Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tom,hol lehet leengedni a hűtővizet a mociban! Jó lenne,ha valaki segítene!A felöntőjét megtaláltam a tank alatt!,de a leengedőjét nem találtam!Suzuki bandit 400 asom van!
Örülök!
Nem játszom én, nekem kicsit másmilyen van, ott a hangszóró+hattyúnyak egyben van, az enm kell szúrni :D
te csak játszol velem ugye?a mikrofont ugyanúgy beszúrom a sisakba mint azelőtt... Mondom megnézed,ha találkozunk...
Az index egyébként szuper. Összeműtöttem a gyárival. Így a rugalmasság is megmaradt.
Megtaláltam a pendrájvon felraktam ide.
Én kaptam hozzá egy kicsi gyári könyvet, ami angol.
Egyszer már beszkenneltem, szerintem a céges gépemen van. Ha nem felejtem el, vagy rámszólsz kedden, akkor elküldhetem.
Erről az ALAN tuningról lehet tudni valami bővebbet?
Valamit én is olvastam régebben, az antennáját ki is cseréltem egy bajonett csatira, és most egy x hosszú drót az antennája, de nem vettem észre, hogy jobb lett-e.
Elvileg lehetne rá egy külső antennát, bár az motoron nem játszik.
Pedig jól nézne ki egy Yagi a doboz tetején.
Az elázott ruhákat ki lehetne teríteni rá szárítani.
Na, látszik a témához a hozzáértésem Szóval a mikrofont, azt hova teszed.
Nincs hngszóró... Saját, sztereo fülbedughatós dülest használok.
Majd megnézed egyszer...
A sisakba semmi nincs beépítve...
Mester, utolsó kérdés: A hangszórót hova rögzíted?
Nekem meg "lötyög" a shubertben, mert ott van előkészítése a hangszóróknak.
Ironed, Zsombi: Túra motoros index fórumban, illetve a motorostura.hu-n is többen és fennhangon szidták az Alant, mondván drága, a minőség ahhoz képest nem annyira jó, és álandóan kontaktos lesz a füles, akármilyet veszel utána.

Ha átnéztek a B-king topicba, ott Banditonak van egy nagyon állat beépíthető angol cucca, 160-ig tök használható- amikor ezt mondta egy N10X felnyithatós Nolanja volt, ami köztudottan atom hangos. Asszem ott csak az ár a gáz, valami 60e...
Az angolhoz hol lehet hozzájutni?
Igen autópályán egymástól max 100m-re mindegyiknek illik működnie.
A mutatvány pl hegyekben szerpentinen 1-2km-re egymástól bukik.
Valóban ha bekapcsolod működik a lidl-es PMR. De ne beszéljünk méretezett és illesztett antennáról pl. Az alan-hoz is ezért kell a tuning szet.
Az angol nyelvű leírás teljesen jó, ha érti az ember.
A magyar tényleg siralmas.
Szerintem nem rossz az, amit a Lidl-ben adtak. Nem azon múlik, hogy hol árulják, hanem hogy mit.
Még nem próbáltam ki, de én is vettem 2 garnitúrát. Csak még nem volt alkalom kipróbálni. Na meg nem egyszerű indulás előtt mindent bedrótozni.
Van egy Alan 456 is, meg még egy pár másmilyen PMR-em, igazából kocsiban használtuk csak. Nagyon bevált nyaraláskor, mikor több autóval megy az ember hosszú útra. Főleg külföldön, mert ingyen van, áttelefonálni mobilon meg rohadt drága.
Csabu.
Valahol még talán megvan. Anno próbára vettem egyet. 50km után meg kellett állni mert annyira nyomta a fülünket. Amikor a sisakot vettem le majdnem becsuriztam a naciba annyira fájt.
Ha a kezem ügyébe kerül megörökölheted.
Két motor között csak PMR. De nem lidl v. tesco hulladék. Alan 456 tuning szettel v. yasu. Természetesen megfelelően elhelyezve.
Van magyar leírásom de én nem programozgatom. Ergo nem használtam. Tippem hogy ugyan az mint neked.
az ALAn-ról pedig nem hallottam rosszat, amire kell jó lehet...no mindegy 1
Mit írnak a források, mi a tuti? Majd egyszer talán ilyen is lesz...
Sok helyen utána olvastam, nem jó.
Kösz a képet! Így már világos! Eredeti formájában én pl a zárt sisakot rá se tudom húzni a fejemre, ha utassal kommunikálni akarok, akkor a nyitott jet sisakokat vettem elő.
Nah itt a kép. Egyszerűen leapplikáltam róla aműanyagot, a hangszóróval, és kapott egy JACKet. Ugyan mono, de kétoldalról jön az áldás... Én még szeretek az asszonnyal dumálni.
A kulcs sztem a jól szigetelő fülhallgató. Az kizárja a zajt, és benntartja a hangot.
Asszonnyal menni valahová dupla költség, fele élvezet....
mármint beszélő szettnek....