A helyzet az, hogy amikor közlekedsz egy többsávos úton (pl. Hungária krt. Stb...) és mellőled jobbról és balról is egyszerre akar a két kalapos szőke nénike sávot váltani a full dioptriás szemüvegével és a nagyothalló készülékével, akkor jó lenne, ha lenne egy kicsit nagyobb hangja a gépsasnak. A refi az nem újdonság. Jómagam is csak azzal járok. Azért köszi a hozzászólást. Igazad is van bizonyos esetekben. Üdv: Pali.
Üdv a klubban! Az én Banditom is ezt csinálja, de én megszoktam és megtanultam üresbe tenni. Annyi a trükk, hogy egy picit nyomod a váltókart és közben adsz 1 kis gázfröccsöt. És hopp már üresben is van
Szerintem ez típushiba lehet, ugyanis többis kisbandis kollegának is ez a problémája van
A vizesen is két csavar rögzíti a tükröt? Mert akkor a tükör és az idom közé egy 20mm-s közbetét, meg annyival hosszabb csavar. Nekem a tükörszár can megtoldva egy KB-s közdarabbal.
Akkor a műanyag kupak alatti csavart kell meghúzni (ha nem alul a menetben forog el). Sajnos valami spéci krova, vagy csőkulcs kell hozzá, mert a normál nem fér bele a lyukba. Az anya és a fal között van vagy 2 mm hely. Esetleg egy krovafejet le kell esztergáltatni vékonyra, és azzal.
Sztem az egész fordul befele kicsit, szóval a szárastul. Mielőtt meg lett hosszabítva ezelőtt is befordulós volt, sztem a hosszabítás ennyit nem ronthatott, nu majd erölködök vmit....
Sziasztok,
Van egy 97-es Banditom (400). Minden tökéletes vele, but... :) a probléma, hogy bemelegedett motornál, megállásnál nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem veszi be az üreset. Ha megmozgatom előre-hátra néha beveszi..., érdekes, hogy hideg motornál még simán veszi, ill. ha leállítom a bemelegedettet, akkor is!
Mi lehet a gond?
Nekem csupasz van, de nem állítódik el, max akkor, ha ráakasztom a bukót megálláskor.
Igaz nem Bandita, hanem GSX, de a tükör ugyanolyan, vagy nagyon hasonló.
Lehet, hogy a tied pont a hosszabbító miatt állítódik el, ti. nagyobb karon keresztül nyomja a szél. Vagy nem a tövénél fordul el, hanem a feje?
Ha a tövénél, akkor ott szerintem lehet szorítani rajta, ha kibányászod belőle a fekete műanyag kupakot.
Nekem is meg van hosszabbítva by K_István. Nekem nem hajlik be, valószínű mert nem ibálom úgy a gázt, mint Te Komolyra fordítva a szót, húzd meg rendesen a szerszámkészletben található villáskulccsal, és akkor nem forog be. Nekem ráadásul minden eltevéskor be kell hajtanom őket, mégsem lazul le.
Vagy egy ötlet, lehet, hogy izmosan be van zsírozva. Tekerd ki, töröld le a zsírt, adjál neki WD-t, és úgy húzd össze, úgy nem kap akkora kenést a menet, kevésbé tekeredik ki, de mégsem fog összerohadni.
Nekem fejidomos van, de azt is néha állítanom kell, de nem zavaró mértékben. Nekem a fej nem állítódik, csak a szár néha, de annak a jobb kezem az oka....
Én egyáltalán nem bántam meg.
A 160.000-res gyári dob, meg itt figyel az asztal alsó polcán:-))))
Az meg majd műszakiztatásra kell:-)