veszek. Nagyon meggyőzőek a videók amiket felraktál. És 37-et tényleg megér ez a dob, még úgy is, hogy Ráckevéről kell érte mennem. Üza költség kb. 4000 lesz. Már csak gyűjtenem kell a lét...
Köszi a segítséget!
Lenne még egy kérdésem, ha valaki tud rá válaszolni.
Elvesztettem a szervizkönyvet. A Blade-nél vettem a mocit. Írtam nekik, de válaszra sem méltattak. Úgy tudom, hogy a pótlásban nekik kellene közbenjárniuk. Igaz ez?
Köszi.
Ezzel is egyetértek
A 6/M0-ástól befelé is....kifelé is dugó (ráadásul az M0-ás híd alatt eltünt egy kocsi motorja:-)))) Ott állt, egy olajtó közepén (vagy csak motorcserét csináltak rajta? Nem tudom:-))))
Szerintem is változik.....
A Hungárián, a belső útakon 99%-ban simán tudtam haladni......úgy állnak az autósok, hogy lazán el lehet férni. 1-2 köcsög van, aki a szokásos: NA NEHOGY MÁÁÁÁÁ - de ágül Ő is lehúzódik, mikor láthja, hogy bizony ez a köcsög motoros nem fog megállni - és eddig a kocsiját jobban féltette mindegyik - mint az egoját:-)
De igy sem olyan mint a hondámon volt .
valszeg tipushiba is lehet. de javult és igy már kezelhető
Az jóval többet dobna lóerőben, mint a PC, nem?
olajcsere (sürübb lehetöleg ásványi) olaj volt a megoldás.(áll felhigult az olaj a melegtől ... egál most ok,)
Már alig győzöm kivárni....
Köszi a jó tanácsokat.
Üdv: Pali.
Már péntek délután kezdődik az őrűlet de még azért szombat vasárnaphoz képest tűrhető.
http://www.goldengate.hu/kep/6...
Azért nem akarom megtépni,mert ha netalán eldőlne a vas akkor talán elhajlik,fordul és nem törik.
Köszi a hozzászólást. Péntekre gondoltam. Szerinted az is gáz nap kamikáze szempontból?
Amúgy imádom a Mátrát! Mo. egyik legszebb térsége. Meg a szívem is keletre húz, mert eredetileg Gödöllőről származom.... (dombság-hegység, mindegy csak ne sík terület legyen...)
Üdv: Pali
Csak nem így akarják a kamikázékat megfogni, és elvenni a kedvüket a száguldozástól ?
Csak ne 7végén gyere ide a Mátrába,mert egyrészt veszélyes a sok kamikáze miatt,de a lányeg ,hogy itt nálunk már kérik,hogy a dobban benne legyen az "E" jel és persze kérték tőlem a tanúsítványt is...a szervek,na meg persze minden mást,de nem jött nekik össze,1ft-ot sem tudtak rólam lehúzni.
Különösen a berekedést...
Még egy 'életképet' hagy tegyek fel Nektek.
Ez a mi kis csapatunk. (Dunamelléki Lóerő Egylet)
Üdv mindenkinek a nevünkben!
Megnézed a Mátrát, kanyarogsz egyet,és közben bereked a dobod!
Köszi a segítséget!
Lenne még egy kérdésem, ha valaki tud rá válaszolni.
Elvesztettem a szervizkönyvet. A Blade-nél vettem a mocit. Írtam nekik, de válaszra sem méltattak. Úgy tudom, hogy a pótlásban nekik kellene közbenjárniuk. Igaz ez?
Köszi.
A 6/M0-ástól befelé is....kifelé is dugó (ráadásul az M0-ás híd alatt eltünt egy kocsi motorja:-)))) Ott állt, egy olajtó közepén (vagy csak motorcserét csináltak rajta? Nem tudom:-))))
Szerintem is változik.....
A Hungárián, a belső útakon 99%-ban simán tudtam haladni......úgy állnak az autósok, hogy lazán el lehet férni. 1-2 köcsög van, aki a szokásos: NA NEHOGY MÁÁÁÁÁ - de ágül Ő is lehúzódik, mikor láthja, hogy bizony ez a köcsög motoros nem fog megállni - és eddig a kocsiját jobban féltette mindegyik - mint az egoját:-)